Tsh 2,68 çıkmış 50 mg ilaç kullanıyordum.
2,5 civarı mı olmalıydı sınır?
Hastalara çok geçmiş olsun
Seçimler ve sonuçlar hayırlı uğurlu olsun ülkemize
Kandilimiz mübarek olsun
Ve bende ctresi akşamı ishal oldum 4-5 kereden fazla sürmedi şükür hatta işime geldi olmak ama korktum fazlasından yalan yok
Şimdi midem bulanmaya başladı ve galiba yine başlıo :/
İdrarda yanma vs hiç bi şikayetim yok amaCanım gecmiş olsun.Bence hemen bi idrar baktır.Benim aynı belirtilerle idrar yolu enfeksiyonu çıktı.
fotoğrafını çekip mail atsaydın direk ceza alırlarSelamlar kızlar sabah sabah sinirlerim bozuldu insanlar artık çok kötü. Ben normalde süt ürünleri yumurta falan çok önem veriyorum yumurtalarım köyden geliyor Perşembe günü gelecek diye dedim A101 de organik yumurta var ondan alayım gittim markete reyonda tarihi geçmiş ürünler vardı ben özellikle dikkat edip aldım reyondaki kadın bunun barkodu okunmuyor deyip reyona gitti tarihi geçmiş ürünün tarih kısmını yırtıp getirmiş ama üretim tarihini unutmuş görünce sinirlerim bozuldu insan sağlığı bu kadar ucuz mu ya kadın ne kadar inkar edip kem küm etse de ben çıktım marketten genel müdürlüğü arayıp şikayet ettim velhasıl dikkat edin arkadaşlar artık kimse kimseyi düşünmüyor hamile olduğumu göre göre bunu yapan neler yapmaz yazık!
valla o kişide suçlu neden suçluİnanamıyorum yaa, denetle diye biryer vardı oraya şikayet etmek gerekiyor. İnsan sağlığı bu kadarmı ucuz, o insana da suç bulmuyorum orda asgari ücretle çalışıyor bunu ona yaptıranlara asıl cezayı vermek lazım. İyiki bakmışsın.
sonucu etkiler yürüme otur dedi kan alan hemşire banaBana hareket etme diyen olmadı ya dolaştık eşimle birwz yürüyüş biraz araba ile inşallah sıkıntı olmaz
A101 bu konuda çok sıkıntılı. Gerçekten çok büyük vebal ya bir de hamilesinSelamlar kızlar sabah sabah sinirlerim bozuldu insanlar artık çok kötü. Ben normalde süt ürünleri yumurta falan çok önem veriyorum yumurtalarım köyden geliyor Perşembe günü gelecek diye dedim A101 de organik yumurta var ondan alayım gittim markete reyonda tarihi geçmiş ürünler vardı ben özellikle dikkat edip aldım reyondaki kadın bunun barkodu okunmuyor deyip reyona gitti tarihi geçmiş ürünün tarih kısmını yırtıp getirmiş ama üretim tarihini unutmuş görünce sinirlerim bozuldu insan sağlığı bu kadar ucuz mu ya kadın ne kadar inkar edip kem küm etse de ben çıktım marketten genel müdürlüğü arayıp şikayet ettim velhasıl dikkat edin arkadaşlar artık kimse kimseyi düşünmüyor hamile olduğumu göre göre bunu yapan neler yapmaz yazık!
Beni de oturttularsonucu etkiler yürüme otur dedi kan alan hemşire bana
Bencede çok sıkıntılı ve sabıkalıA101 bu konuda çok sıkıntılı. Gerçekten çok büyük vebal ya bir de hamilesin
ben özellikle sordum yürüsem olur mu diye, bi sıkıntı olmaz hareket edebilirsin dedi ettim vallasonucu etkiler yürüme otur dedi kan alan hemşire bana
bende süt almıştım bir kere açtım, sütlü kahve yapacaktım açtığım an süt kesildi, bi kere de yufka ertesi gün küflendi. a101 e gitmiyorum o günden beri, bencede güvenilir değil.Bencede çok sıkıntılı ve sabıkalı
Et falan sakın almayın organik diye sattıkları tavuklarda da tarihle oynamışlar instagramda bi hesap var gıdadedektifi orda paylaşmıştı herkes
Bide eşim bu marketlerden bazen file portakal alıyo abartmıyorum iki günde çürüyo portakallar bozuluyo tadıda bi tuhaf oluyo
Metrodan aldığım bazen 10 gün gidiyo dolapta saklıyorum ikisinide
Bulunduğumuz ilçede A101 ve BİM’den başka market yok mecbur gidiyoruz ama dikkatli olmasam tarihi geçmiş ürünü verecekler ben utandım ya onun adına ne vicdan varmış kandil günüA101 bu konuda çok sıkıntılı. Gerçekten çok büyük vebal ya bir de hamilesin
Ben tepki verince bırakmadı elinden değişeyim falan dedi ben utandım ya onun yaptığından çıktım hemenfotoğrafını çekip mail atsaydın direk ceza alırlar
Selamlar kızlar sabah sabah sinirlerim bozuldu insanlar artık çok kötü. Ben normalde süt ürünleri yumurta falan çok önem veriyorum yumurtalarım köyden geliyor Perşembe günü gelecek diye dedim A101 de organik yumurta var ondan alayım gittim markete reyonda tarihi geçmiş ürünler vardı ben özellikle dikkat edip aldım reyondaki kadın bunun barkodu okunmuyor deyip reyona gitti tarihi geçmiş ürünün tarih kısmını yırtıp getirmiş ama üretim tarihini unutmuş görünce sinirlerim bozuldu insan sağlığı bu kadar ucuz mu ya kadın ne kadar inkar edip kem küm etse de ben çıktım marketten genel müdürlüğü arayıp şikayet ettim velhasıl dikkat edin arkadaşlar artık kimse kimseyi düşünmüyor hamile olduğumu göre göre bunu yapan neler yapmaz yazık!
Çok üzücü ya çocuklarımız böyle kötü bir zamana geliyorlar Allahım korusun herkesi hastalıklar boşuna artmıyorMalesef bir çok yerde bu sorumsuzca davraniş mevcut canım ben de kaç kere Migrosla kavga ettim şikayet ettim ama sonuç hala aynı !!!
Benimde yanma yok.Akintim var.Mide bulantısı var.Ishal 2 gün sürdü.Sen bilirsin artık canım.Enfeksiyon önemli.İdrarda yanma vs hiç bi şikayetim yok ama
Akıntım sanki arttı biraz
Et, tavuk zaten kesinlikle almamak lazım. Kasaya koyuyorlar tarihi yakın etleri soğuk zinciri de bozuyorlar.Bencede çok sıkıntılı ve sabıkalı
Et falan sakın almayın organik diye sattıkları tavuklarda da tarihle oynamışlar instagramda bi hesap var gıdadedektifi orda paylaşmıştı herkes
Bide eşim bu marketlerden bazen file portakal alıyo abartmıyorum iki günde çürüyo portakallar bozuluyo tadıda bi tuhaf oluyo
Metrodan aldığım bazen 10 gün gidiyo dolapta saklıyorum ikisinide
geçmiş olsun canım. Tetanoz aşısı 2. kez mi olacak
Çok geçmiş olsun, benim de oğlum iki gecedir atesleniyor fitil koyuyoruz..
Evet kontrol edebildiğim sürece ben de ilaç yanlısı degilim, bugün biraz daha iyi gibi bakalım anneler de kuzucuklar da iyi olsunlar ya hamilelikte hastalık atlatmak zorYok ilk doz ve tek doz. Ilk gebeligimde 2 kere oldum. Doktorum bunda 1 tane yeterli dedi.
Size de cok gecmis olsun.
Goturdum aile hekimi boğazı kizarmis dedi. Antibiyotik yazdi ama takip et atesini, kontrol altinda tutabilirsen verme dedi. Simdilik ates dusurucu veriyorum sadece.
Vucudu savassin biraz belki antibiyotiksiz gecer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?