2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

Canım ayni belirtiler ile idrar yolu enfeksiyonu olduğumu öğrendim.Bence bi tahlil yaptır.

fotoğrafını çekip mail atsaydın direk ceza alırlar

valla o kişide suçlu neden suçlu
tarihi yırtıp getirmesi hata yani
bende kasiyerim
böyle bi durumla karşılaştığımda asla kimsenin canını tehlikeye atmam hemen gider reyondan yeni tarihlisini getiririm
kimsede ona niye böyle biley yaptın diyemez o reyonu kontrol eden kişi suçlu yani
bu durumda tarihi yırtıp verdiği için kasiyerde suçlu
benim vicdanım böyle bişey yapmaya asla izin vermez

A101 bu konuda çok sıkıntılı. Gerçekten çok büyük vebal ya bir de hamilesin

Bencede çok sıkıntılı ve sabıkalı
Et falan sakın almayın organik diye sattıkları tavuklarda da tarihle oynamışlar instagramda bi hesap var gıdadedektifi orda paylaşmıştı herkes

Bide eşim bu marketlerden bazen file portakal alıyo abartmıyorum iki günde çürüyo portakallar bozuluyo tadıda bi tuhaf oluyo
Metrodan aldığım bazen 10 gün gidiyo dolapta saklıyorum ikisinide

bende süt almıştım bir kere açtım, sütlü kahve yapacaktım açtığım an süt kesildi, bi kere de yufka ertesi gün küflendi. a101 e gitmiyorum o günden beri, bencede güvenilir değil.

Bulunduğumuz ilçede A101 ve BİM’den başka market yok mecbur gidiyoruz ama dikkatli olmasam tarihi geçmiş ürünü verecekler ben utandım ya onun adına ne vicdan varmış kandil günü

Malesef bir çok yerde bu sorumsuzca davraniş mevcut canım ben de kaç kere Migrosla kavga ettim şikayet ettim ama sonuç hala aynı !!!

Herkese hayırlı kandiller dilerim canlar.Enfeksiyondan belim ve kasıklarım ağrıyor.Yarın sabah buradaki kadın doğumcuya bi görüneceğim.Su ve sıvı gıda tüketmekten de gına geldi.Karnim şişiyor ve yarım saate bir wc deyim.

Et, tavuk zaten kesinlikle almamak lazım. Kasaya koyuyorlar tarihi yakın etleri soğuk zinciri de bozuyorlar.

geçmiş olsun canım. Tetanoz aşısı 2. kez mi olacak

Yok ilk doz ve tek doz. Ilk gebeligimde 2 kere oldum. Doktorum bunda 1 tane yeterli dedi.

Çok geçmiş olsun, benim de oğlum iki gecedir atesleniyor fitil koyuyoruz..

Size de cok gecmis olsun.
Goturdum aile hekimi boğazı kizarmis dedi. Antibiyotik yazdi ama takip et atesini, kontrol altinda tutabilirsen verme dedi. Simdilik ates dusurucu veriyorum sadece.
Vucudu savassin biraz belki antibiyotiksiz gecer.

Evet kontrol edebildiğim sürece ben de ilaç yanlısı degilim, bugün biraz daha iyi gibi bakalım anneler de kuzucuklar da iyi olsunlar ya hamilelikte hastalık atlatmak zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…