2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ah yavrum benim :) masallah kuzuya. Bide ben bilseydim ne kadar olsugunut 23 nisanda şeker yüklemem ve ultrasonum var

Benim de 24 Nisan şeker testim.. Ama aramızda 3 hafta var. Bana da geç geldi senin tarih ama vardır doktorunun bi bildiği
İyi yanından bakarsak scan şansın var..

Ben bi daha 37. Haftada görcem bebişi.. (doğurmazsam )

Kanada ve Amerika da 28. Haftalarda bakiliyor gerçi benimki o zaman neredeyse 30 hafta olacak ama olsun :) evet evet bende hiç beklemiyordum çok heyecanlıyımmm

Hayırlı sabahlar yarım saat önce kaynananın teli ile uyandım.Aklim çıktı.Yakin oturanlar sizinkiler de böyle ayarsız zamansız işleri düştüğünde gece yarısı sabahın körü demeden arıyor mu eşlerinizi.Sinirim tepemde.Ve bu saatte noluyoruz diye acaip korktum karnım ağrıyor o derece.

Benim eşim bi gün belirlemiş bekarken Pazar günü ailesiyle konuşma günü o günün dışında kimse kimseyi aramaz çok çok önemli bişey varsa beni ararlar ama uyku saatimi düşünerek:) eşim asker ondan çekiniyorlar biraz benim de işime gelmiyor değil :)

Ya biz zaten dip dibe yaşıyoruz.Esim 5 küsür senedir evli değil bi ailesi yok gibi davranıyorlar.Her işlerine koştursun.Gece Gündüz her an arasınlar istiyorlar.Kac defa konuşmuştum kv ile.Bayadir yapmiyolardi.Ben sesimi çıkarmayinca yine başladılar.Kv kp ikisi de 55 yaşında bizden sağlıklilar.Ihtiyaclari yok hicbirseye maddi olarakta.Ama eşim 32 yaşında evli çocuklu değil de hala onların küçük oğlu gibi davranıyorlar.Ayip yani 6.45 te saçma sapan bi nedenle aranır mi insan?Eşimde de hata var tabi.O kesin bir dille konuşsa kimse gece yarısı sabahın köründe arayamaz.Yazdım rahatladım.Burayı bdv ye donusturmeyeyim.Kaynana sorunu diye konu açmış gibi olmasın

bende şimdiden bırakmak istemiyorum inan ki inşallah rapor bulabiliriz ikimizde. ücretsiz almayı çok istiyordum planlarım hep ona göreydi ama eve girdik ücretsiz alırsam geçinemeyeceğiz o yüzden o da yalan oldu.. sabredeceğiz artık canım inşallah rapor verirler.

Bizim burdaki arkadaşlar belli bi ücret karşılında heyet raporu aldı, açıkcası ona güveniyorum ben de:) inşallah işler yolunda giderr, hayırlısı olsun hepimiz için yavrularımız için inşallah

keşke öyle bir şansım olsa valla koşa koşa alırım, bizim boşa gidiyor hep izinler yaza denk geldiği için doğum. amin canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…