2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Sabahın 7sinde napiyorsunuz diye mi aramış

Sanırım bazı anneler kabullenemiyor bu durumu bakalım bizler nasıl kaynana olacaz bazen eşim diyor yandı bizim gelin :) şaka bi yana da sizin durumda eşinizin tavrı önemli çünkü sizin yaptığınız söylediğiniz herşey batar da evlatlarının ki batmaz. Benim kayınvalide de başta kabullenemedi evlendiğimizde ağlamalar hastalanmalar oğlum arayıp oğlum ne yiyorsun aç mısın demeler komedi gibiydi eşim neyseki noktayı koydu şimdi yapamıyorlar. Anlaşılan herkeste var şu kaynana sorunsalı

Çok şükür başka şehirlerde yaşıyoruz

günaydın kızlar
meylen nasıl oldun ?
bende bu sabah yutkunamıcak bi şekilde uyandım boğazım su içsem bıçaklamış gibi batıyo
Canım daha iyiyim en azından kulağım acımıyo Bi doktora gitsen mi enfeksiyon varsa yayılmasın çok geçmiş olsun sanada

Raporu çok zor veriyorlar canım. Ayın 14 ünü bulmak için bile zor almıştım. O zaman ücretsize ayrılırsan para iade işiyle uğraşmıyorsun.

Ölçümler gerçek kilosunu yansıtmayabiliyor.. Tahmini oluyor yani.

Rapor almak zor oluyor. Heyeti hiç bilmiyorum.

Kızlar doğum sonrası ücretsiz izin illa 6 ay mı oluyor. Yanı istesek daha az kullanamıyor muyuz?

İlkinde 2 ay ikincide 8 ay aldım. Süre sana kalmış canım. 2 yıla kadar alabiliyorsun. Devlet memuru isen ayın 14 ünde ayrılıp yine 14 ünde başlamak daha iyi. Para iade vs olmasın diye..

Aynı benım kaynana ilk aylarda hergun arardı yahu işine bak ,hasta numaraları yapmalar falan tabi yemedik oğlan annesi kaynana da kız annesi kaynana deil

anlamadım sorunu canım. Kamu kurumundayım doğum öncesi ve sonrası toplam 16 hafta ücretli izin 2 yıla kadar da ücretsiz hakkımız var.

Kızlar teşekkürler cevaplar için. Ben de kamu kurumundayım ama taşeronum. Bu yüzden 2 yıl ücretsiz izin hakkım yok

Bu arada cennetlik canım heyet raporu özel hastanelerden almak zor değil. Sadece ücreti devlete nazaran biraz daha fazla. Ama yarım saat içinde aliyorsun öyle söyleyeyim:)

Bana doktorum vermeyince ben başka bir özel hastaneden aldim. Çalışabilecek durumda değilim cunku

Kullanırsın canım iş vereninle anlaşmana bağlı yasal olan 6 aya kadar zaten

Heh işte bunu sormuştum. thank youu :) Çünkü bizim 16 haftalik ucretli izin bitince sadece 6 ay ücretsiz izin hakkımız var

a101e yarın bebek malzemeleri geliyormuş oyun halısı banyo küveti falan nasıl ki? bana pek iç acıcı gelmedi :)

Ay benim kızım da reklamda görmüş heyecanla bana söyledi

Bu tarz marketlere gelen bazı alternatif ürünler saglam ve güzel olabiliyor. Bakmak lazım

Kizlar elevit kullanmayı bıraktim çünkü artık midem almıyor kokusu da kötü
Doktoruma sordum imom kullanabilirsin dedi
Devlet karşılamıyor ama olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…