Bende aynı durumdaydimKızlar ben banlanmışım neden olduğunuda anlamadım ama
Sabahın 7sinde napiyorsunuz diye mi aramışHayırlı sabahlar yarım saat önce kaynananın teli ile uyandım.Aklim çıktı.Yakin oturanlar sizinkiler de böyle ayarsız zamansız işleri düştüğünde gece yarısı sabahın körü demeden arıyor mu eşlerinizi.Sinirim tepemde.Ve bu saatte noluyoruz diye acaip korktum karnım ağrıyor o derece.
Sanırım bazı anneler kabullenemiyor bu durumu bakalım bizler nasıl kaynana olacaz bazen eşim diyor yandı bizim gelin :) şaka bi yana da sizin durumda eşinizin tavrı önemli çünkü sizin yaptığınız söylediğiniz herşey batar da evlatlarının ki batmaz. Benim kayınvalide de başta kabullenemedi evlendiğimizde ağlamalar hastalanmalar oğlum arayıp oğlum ne yiyorsun aç mısın demeler komedi gibiydi eşim neyseki noktayı koydu şimdi yapamıyorlar. Anlaşılan herkeste var şu kaynana sorunsalıYa biz zaten dip dibe yaşıyoruz.Esim 5 küsür senedir evli değil bi ailesi yok gibi davranıyorlar.Her işlerine koştursun.Gece Gündüz her an arasınlar istiyorlar.Kac defa konuşmuştum kv ile.Bayadir yapmiyolardi.Ben sesimi çıkarmayinca yine başladılar.Kv kp ikisi de 55 yaşında bizden sağlıklilar.Ihtiyaclari yok hicbirseye maddi olarakta.Ama eşim 32 yaşında evli çocuklu değil de hala onların küçük oğlu gibi davranıyorlar.Ayip yani 6.45 te saçma sapan bi nedenle aranır mi insan?Eşimde de hata var tabi.O kesin bir dille konuşsa kimse gece yarısı sabahın köründe arayamaz.Yazdım rahatladım.Burayı bdv ye donusturmeyeyim.Kaynana sorunu diye konu açmış gibi olmasın
Çok şükür başka şehirlerde yaşıyoruzHayırlı sabahlar yarım saat önce kaynananın teli ile uyandım.Aklim çıktı.Yakin oturanlar sizinkiler de böyle ayarsız zamansız işleri düştüğünde gece yarısı sabahın körü demeden arıyor mu eşlerinizi.Sinirim tepemde.Ve bu saatte noluyoruz diye acaip korktum karnım ağrıyor o derece.
yok kız ne dondurmasıGeçmiş olsun çok mu dondurma yedin naptın:))
Bu boğaz ağrısı bende de var ya kulaklarım tıkanmış gibii geçmiş olsun cnmyok kız ne dondurması
çok dikkat ediyorum soğuk bişeyde içmiyorum
evden çıkmıyorum zaten hep yatıyorum nasıl oldu anlamıyorum
keşke öyle bir şansım olsa valla koşa koşa alırım, bizim boşa gidiyor hep izinler yaza denk geldiği için doğum. amin canımm
Dokunana dokunmuş canım boşver güzel ban sebebiHe onu anladım da canım bunda nevarmış onu anlamadım:)))) çooook ayiiippp
Canım daha iyiyim en azından kulağım acımıyo Bi doktora gitsen mi enfeksiyon varsa yayılmasıngünaydın kızlar
meylen nasıl oldun ?
bende bu sabah yutkunamıcak bi şekilde uyandım boğazım su içsem bıçaklamış gibi batıyo
anlamadım sorunu canım. Kamu kurumundayım doğum öncesi ve sonrası toplam 16 hafta ücretli izin 2 yıla kadar da ücretsiz hakkımız var.Kızlar doğum sonrası ücretsiz izin illa 6 ay mı oluyor. Yanı istesek daha az kullanamıyor muyuz?
Amin zorlu bir süreç bizi bekliyor..ben rapordu izindi derken Ocak ayını bulduruyum diyorum. Sonra da belki birkaç ay ücretsiz izin alabilirim belki ama belli de olmaz. Ben bu bal oğlanı bırakıp nasıl işe gidicem bilmem
Ben şu yüzden sordum
Ultrasondan ultrasona değişiyor galiba
Aynı gün 2 ayrı doktora gittim
Birinde 26+1. 950gram çıktı
Diğerinde 27+4 1200 gram cıktı
Bide ayni gün böyle olunca şaşırdım
Seninlede ayniyiz diye merak ettim.
bende şimdiden bırakmak istemiyorum inan kiinşallah rapor bulabiliriz ikimizde. ücretsiz almayı çok istiyordum planlarım hep ona göreydi ama eve girdik ücretsiz alırsam geçinemeyeceğiz o yüzden o da yalan oldu.. sabredeceğiz artık canım inşallah rapor verirler.
Kızlar doğum sonrası ücretsiz izin illa 6 ay mı oluyor. Yanı istesek daha az kullanamıyor muyuz?
Sonuçlarım yeni geldi benim de. Glükoz ölçümlerim 82, 121, 92. Tsh 1,22 serbest t4 0,87 çıktı normal demiş dr bakalım iyidir inşallah
Kullanırsın canım iş vereninle anlaşmana bağlı yasal olan 6 aya kadar zatenKızlar doğum sonrası ücretsiz izin illa 6 ay mı oluyor. Yanı istesek daha az kullanamıyor muyuz?
Aynı benım kaynanaSanırım bazı anneler kabullenemiyor bu durumu bakalım bizler nasıl kaynana olacaz bazen eşim diyor yandı bizim gelin :) şaka bi yana da sizin durumda eşinizin tavrı önemli çünkü sizin yaptığınız söylediğiniz herşey batar da evlatlarının ki batmaz. Benim kayınvalide de başta kabullenemedi evlendiğimizde ağlamalar hastalanmalar oğlum arayıp oğlum ne yiyorsun aç mısın demeler komedi gibiydi eşim neyseki noktayı koydu şimdi yapamıyorlar. Anlaşılan herkeste var şu kaynana sorunsalı
anlamadım sorunu canım. Kamu kurumundayım doğum öncesi ve sonrası toplam 16 hafta ücretli izin 2 yıla kadar da ücretsiz hakkımız var.
Raporu çok zor veriyorlar canım. Ayın 14 ünü bulmak için bile zor almıştım. O zaman ücretsize ayrılırsan para iade işiyle uğraşmıyorsun.
Ölçümler gerçek kilosunu yansıtmayabiliyor.. Tahmini oluyor yani.
Rapor almak zor oluyor. Heyeti hiç bilmiyorum.
İlkinde 2 ay ikincide 8 ay aldım. Süre sana kalmış canım. 2 yıla kadar alabiliyorsun. Devlet memuru isen ayın 14 ünde ayrılıp yine 14 ünde başlamak daha iyi. Para iade vs olmasın diye..
Kullanırsın canım iş vereninle anlaşmana bağlı yasal olan 6 aya kadar zaten
a101e yarın bebek malzemeleri geliyormuş oyun halısı banyo küveti falan nasıl ki? bana pek iç acıcı gelmedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?