2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım benim ablam almanyada yaziyo vitamin de kullandı omega 3 falan baya bizim gibi 3 -4 çeşit ilaç kullaniyodu

canım ben en son tartıldığımda 1 ayda 4 kilo almışım çok şaşırdım kiloda alamazdım halbu ki .
bebeğin 25 haftalıkken kaç gramdı hatırlıyor musun?
Canım ben 24. Haftada kontrole gittim 632 gramdı 4 haftada bir gidiyorum
Benim troidler düşük belkide ondan lilo alamadım hızlı çalıştığı için

Canım çok sağol hayırlısıyla hepimizinki gelsin inşallah. Bunun abiside 4150 gr doğmuştu alışığım ben iri bebişe

Çok teşekkür ederiz canım
Hayırlısıyla inşallah hepsi sağlıkla gelsin

Günaydın anneler ve minnoş yavrulariii
Biz bugün 25. Haftanın doldurduk teyzeleri, koca yanaklı bal oglus olduk
Şimdi sizlere danışmak istediğim bı şey var, hastane çıkışı yaptırıyorum için de alt-üst takım, tulum, iç zıbın var. Ayriyetten ben 3tane kısa kollu beyaz alttan citcitli, 1tane kısa kollu renkli citcitli, 1tane uzun kollu beyaz citcitli, 2tane biraz kalinca uzun kollu üst, 3tane patikli alt, 1tane patiksiz alt aldım. Böyle yazınca da çok gibi göründü ama kızlar bunlar 1 ay idare eder mi ki? Eldiven, çorap ve iç zıbın alicam ama tekrar alt üst takım alsam mı? Bir de aldiklarim ya kısa kollu oldu ya da kalınca oldu. Yani yerlerde ya da usurse diye korkuyorum. 1tane de alt-uzun kollu ince ust takım alsam mı?

Ben bırakmıştım çocuğumun göbek çevresi küçülmüştü canım doktor dedi ki diğer haftalarda bu fark artar kapatması zor olur sen vitaminlerini al özelliklede balık yağını
Şimdi beslenmeyi tam yapabilen birisi değilim ağzıma balık sürmüyorum takviye mecbur almak zorundayız aklını hiç karıştırma bence

He şunu sölim asortili ürünmüş rengi kafalarına göre gönderiyorlar stok durumuna göre yengemle şeffaf sipariş etmiş hiç bi e bebekte şuan şeffaf takım yokmuş mesela gri geldi sipariş vericeksen bunu göz önünde bulundur canım
Grisi çok güzelmiş ama
kuzumK evet canım bundan ama grisi

Ben trendyoldan bakmistim belki şeffaf gobderir onlar sağol canım

Günaydın kızlar Bi uyandım ki parmaklar dolma olmuş yüzük parmağımı sıkmış vücut artık ödem mi tutuyor yani

Kızlar günaydın. Ya sabahtan beri bebeğin hareketlerini birkaç kere hissettim cılız bir şekilde endişelenmeli miyim

Kızlar günaydın. Ya sabahtan beri bebeğin hareketlerini birkaç kere hissettim cılız bir şekilde endişelenmeli miyim
Canım sabah akşam 2 kere hareketini hissetmek yeterliymiş popişini dönmüştür akşama sert Bi tepikte gelebilir yarınada gelebilir cılızda olsa oynuyorsa iyidir

Canım sabah akşam 2 kere hareketini hissetmek yeterliymiş popişini dönmüştür akşama sert Bi tepikte gelebilir yarınada gelebilir cılızda olsa oynuyorsa iyidir
Bu bebekler bizi sürekli korkutuyor. Dün deli gibi tekme atan bebe bugün dut yemiş bülbül

Canım yüzükle yatmamaya çalış artık. Gece daha çok sıkarsa sıkıntı olur
Canım bende çıkarıp takma alışkanlığı yok unuturum kaybederim eşiminde tek taktığı mevzu şu yüzüktür bu göbekle evli olduğum belli söyleyip takmamayı düşünüyorum artık

Bu bebekler bizi sürekli korkutuyor. Dün deli gibi tekme atan bebe bugün dut yemiş bülbül
Benimde öyleydi 2 gün önce oynamadı desem yeridir bugün uykumdan uyandırdı öyle hareketli
Ne yaptıkları belli değil ki bazen içerde halay çekiyorlar ve Bi kaç gün dinleniyolar bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…