Canım benim ablam almanyada yaziyo vitamin de kullandı omega 3 falan baya bizim gibi 3 -4 çeşit ilaç kullaniyodu
Ben bırakmıştım çocuğumun göbek çevresi küçülmüştü canım doktor dedi ki diğer haftalarda bu fark artar kapatması zor olur sen vitaminlerini al özelliklede balık yağını
Şimdi beslenmeyi tam yapabilen birisi değilim ağzıma balık sürmüyorum takviye mecbur almak zorundayız aklını hiç karıştırma bence
Aslında çok güzel bir alışkanlık mesela biz eve gelir gelmez ikimizde çıkarırızCanım bende çıkarıp takma alışkanlığı yok unuturum kaybederim eşiminde tek taktığı mevzu şu yüzüktür bu göbekle evli olduğum belli söyleyip takmamayı düşünüyorum artık
Canım haklısın normal zamanda bile gerçeği varken kimyasalını almak zararlı ama işte bence hepimizdeki korku. Yani bir sorun çıkarsa bunu hemen ona bağlar vicdan yaparız maalesef.Ben bu takviyelere karşı onyargiliyim, içerik problemi var çoğunda. Bu yüzden kuzenimin anlattıkları kafamı karıştırdı, normalde başkasının görüşlerinden de kolay kolay etkilenmem
Ama şuan vitaminlere devam etmeyi düşünüyorum. Çünkü benim Kusmalarim hala devam ediyo, vücudum hala besin kaybediyo. Zaten kan değerlerim iyice düştü. Kullanmasam hem vicdan azabı hem de direnç kaybı
Günaydın kızlar Bi uyandım ki parmaklar dolma olmuş yüzük parmağımı sıkmış vücut artık ödem mi tutuyor yani
Benim doktorumda ilaç yanlısı biri değil. Omega kullanmayacakmıyım diyorum haftada 1-2 balık yiyorsan gerek yok kendin pişiremiyorsan haftada 1 konserve yesende olur demişti. Mesela demir ilacı vermedi ama ferritinim düşük nefes darlığım olunca hemoglobinin henüz normal ama nefes darlığım var diyorsan demir takalım dedi bu sefer benim ferritin 11den 700e çıktı çok olmasıda iyi değil. Kendi doktorum hemoglobinin düşmesini bekleyecekti ama ben onu yönlendirmiş oldum. Bizim ülkemizde en iyi doktorada gitsek internette okuduklarımıza daha çok güvendiğimiz için doktorlarıda yanlış yönlendiriyoruz. Geçen sene gebe okulundada aynısı oldu eğer yemene dikkat ediyorsan dışardan takviye almayın bebekler iri doğuyor ve sezeryan olmak zorunda kalıyor, oysa doğumun doğal olması için bebeğin doğumu başlatmasını istiyorlar. Epizyo bile normal doğuma girmiyormuş müdahale olduğu için. Gerçekten doğum bir mucize.Günaydın kızlar dün kuzenime ziyarete gittim
Ya kafamı çok karıştırdı, kendisi Amerika da doğum yaptı, hamileliğinin bir kısmında da Almanya' daydi. Bizim içtiğimiz vitaminlerin hiçbiri o ülkelerde verilmiyormus. Ilaç kullanımı minimum düzeydeymiş. Kan degerleri 9 a düşmesine rağmen hamileliğimde ilaca başlanmamış. Sadece Almanya da b6 vitamini kapsülü veriyormus doktorlar hamilelere. Onun da içeriği çok temiz. Bizim kullandığımız vitaminlerin faydasından çok zararı var falan dedi, çok araştırma yapmış
Bir de ben de bu gıda takviyeleri konusunda onyargiliydim resmen kafamı çok karıştırdı. Bana kullanma deyip duruyor of
Canım o kiloyla sezeryan mı oldu? Benimkide 10gün önde gidiyor doktorum istemiyor 3-4 gün önde olabilir fazlası değil diyor.Canım çok sağol hayırlısıyla hepimizinki gelsin inşallah. Bunun abiside 4150 gr doğmuştu alışığım ben iri bebişe
Canım haklısın normal zamanda bile gerçeği varken kimyasalını almak zararlı ama işte bence hepimizdeki korku. Yani bir sorun çıkarsa bunu hemen ona bağlar vicdan yaparız maalesef.
Benim eşimde takıntılı bu konuda, kendi yüzüğünü bana verdi benim yüzüğümü o aldıCanım bende çıkarıp takma alışkanlığı yok unuturum kaybederim eşiminde tek taktığı mevzu şu yüzüktür bu göbekle evli olduğum belli söyleyip takmamayı düşünüyorum artık
Bende yeni farkettim canım şuan bişey kalmadı mesela uyandıktan 1 saat sonra indiHavalar ısındıkça ödem yapmaya başlayabiliriz. Benim kızımda hiç ödemim olmamıştı.
Benim doktorumda ilaç yanlısı biri değil. Omega kullanmayacakmıyım diyorum haftada 1-2 balık yiyorsan gerek yok kendin pişiremiyorsan haftada 1 konserve yesende olur demişti. Mesela demir ilacı vermedi ama ferritinim düşük nefes darlığım olunca hemoglobinin henüz normal ama nefes darlığım var diyorsan demir takalım dedi bu sefer benim ferritin 11den 700e çıktı çok olmasıda iyi değil. Kendi doktorum hemoglobinin düşmesini bekleyecekti ama ben onu yönlendirmiş oldum. Bizim ülkemizde en iyi doktorada gitsek internette okuduklarımıza daha çok güvendiğimiz için doktorlarıda yanlış yönlendiriyoruz. Geçen sene gebe okulundada aynısı oldu eğer yemene dikkat ediyorsan dışardan takviye almayın bebekler iri doğuyor ve sezeryan olmak zorunda kalıyor, oysa doğumun doğal olması için bebeğin doğumu başlatmasını istiyorlar. Epizyo bile normal doğuma girmiyormuş müdahale olduğu için. Gerçekten doğum bir mucize.
Asla ikimizde çıkarmayız ne çıkarır ne çıkarttırır takıntıAslında çok güzel bir alışkanlık mesela biz eve gelir gelmez ikimizde çıkarırız
Yine fayda zarar ilişkisi canımBen bu takviyelere karşı onyargiliyim, içerik problemi var çoğunda. Bu yüzden kuzenimin anlattıkları kafamı karıştırdı, normalde başkasının görüşlerinden de kolay kolay etkilenmem
Ama şuan vitaminlere devam etmeyi düşünüyorum. Çünkü benim Kusmalarim hala devam ediyo, vücudum hala besin kaybediyo. Zaten kan değerlerim iyice düştü. Kullanmasam hem vicdan azabı hem de direnç kaybı
Bizim eşler çok benziyo birbirineBenim eşimde takıntılı bu konuda, kendi yüzüğünü bana verdi benim yüzüğümü o aldı
Canım ben hamileliğimin başından beri kasaya koydum, bir kere bile takmadım. Önemli olan senin rahatlığın bu dönem..Canım bende çıkarıp takma alışkanlığı yok unuturum kaybederim eşiminde tek taktığı mevzu şu yüzüktür bu göbekle evli olduğum belli söyleyip takmamayı düşünüyorum artık
Öyle de canım taktım mı takıyor tamam göbeklik yokken hadi alyans ben evliyim demek içindi de şimdi millet zaten anlarCanım ben hamileliğimin başından beri kasaya koydum, bir kere bile takmadım. Önemli olan senin rahatlığın bu dönem..
sağlıklı olalımda canim benim bebeklerimizle beraber. Gerisi booş :))Canım ben 24. Haftada kontrole gittim 632 gramdı 4 haftada bir gidiyorum
Benim troidler düşük belkide ondan lilo alamadım hızlı çalıştığı için
Oda eğitimsizlikten, devlet politikaları doğuma sevk ediyor ama sana doula veriyormu? Anneye eğitim yapılıyormu? Yurtdışında kadınlar çatır çatır doğuruyor ama perine masajları duşlar sıcak ped uygulaması aramoterapi pilates topu hareketleri babanın annenin beline masaj yapması odanın loş yapılması odaya 1 kişi hariç kimsenin alınmayıp anneyi strese sokmaması kegel egzersizleri vs yani doğum bir ekip işi. Bu yüzdende epizyo açılma sayısı yurtdışında az. Şimdi ben 9 ay erken doğum tedirginliğiyle yatmışım sonra gel epizyosuz doğurt. Doktorlar makatın yırtılması daha büyük sorun diye gevşememiş perineyi kesmek zorunda kalıyorlar. Ama umut verici olan bazı hastanelerde eğitimlerle epizyosuz 4 kgya yakın bebeklerinde doğduğunu okumak.Ayy epizyo benim normal doğumdan korkma sebebim
Türkiye de çok uygulanıyor ya. Bizim doktorlar biraz acele ediyo sanki illa bir müdahale yapılıyor doğal akışa
Yoksa seninkide başak mıBizim eşler çok benziyo birbirineher konuda
Kova canımOda eğitimsizlikten, devlet politikaları doğuma sevk ediyor ama sana doula veriyormu? Anneye eğitim yapılıyormu? Yurtdışında kadınlar çatır çatır doğuruyor ama perine masajları duşlar sıcak ped uygulaması aramoterapi pilates topu hareketleri babanın annenin beline masaj yapması odanın loş yapılması odaya 1 kişi hariç kimsenin alınmayıp anneyi strese sokmaması kegel egzersizleri vs yani doğum bir ekip işi. Bu yüzdende epizyo açılma sayısı yurtdışında az. Şimdi ben 9 ay erken doğum tedirginliğiyle yatmışım sonra gel epizyosuz doğurt. Doktorlar makatın yırtılması daha büyük sorun diye gevşememiş perineyi kesmek zorunda kalıyorlar. Ama umut verici olan bazı hastanelerde eğitimlerle epizyosuz 4 kgya yakın bebeklerinde doğduğunu okumak.
Yoksa seninkide başak mı
Tabiki canımsağlıklı olalımda canim benim bebeklerimizle beraber. Gerisi booş :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?