2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Al ne bulursan al:)) ben öyle yaptım dolabı doldu 3 ay 6 ay 3 ay sonra alışverişe mi cıkıcam diye aldım valla

Al ne bulursan al:)) ben öyle yaptım dolabı doldu 3 ay 6 ay 3 ay sonra alışverişe mi cıkıcam diye aldım valla

Gerisini hallederim de ilk 1 ay çok çabuk büyüdükleri için az alın deniyor ya, acaba yenidoga için çok mu az aldım diye tereddüt ettim. Alsam giyemeden büyür mü ki diyorum. Aslında ne alicam onu da bilmiyorum. Yaz bebeği ince giyse üşür mu, uzun kollu giyse terler mi yav bu analık ne zor ismis böyle

Çok sağol canım sağlıkla devam ederler inşallah hepimizin bebekleri
Canım bu ilacın muadili yok piyasada. Progesteron içeren ilaçlar var ama doz olarak bunu karşılamıyorlar maalesef

Yeni doğan kıyafeti az giyer diye düşünüp diğerlerini 0-3 ay aldım ben büyükde gelse kıvrılır mıvrılır giyer:)))

Benimde tereddütüm o yönde canım. İlk zamanlar uzun kollu ince giyerler diye düşünüyorum, ama ne olur ne olmaz kısa kollu da alıyorum hemde 0 ay. İlk ay çok çabuk büyüyor deniyor ama arkadaşımın oğlu 0-3 ay koyafetlerin içinde kayboldu 2800 doğdu miadında. İki ayı bitti kıyafetler yeni yeni tam oluyor

Canım her yerin sistemi farklı. Ama Avrupa ve amerika tarafları gerçekten de çok ilaç vermiyor herseyi minimum da tutuyorlar buna ultrason da dahil! Siz aranızda ilaçlardan falan bahsederken şaşırıyorum niye doktorum bana vermiyor ki diye Ben ilk 3 ay folik asit kullandım içinde b12,demir,magnezyum,d vitamini falan vardi sonra bana birak dedi. O günden sonra başka hic bisey almadım

Kızlarrrrr iyi pazarlar. Ben bu küveti beğendim oğluma titreşimli yıkarken korkarsa falan sakinleştirmek için kız kardeşim hediye edecekmiş bide küçük oyuncaklar alacakmış içindeki turkuaz rengine bayıldım

Eklentiler

• 894BF344-BCCC-4B4A-AC3E-5D1BE41BC953.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 71
Ya kızlar şimdi başka forumda okudum da endişelendim. Hamileyken uçuş raporunu soruyolar mı ? Var mı deneyiminiz?
28. Haftanın içindeyken rapor sunmak lazımmış geçerken onlar mı soruyo acaba :/
Benim haftaya 2 uçuşum ay sonu da 2 uçuşum var . Hazırlayım dimi rapor business uçuşlarım belki de sormazlar

Evet haklısın
Ama bir şey ekleyeyim bu ölçümlerde hata payı oluyor. Kızımın da göbek çevresi küçüktü doğana kadar. Yani öyle söylenmişti. Doğumdan bir gün önce başka bir doktora gösterdiğimizde ölçümün normal oldugunu söyledi. Doğduğunda da her sey normaldi çok şükür

Arayıp sor kesinlikle
O gün süprizle karşılaşma bir de

Business ya da ekonomi her ikisinde de doktor izin raporunuzu isterler

Tabiki gelişimi zaten normal sınırlarda çıkıyo haftasına uyumlu ama bi önceki aya göre kıyaslandığında öyle demişti çok şükür yine düzene girdi vitaminlere başlayınca biz elimizden geleni yapalım da takdir Rabbimin
Yoksa bende nefret ediyorum ilaç vitamin bıktım usandım

Canım thy o raporu uçuştan en fazla 6 gün öncesini kabul ediyormuş, uçuş tarihine göre doktor randevunu ayarla

Tatlı pazarlar güzel anneler

Alıntı yapamadım ama okudukça aklımda kalan mesajlara cevap yazayım dedim

Vitamin konusu gerekmedikçe burda verilmiyor doğru, ama vücudunuzu en iyi siz tanıyosunuz eksik hissettiğinizde yerine ikame etmekte sakınca yok bence..
Burda doğum sürecinde aşırı psikolojik destek oluyor ebelerden yana, mutlu gebelik mutlu doğum mantığı ile hep anneyi memnun etme durumundalar. hatta eşinize diklenebilirler telefonla oynarsa ya da suratsız durursa vs. Kimse yoksa biz varız kafasında canımlar

Bebek kıyafetleri için ben oğlumun zıbınlarını ve takımlarını kullanıcam ama yaz bebeği olacağı için ekstradan ince şort tulumlar aldım..

Aslında yazdıkların yeter kuzumK ama bebek yönlendirecek. Benim oğlumda kusma gaz vs yoktu mesela haftada bir makine açıyoduk, ama kusması vs olan bi bebek için daha sık yıkama yani daha çok kıyafet gerekebilir..
Hemen alabileceğin yerdeki ihtiyaçlar ertelenebilir belki stok yapmasan da olur bez gibi ıslak mendil gibi..
Ama kıyafet fazla olsa da sorun olmaz.. Mesela zıbın bol alabilirsin ama dışarıya giymelik süslü takımlar vs az sayıda plabilir çabuk büyüyeceği için. 0-3 ay çoğu ihtiyacını karşılar diye düşünüyorum..

Ben oğluma hamileyken yüzüğümü takamamıştım ve 30 kilo aldığım için yüzükleri değişmemiz gerekmişti. 11’den 13’e geçmişti parmak boyum.. Ama şimdi kilo almadığım için hala oluyor parmağıma, ödem de olmadı henüz. Ama bir gece süpriz yaşamamak için 30’a doğru çıkarırım diye düşünüyorum..

Bizden haberler böyle.. Sevgiler, stop.

Ben daha birşey almadım canım bebişe 31. Haftayı bekliyorum mayısta inşallah herşey netleşince başlıcam.

Valla biz de öyle diyorduk canım ama ben zaten çok panik bı insanim aklimdakini yapamazsam elim ayağıma dolanıyor ateş oluyorum bir de ben nasip olursa 4-5 hafta önce doğum iznine ayrılıp taaaa 13 saatlik mesafeye tasincam eşimin yanına inşallah. Taşınma telaşı zaten beni çok korkutuyo en azından bebeğin eşyalarını alıyim da o açıdan rahat ediyim dedim

Ayyy yavrum benim ya :) valla uzun kollu olup biraz daha ince kumaşlı olan 2 takım alıyim diyorum. Ben de şu an farkettim ki ben ilk ay için hep yenidoğan almışım. 2-4 aylıklar ve 4-6 aylıkları baya almisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…