Al ne bulursan al:)) ben öyle yaptım dolabı doldu 3 ay 6 ay 3 ay sonra alışverişe mi cıkıcam diye aldım vallaGünaydın anneler ve minnoş yavrulariii
Biz bugün 25. Haftanın doldurduk teyzeleri, koca yanaklı bal oglus olduk
Şimdi sizlere danışmak istediğim bı şey var, hastane çıkışı yaptırıyorum için de alt-üst takım, tulum, iç zıbın var. Ayriyetten ben 3tane kısa kollu beyaz alttan citcitli, 1tane kısa kollu renkli citcitli, 1tane uzun kollu beyaz citcitli, 2tane biraz kalinca uzun kollu üst, 3tane patikli alt, 1tane patiksiz alt aldım. Böyle yazınca da çok gibi göründüama kızlar bunlar 1 ay idare eder mi ki? Eldiven, çorap ve iç zıbın alicam ama tekrar alt üst takım alsam mı? Bir de aldiklarim ya kısa kollu oldu ya da kalınca oldu. Yani yerlerde ya da usurse diye korkuyorum. 1tane de alt-uzun kollu ince ust takım alsam mı?
Benimde öyle bazen bakıyorum yüzük kımıldamıyor bazen bakıyorum rahat ara ara şişip iniyorGünaydın kızlar Bi uyandım ki parmaklar dolma olmuş yüzük parmağımı sıkmış vücut artık ödem mi tutuyor yani
Al ne bulursan al:)) ben öyle yaptım dolabı doldu 3 ay 6 ay 3 ay sonra alışverişe mi cıkıcam diye aldım valla
Çok sağol canım sağlıkla devam ederler inşallah hepimizin bebekleri@Meylen maşallah güzel kızına, ağzı burnu ne güzel. Kilosu da çok iyi sen de sağlıklısın süper.
Saye- sayecim maşallah oğluşlarına. Aralarındaki fark da gayet iyi, inşallah böyle giderler hep, en az 3 kilo doğarlar sen de kilo verdin oh. Darısı bana ben 4kilo almışım doktorun karşısında ne diyeceğim hiç bilmiyorum. maşallah arkadaşım sana da kuzularına da  rahim ağzın da iyiymiş süper
@carpathia canım çok sevindim oluşuna. Şişko bir oğluş olacak anlaşılan. 26 haziran hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah.
Tüm güzel haberler için darısı bekleyenlere.
Canım bu ilacın muadili yok piyasada. Progesteron içeren ilaçlar var ama doz olarak bunu karşılamıyorlar maalesefEvet canım, ikiz olduğu için erken doğum ihtimaline karşı rahim için verdi o zaman. Ama cins yani, reçeteye yazarken de diyor bulunması zor bir ürün diye, o zaman muadili bir ürün sen yaz. Ne saçma yani. Bulduğum eczanede bile bi tane varmış...
Yeni doğan kıyafeti az giyer diye düşünüp diğerlerini 0-3 ay aldım ben büyükde gelse kıvrılır mıvrılır giyer:)))Gerisini hallederim de ilk 1 ay çok çabuk büyüdükleri için az alın deniyor ya, acaba çok mu az aldım diye tereddüt ettim. Alsam giyemeden büyür mü ki diyorum. Aslında ne alicam onu da bilmiyorum. Yaz bebeği ince giyse üşür mu, uzun kollu giyse terler mi yav bu analık ne zor ismis böyle
Ben daha birşey almadım canım bebişe 31. Haftayı bekliyorum mayısta inşallah herşey netleşince başlıcam.Kızlar benim sorum arada kaynamış amaaa
Gerisini hallederim de ilk 1 ay çok çabuk büyüdükleri için az alın deniyor ya, acaba yenidoga için çok mu az aldım diye tereddüt ettim. Alsam giyemeden büyür mü ki diyorum. Aslında ne alicam onu da bilmiyorum. Yaz bebeği ince giyse üşür mu, uzun kollu giyse terler mi yav bu analık ne zor ismis böyle
Benimde ilk defa oldu galiba vücut başladı şişmeye canım ödem olmuyor diye seviniyordum ama olucak belli olduBenimde öyle bazen bakıyorum yüzük kımıldamıyor bazen bakıyorum rahat ara ara şişip iniyor
Yaşadığımız süreç o kadar doğal ki ❤ Bence hiç çekinmeden git. Inan daha özenli davranıyorlar
Canım her yerin sistemi farklı. Ama Avrupa ve amerika tarafları gerçekten de çok ilaç vermiyor herseyi minimum da tutuyorlar buna ultrason da dahil! Siz aranızda ilaçlardan falan bahsederken şaşırıyorum niye doktorum bana vermiyor ki diyeGünaydın kızlar dün kuzenime ziyarete gittim
Ya kafamı çok karıştırdı, kendisi Amerika da doğum yaptı, hamileliğinin bir kısmında da Almanya' daydi. Bizim içtiğimiz vitaminlerin hiçbiri o ülkelerde verilmiyormus. Ilaç kullanımı minimum düzeydeymiş. Kan degerleri 9 a düşmesine rağmen hamileliğimde ilaca başlanmamış. Sadece Almanya da b6 vitamini kapsülü veriyormus doktorlar hamilelere. Onun da içeriği çok temiz. Bizim kullandığımız vitaminlerin faydasından çok zararı var falan dedi, çok araştırma yapmış
Bir de ben de bu gıda takviyeleri konusunda onyargiliydim resmen kafamı çok karıştırdı. Bana kullanma deyip duruyor of
Yine fayda zarar ilişkisi canım
Zaten yediğimiz şeyler hormon besi falan filan yine içerik önemli doktor önerisiyle kullanmak mantıklı inan kendimi parçaladım çocuğun göbek çevresi küçülmüş dediğinde büyük vicdan azabı o yüzden katlanıcaz Bişeylere
Ya kızlar şimdi başka forumda okudum da endişelendim. Hamileyken uçuş raporunu soruyolar mı ? Var mı deneyiminiz?
28. Haftanın içindeyken rapor sunmak lazımmış geçerken onlar mı soruyo acaba :/
Benim haftaya 2 uçuşum ay sonu da 2 uçuşum var . Hazırlayım dimi rapor business uçuşlarım belki de sormazlar
Business ya da ekonomi her ikisinde de doktor izin raporunuzu isterlerYa kızlar şimdi başka forumda okudum da endişelendim. Hamileyken uçuş raporunu soruyolar mı ? Var mı deneyiminiz?
Benim haftaya 2 uçuşum ay sonu da 2 uçuşum var . Hazırlayım dimi rapor business uçuşlarım belki de sormazlar
Tabiki gelişimi zaten normal sınırlarda çıkıyo haftasına uyumlu ama bi önceki aya göre kıyaslandığında öyle demişti çok şükür yine düzene girdi vitaminlere başlayınca biz elimizden geleni yapalım da takdir RabbiminEvet haklısın
Ama bir şey ekleyeyim bu ölçümlerde hata payı oluyor. Kızımın da göbek çevresi küçüktü doğana kadar. Yani öyle söylenmişti. Doğumdan bir gün önce başka bir doktora gösterdiğimizde ölçümün normal oldugunu söyledi. Doğduğunda da her sey normaldi çok şükür
Arayıp sor kesinlikle
O gün süprizle karşılaşma bir de
Ay iyi ki denk geldi o zaman ya o post öyle gidicektim ben elimi kolumu sallayarak rezillikBusiness ya da ekonomi her ikisinde de doktor izin raporunuzu isterler
Canım thy o raporu uçuştan en fazla 6 gün öncesini kabul ediyormuş, uçuş tarihine göre doktor randevunu ayarlaYa kızlar şimdi başka forumda okudum da endişelendim. Hamileyken uçuş raporunu soruyolar mı ? Var mı deneyiminiz?
Ben daha birşey almadım canım bebişe 31. Haftayı bekliyorum mayısta inşallah herşey netleşince başlıcam.
Benimde tereddütüm o yönde canım. İlk zamanlar uzun kollu ince giyerler diye düşünüyorum, ama ne olur ne olmaz kısa kollu da alıyorumhemde 0 ay. İlk ay çok çabuk büyüyor deniyor ama arkadaşımın oğlu 0-3 ay koyafetlerin içinde kayboldu 2800 doğdu miadında. İki ayı bitti kıyafetler yeni yeni tam oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?