İlk bebegim yaz bebegi biz yenidoğan döneminde altına kısa kollu citcitli badi, üstüne uzun alt üst penye pijama giydirdik. Gece de muslin örtü ile kundak. Havalar daha da ısınınca yaklaşık bir aylığa yakın üstü sadece citcitli kisal kol badi altta uzun ince penye pijama isimizi gördü. Yeni dogan ve 0-3 ay kıyafet çok almayın derim. Daha cok 3-6 ve 6-9 ay kıyafet alin alt ust uzun kollu takim ve citcitli badi şeklinde. Yoksa uzun süre kullanmak mümkün degil. Buyudukce kollarindaki kivirmalari acarsaniz sorun olmaz yaz bebesi efil efil giysin derim. Bir de kıyafet ne kadar coksa o kadar iyi bazen günde 3 kez bile değişim oluyor her gun az kıyafetle makina acmak akıl karı gelmiyor bana. Biriktirip yikama taraftariyim..Gerisini hallederim de ilk 1 ay çok çabuk büyüdükleri için az alın deniyor ya, acaba yenidoga için çok mu az aldım diye tereddüt ettim. Alsam giyemeden büyür mü ki diyorum. Aslında ne alicam onu da bilmiyorum. Yaz bebeği ince giyse üşür mu, uzun kollu giyse terler mi yav bu analık ne zor ismis böyle
Tatlı pazarlar güzel anneler
Alıntı yapamadım ama okudukça aklımda kalan mesajlara cevap yazayım dedim ☺
Vitamin konusu gerekmedikçe burda verilmiyor doğru, ama vücudunuzu en iyi siz tanıyosunuz eksik hissettiğinizde yerine ikame etmekte sakınca yok bence..
Burda doğum sürecinde aşırı psikolojik destek oluyor ebelerden yana, mutlu gebelik mutlu doğum mantığı ile hep anneyi memnun etme durumundalar. hatta eşinize diklenebilirler telefonla oynarsa ya da suratsız durursa vs. Kimse yoksa biz varız kafasında canımlar ☺
Bebek kıyafetleri için ben oğlumun zıbınlarını ve takımlarını kullanıcam ama yaz bebeği olacağı için ekstradan ince şort tulumlar aldım..
Aslında yazdıkların yeterkuzumK ama bebek yönlendirecek. Benim oğlumda kusma gaz vs yoktu mesela haftada bir makine açıyoduk, ama kusması vs olan bi bebek için daha sık yıkama yani daha çok kıyafet gerekebilir..
Hemen alabileceğin yerdeki ihtiyaçlar ertelenebilir belki stok yapmasan da olur bez gibi ıslak mendil gibi..
Ama kıyafet fazla olsa da sorun olmaz.. Mesela zıbın bol alabilirsin ama dışarıya giymelik süslü takımlar vs az sayıda plabilir çabuk büyüyeceği için. 0-3 ay çoğu ihtiyacını karşılar diye düşünüyorum..
Ben oğluma hamileyken yüzüğümü takamamıştım ve 30 kilo aldığım için yüzükleri değişmemiz gerekmişti. 11’den 13’e geçmişti parmak boyum.. Ama şimdi kilo almadığım için hala oluyor parmağıma, ödem de olmadı henüz. Ama bir gece süpriz yaşamamak için 30’a doğru çıkarırım diye düşünüyorum..
Bizden haberler böyle.. Sevgiler, stop.
Tatlı pazarlar güzel anneler
Alıntı yapamadım ama okudukça aklımda kalan mesajlara cevap yazayım dedim ☺
Vitamin konusu gerekmedikçe burda verilmiyor doğru, ama vücudunuzu en iyi siz tanıyosunuz eksik hissettiğinizde yerine ikame etmekte sakınca yok bence..
Burda doğum sürecinde aşırı psikolojik destek oluyor ebelerden yana, mutlu gebelik mutlu doğum mantığı ile hep anneyi memnun etme durumundalar. hatta eşinize diklenebilirler telefonla oynarsa ya da suratsız durursa vs. Kimse yoksa biz varız kafasında canımlar ☺
Bebek kıyafetleri için ben oğlumun zıbınlarını ve takımlarını kullanıcam ama yaz bebeği olacağı için ekstradan ince şort tulumlar aldım..
Aslında yazdıkların yeterkuzumK ama bebek yönlendirecek. Benim oğlumda kusma gaz vs yoktu mesela haftada bir makine açıyoduk, ama kusması vs olan bi bebek için daha sık yıkama yani daha çok kıyafet gerekebilir..
Hemen alabileceğin yerdeki ihtiyaçlar ertelenebilir belki stok yapmasan da olur bez gibi ıslak mendil gibi..
Ama kıyafet fazla olsa da sorun olmaz.. Mesela zıbın bol alabilirsin ama dışarıya giymelik süslü takımlar vs az sayıda plabilir çabuk büyüyeceği için. 0-3 ay çoğu ihtiyacını karşılar diye düşünüyorum..
Ben oğluma hamileyken yüzüğümü takamamıştım ve 30 kilo aldığım için yüzükleri değişmemiz gerekmişti. 11’den 13’e geçmişti parmak boyum.. Ama şimdi kilo almadığım için hala oluyor parmağıma, ödem de olmadı henüz. Ama bir gece süpriz yaşamamak için 30’a doğru çıkarırım diye düşünüyorum..
Bizden haberler böyle.. Sevgiler, stop.
İlk bebegim yaz bebegi biz yenidoğan döneminde altına kısa kollu citcitli badi, üstüne uzun alt üst penye pijama giydirdik. Gece de muslin örtü ile kundak. Havalar daha da ısınınca yaklaşık bir aylığa yakın üstü sadece citcitli kisal kol badi altta uzun ince penye pijama isimizi gördü. Yeni dogan ve 0-3 ay kıyafet çok almayın derim. Daha cok 3-6 ve 6-9 ay kıyafet alin alt ust uzun kollu takim ve citcitli badi şeklinde. Yoksa uzun süre kullanmak mümkün degil. Buyudukce kollarindaki kivirmalari acarsaniz sorun olmaz yaz bebesi efil efil giysin derim. Bir de kıyafet ne kadar coksa o kadar iyi bazen günde 3 kez bile değişim oluyor her gun az kıyafetle makina acmak akıl karı gelmiyor bana. Biriktirip yikama taraftariyim..
Aynen canım baktım thy den öyleymişCanım thy o raporu uçuştan en fazla 6 gün öncesini kabul ediyormuş, uçuş tarihine göre doktor randevunu ayarla
Bende almanyadayim ama bizede vitamin veriliyor magnezyum kullanıyorum folik asit hala kullanıyorum d vit alıyorum demir değerim iyidi diye vermedi daha ama onuda veriyorlar.Hic kafanı karıştırma zararı olsa zaten doktor önermez bence .Ben bu takviyelere karşı onyargiliyim, içerik problemi var çoğunda. Bu yüzden kuzenimin anlattıkları kafamı karıştırdı, normalde başkasının görüşlerinden de kolay kolay etkilenmem
Ama şuan vitaminlere devam etmeyi düşünüyorum. Çünkü benim Kusmalarim hala devam ediyo, vücudum hala besin kaybediyo. Zaten kan değerlerim iyice düştü. Kullanmasam hem vicdan azabı hem de direnç kaybı
Canım saglık ocagında rutin hangi tahlilleri yaptırıyorsun. Biyokimya tam kan sayımı hemoglobin hormon bunların dısında var mı baska. Ben de yarın kan vereyım doktora salı günü gideyim yanımda hazır bulunsun dedim @Meylen
Sagol canım. Biyokimya da bakılıyor değil mi magnezyum kalsiyum vs. olan. Bir de acaba d vitamini bakılıyor mu ki. Ona hiç baktırmadım dahaTam kan sayımı yapılıyor(hemoglabin). Bunun yanında tüm vitamin değerlerine baktırabilirsin
Ayrıca hormon testlerinden tiroid ve şekere de bakılıyor
EvetYa kızlar şimdi başka forumda okudum da endişelendim. Hamileyken uçuş raporunu soruyolar mı ? Var mı deneyiminiz?
28. Haftanın içindeyken rapor sunmak lazımmış geçerken onlar mı soruyo acaba :/
Benim haftaya 2 uçuşum ay sonu da 2 uçuşum var . Hazırlayım dimi rapor business uçuşlarım belki de sormazlar
Kızlarrrrr iyi pazarlar. Ben bu küveti beğendim oğluma titreşimli yıkarken korkarsa falan sakinleştirmek için kız kardeşim hediye edecekmiş bide küçük oyuncaklar alacakmışiçindeki turkuaz rengine bayıldım
Canım ben geçen hafta uçtum. Gidişte sordular baktılar dönüşte hiç sormadılar. Sen al doktorundan bir haftalık rapor dönüşte de kullanırsın.Ya kızlar şimdi başka forumda okudum da endişelendim. Hamileyken uçuş raporunu soruyolar mı ? Var mı deneyiminiz?
28. Haftanın içindeyken rapor sunmak lazımmış geçerken onlar mı soruyo acaba :/
Benim haftaya 2 uçuşum ay sonu da 2 uçuşum var . Hazırlayım dimi rapor business uçuşlarım belki de sormazlar
Oh süper olmuş canım güle güle kullanın minişinle beraberKızlar @Meylen küvet işi de halloldu eşim yaşadığı şehirdeki ebebekten aldı sansimiza son 1 tane kalmış şeffaf, o da bize nasip oldu iyi ki dün trendyoldan almamisim
Oh süper olmuş canım güle güle kullanın minişinle beraber
Tsh t3 t4 bide idrar canım verebiliyosanCanım saglık ocagında rutin hangi tahlilleri yaptırıyorsun. Biyokimya tam kan sayımı hemoglobin hormon bunların dısında var mı baska. Ben de yarın kan vereyım doktora salı günü gideyim yanımda hazır bulunsun dedim @Meylen
Sagol canım. Biyokimya da bakılıyor değil mi magnezyum kalsiyum vs. olan. Bir de acaba d vitamini bakılıyor mu ki. Ona hiç baktırmadım daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?