2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Benim doktorum sağlık ocağı testlerini kabul etmiyor ya illa yeniden yaptırıp bana masraf ettiriyor sınır oluyorum

Bu ayki gidişimde söyleyeceğim, aile hekiminin yaptığı tahlil sonuçta. Ben her ay tüp tup kan vermek zorunda mıyım ya

Ne gıcık Bi doktor benimde tam tersi hayatta istemez yaptır getir diyo

Ne gıcık Bi doktor benimde tam tersi hayatta istemez yaptır getir diyo

Gıcık değil aslında ama bu tahliller konusunda çok pimpirikli. Yanı en ufak bir şey gördüğünde hemen tahlil vs istiyo . Her gittiğimde para döküyorum. Önceki doktor böyle değildi

Gülmedi yüzüm doktordan yana

Kızlar çocuk odasını çilekten alicaz ama yatağın iç tekstilini begenmedim, ordan almasam diyorum. Hem annem bebege ince yun yorgan yaptirmış elyafa uyku setine şimdiden alismasin diyor.
civilin sitesinde bebek nevresim takımları, beşik yan koruyucuları vs. takımı var. Hem takım olarak güzel, hem de nevresim olduğu için yorganı kullanabilirim. Civildeki ürünleri daha önce kullanan var mı

Canım benim doktorumda sağlık ocağına güvenmiyor mesela. Oyüzden onların sonuçları ile hareket etmiyor.

Kızlar günaydın. Ya sabahtan beri bebeğin hareketlerini birkaç kere hissettim cılız bir şekilde endişelenmeli miyim

Canim bende ayni durumu 2 3 gun önce yaşadim çok panik olunca doktoru aradik bizi araya sıkıştırdı çok şukur gayet iyiymis hareketlide masallah ama ben hissedemedim nedense görmek iyi geldi gerçi

Canım almayabiliyorsun tabi. Meltem in sitesine de bakabilirsin eğer ağır bir şey istiyorsan

Canim bende ayni durumu 2 3 gun önce yaşadim çok panik olunca doktoru aradik bizi araya sıkıştırdı çok şukur gayet iyiymis hareketlide masallah ama ben hissedemedim nedense görmek iyi geldi gerçi
Ya anlamadım ki canım ya hareket ediyor ama cılız yani. Yarında gözlemleyeceğim bakalım.

Kızlar bu Arada siz kendi yatağınız için dantelli falan nevresim takımı alacakmısınız eve. Ya da nerden alacaksınız.

Bende besigi aldim ama tekstilini almadim baska yerden alirim diye ama ne zamandir internetten civile falan bakiyorum da olculer uymuyo.Senin buyuyuen besik mi normal besik mi Ben.olculeri bir turlu tutturamadim ya.

Gebe okuluna giden annişler;
Benim öğrenciliğimde kalça çıkığına neden olduğu için kundak yapmayı istemiyorlardı. Ama son zamandaki kaynaklarda (tıbbi kökenli olmayan) bebeğin kundağa alınması gerektiği çünkü anne karnında dar alanda olduğu ve kundaklanmadan uyuyan bebeklerden sıçrama hareketleri görüldüğü yazıyor. Şimdi kundak serbestmi yani

Bende besigi aldim ama tekstilini almadim baska yerden alirim diye ama ne zamandir internetten civile falan bakiyorum da olculer uymuyo.Senin buyuyuen besik mi normal besik mi Ben.olculeri bir turlu tutturamadim ya.

Büyüyen beşik olacak, natura baby nin üç çekmeceli beşiğinden. Ölçüler de her yerde farklı gerçekten, yedekte dursun diye nevresim takımı aldık hafta sonu kocaman çıktı

Son düzenleme:
Büyüyen beşik olacak, natura baby nin üç çekmeceli beşiğinden. Ölçüler de hür yerde farklı gerçekten, yedekte dursun diye nevresim takımı aldık hafta sonu kocaman çıktı
bende natura baby aldim da yan koruma bas koruma onlarin olculeri uymuyo ne zamandir arastiriyorum bulamadim.Bulursan paylasir misin

Ta
bende natura baby aldim da yan koruma bas koruma onlarin olculeri uymuyo ne zamandir arastiriyorum bulamadim.Bulursan paylasir misin

Paylaşırım tabi ki canım, güle güle kullanın. Geldi mi mobilyalar eve, nasıl güzel olmuştur bebisin odası di mi

Ta

Paylaşırım tabi ki canım, güle güle kullanın. Geldi mi mobilyalar eve, nasıl güzel olmuştur bebisin odası di mi
Geldi canim cok guzel.durdu mobilyalar.O kadar yer gezdim en cok bu modeli begendim sende pisman olmazsin eminim

Geldi canim cok guzel.durdu mobilyalar.O kadar yer gezdim en cok bu modeli begendim sende pisman olmazsin eminim

Yaa çok sevindim, darısı basimiza İnşallah her şey yavruslar için valla, yeter ki eksikleri olmasın canları sağ olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…