bu arada 80x180 acilmis hali. Yatak ortusu ise 90x130Nature beşiğin ölçüsü nedir
Gebe okuluna giden annişler;
Benim öğrenciliğimde kalça çıkığına neden olduğu için kundak yapmayı istemiyorlardı. Ama son zamandaki kaynaklarda (tıbbi kökenli olmayan) bebeğin kundağa alınması gerektiği çünkü anne karnında dar alanda olduğu ve kundaklanmadan uyuyan bebeklerden sıçrama hareketleri görüldüğü yazıyor. Şimdi kundak serbestmi yani
Canım yarım kundak yapılıyor. Yani kollar sıkı kalça serbest. Bende yapacağım nasipseGebe okuluna giden annişler;
Benim öğrenciliğimde kalça çıkığına neden olduğu için kundak yapmayı istemiyorlardı. Ama son zamandaki kaynaklarda (tıbbi kökenli olmayan) bebeğin kundağa alınması gerektiği çünkü anne karnında dar alanda olduğu ve kundaklanmadan uyuyan bebeklerden sıçrama hareketleri görüldüğü yazıyor. Şimdi kundak serbestmi yani
Canım ağrın var sen hastaneye git mutlaka. Nst bakılsın. Gerekirse müdahale ederlerKızlar acil bı bakın. Sabahtan bu yana bebek çok aşağıda yani ama vajinamda hissediyorum o kadar aşağıda adım atamıyorum ara ara da aşağıda acı ve çekme oldu tüm gun. 1 saat önce yatak odamla banyom karşı karşıya 10 adım. Banyodan çıktım daha 5 adım atıp yatağa oturamadan altıma bı acı girdi bı an ıslaklık hissettim. Baktım çamaşırım avuç içi kadar ıslanmış. 10 dakika da 3 defa rahim kasılması oldu ve tuvalete gittim. Bu normal mi doğum falan mı başladı ben napayım ???
Canım bence hemen doktoruna haber ver, riske atma, yorum yapamam başıma böyle bi şey gelmedi ama tedbir almak gerekKızlar acil bı bakın. Sabahtan bu yana bebek çok aşağıda yani ama vajinamda hissediyorum o kadar aşağıda adım atamıyorum ara ara da aşağıda acı ve çekme oldu tüm gun. 1 saat önce yatak odamla banyom karşı karşıya 10 adım. Banyodan çıktım daha 5 adım atıp yatağa oturamadan altıma bı acı girdi bı an ıslaklık hissettim. Baktım çamaşırım avuç içi kadar ıslanmış. 10 dakika da 3 defa rahim kasılması oldu ve tuvalete gittim. Bu normal mi doğum falan mı başladı ben napayım ???
Şimdi ağrı yok mesela uzanıyorum ama her tuvalete gittiğimde çamaşırım da az az ıslaklık oluyor. Altıma mi yapıyorum yoksa su mu sızıyor gideyim mi yine de acile mi gidecem nereye gidecem konya da sen biliyo musun?Canım ağrın var sen hastaneye git mutlaka. Nst bakılsın. Gerekirse müdahale ederler
Çarşafli yastik kilifli ince pike takimi aldim ben canım hem yatak örtüsü gibi de duruyor jakarlı güpürlü bi modelKızlar bu Arada siz kendi yatağınız için dantelli falan nevresim takımı alacakmısınız eve. Ya da nerden alacaksınız.
Canım sana hangisi yakın tıp fakültelerine, eğitim araştırma yada doğum evi acile gidebilirsinŞimdi ağrı yok mesela uzanıyorum ama her tuvalete gittiğimde çamaşırım da az az ıslaklık oluyor. Altıma mi yapıyorum yoksa su mu sızıyor gideyim mi yine de acile mi gidecem nereye gidecem konya da sen biliyo musun?
Canim benimde neredeyse 1 haftadir asagida atiyodu bugun yukari cikti ama bende agri yoktu. Icin rahat etsin diye git bence acileŞimdi ağrı yok mesela uzanıyorum ama her tuvalete gittiğimde çamaşırım da az az ıslaklık oluyor. Altıma mi yapıyorum yoksa su mu sızıyor gideyim mi yine de acile mi gidecem nereye gidecem konya da sen biliyo musun?
Evet canım 4 kilo üzeri olduğu için sezaryen oldum. Aslında 2 hafta kadar ilerde olması normal diye biliyorum. Bu seferki doktorum kilolu olması çok iyi birşey değil dedi ama bende şeker yok suyu da iyi olduğundan durum genetik eşimde kilolu doğmuş o yüzden sıkıntı yok.Benim doktorumda ilaç yanlısı biri değil. Omega kullanmayacakmıyım diyorum haftada 1-2 balık yiyorsan gerek yok kendin pişiremiyorsan haftada 1 konserve yesende olur demişti. Mesela demir ilacı vermedi ama ferritinim düşük nefes darlığım olunca hemoglobinin henüz normal ama nefes darlığım var diyorsan demir takalım dedi bu sefer benim ferritin 11den 700e çıktı çok olmasıda iyi değil. Kendi doktorum hemoglobinin düşmesini bekleyecekti ama ben onu yönlendirmiş oldum. Bizim ülkemizde en iyi doktorada gitsek internette okuduklarımıza daha çok güvendiğimiz için doktorlarıda yanlış yönlendiriyoruz. Geçen sene gebe okulundada aynısı oldu eğer yemene dikkat ediyorsan dışardan takviye almayın bebekler iri doğuyor ve sezeryan olmak zorunda kalıyor, oysa doğumun doğal olması için bebeğin doğumu başlatmasını istiyorlar. Epizyo bile normal doğuma girmiyormuş müdahale olduğu için. Gerçekten doğum bir mucize.
Canım o kiloyla sezeryan mı oldu? Benimkide 10gün önde gidiyor doktorum istemiyor 3-4 gün önde olabilir fazlası değil diyor.
Eviniz yakinsa konya merkezdeyseniz alikemal belviranliya gidin acile benim kanamam oldu cok guzel ilgilendiler özele gitmeyinŞimdi ağrı yok mesela uzanıyorum ama her tuvalete gittiğimde çamaşırım da az az ıslaklık oluyor. Altıma mi yapıyorum yoksa su mu sızıyor gideyim mi yine de acile mi gidecem nereye gidecem konya da sen biliyo musun?
Hımm intaslar diye bir site var canım olmazsa oradan kumaş alıp kendin diktircen artık.bu arada 80x180 acilmis hali. Yatak ortusu ise 90x130
Canım bende de oluyor bazen. Ama sürekli oluyorsa d vitaminine baktır bence.Kızlar ben daha şimdiden sıcaklara dayanamaz hale geldim burda haftasonu hava 20 dereceleri buldu ve ben geceleri üstümü örtmediğim halde sürekli terliyorum azıcık evde bişeyler yapayım sıcak basıyor var mı aranızda böyle olan
Ayyy canım dinlen bence aklıma hiçbir şey gelmiyor normaldir inşallahKızlar acil bı bakın. Sabahtan bu yana bebek çok aşağıda yani ama vajinamda hissediyorum o kadar aşağıda adım atamıyorum ara ara da aşağıda acı ve çekme oldu tüm gun. 1 saat önce yatak odamla banyom karşı karşıya 10 adım. Banyodan çıktım daha 5 adım atıp yatağa oturamadan altıma bı acı girdi bı an ıslaklık hissettim. Baktım çamaşırım avuç içi kadar ıslanmış. 10 dakika da 3 defa rahim kasılması oldu ve tuvalete gittim. Bu normal mi doğum falan mı başladı ben napayım ???
Canım su garip kokarmış öyle diyorlar.Şimdi ağrı yok mesela uzanıyorum ama her tuvalete gittiğimde çamaşırım da az az ıslaklık oluyor. Altıma mi yapıyorum yoksa su mu sızıyor gideyim mi yine de acile mi gidecem nereye gidecem konya da sen biliyo musun?
Çok uygun yaaa acaba netten satışları var mı canımÇarşafli yastik kilifli ince pike takimi aldim ben canım hem yatak örtüsü gibi de duruyor jakarlı güpürlü bi model
Mevlütte de
Sünnetide hemen yapıcaz biz ozamanda sererim dedim
Eminönünden 100 liraya aldık fiyatida uygundu
Canım sen doktorunu ara ve kadın doğumda nöbetçisi olan bi hastaneye gitKızlar acil bı bakın. Sabahtan bu yana bebek çok aşağıda yani ama vajinamda hissediyorum o kadar aşağıda adım atamıyorum ara ara da aşağıda acı ve çekme oldu tüm gun. 1 saat önce yatak odamla banyom karşı karşıya 10 adım. Banyodan çıktım daha 5 adım atıp yatağa oturamadan altıma bı acı girdi bı an ıslaklık hissettim. Baktım çamaşırım avuç içi kadar ıslanmış. 10 dakika da 3 defa rahim kasılması oldu ve tuvalete gittim. Bu normal mi doğum falan mı başladı ben napayım ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?