2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

BU konuda anneanne babaanne tecrübesine güveniyorum:)

Kızımı ilk hafta kundaklamadım, çok biliyorum ya güya. Sonra büyüklerimi dinleyip kundakladım

Çocuk sürekli uyanıyordu elleri kolları hep havada cunku kontrol edemiyo. Sicriyo, hep hareket hep hareket. Uyku halinde aslinda gözleri kapalı ama huzursuzdu yani. sen sürekli irkilsen elin kolun havada uyansan rahat uyur musun? . Sonra baktim ki kundaklayinca hakikaten daha rahat uyuyor

Ama bir aylık olduktan sonra ayaklarını serbest bıraktık biz. Sadece kollardan kundak yaptık. Ayaklarını oynatınca daha rahat gaz cikarsin diye.

Kızlar ben daha şimdiden sıcaklara dayanamaz hale geldim burda haftasonu hava 20 dereceleri buldu ve ben geceleri üstümü örtmediğim halde sürekli terliyorum azıcık evde bişeyler yapayım sıcak basıyor var mı aranızda böyle olan

Canım yarım kundak yapılıyor. Yani kollar sıkı kalça serbest. Bende yapacağım nasipse

Kızlar acil bı bakın. Sabahtan bu yana bebek çok aşağıda yani ama vajinamda hissediyorum o kadar aşağıda adım atamıyorum ara ara da aşağıda acı ve çekme oldu tüm gun. 1 saat önce yatak odamla banyom karşı karşıya 10 adım. Banyodan çıktım daha 5 adım atıp yatağa oturamadan altıma bı acı girdi bı an ıslaklık hissettim. Baktım çamaşırım avuç içi kadar ıslanmış. 10 dakika da 3 defa rahim kasılması oldu ve tuvalete gittim. Bu normal mi doğum falan mı başladı ben napayım ???

Canım ağrın var sen hastaneye git mutlaka. Nst bakılsın. Gerekirse müdahale ederler

Canım bence hemen doktoruna haber ver, riske atma, yorum yapamam başıma böyle bi şey gelmedi ama tedbir almak gerek

Canım ağrın var sen hastaneye git mutlaka. Nst bakılsın. Gerekirse müdahale ederler
Şimdi ağrı yok mesela uzanıyorum ama her tuvalete gittiğimde çamaşırım da az az ıslaklık oluyor. Altıma mi yapıyorum yoksa su mu sızıyor gideyim mi yine de acile mi gidecem nereye gidecem konya da sen biliyo musun?

Kızlar bu Arada siz kendi yatağınız için dantelli falan nevresim takımı alacakmısınız eve. Ya da nerden alacaksınız.
Çarşafli yastik kilifli ince pike takimi aldim ben canım hem yatak örtüsü gibi de duruyor jakarlı güpürlü bi model
Mevlütte de
Sünnetide hemen yapıcaz biz ozamanda sererim dedim
Eminönünden 100 liraya aldık fiyatida uygundu

Canım sana hangisi yakın tıp fakültelerine, eğitim araştırma yada doğum evi acile gidebilirsin

Canim benimde neredeyse 1 haftadir asagida atiyodu bugun yukari cikti ama bende agri yoktu. Icin rahat etsin diye git bence acile

Evet canım 4 kilo üzeri olduğu için sezaryen oldum. Aslında 2 hafta kadar ilerde olması normal diye biliyorum. Bu seferki doktorum kilolu olması çok iyi birşey değil dedi ama bende şeker yok suyu da iyi olduğundan durum genetik eşimde kilolu doğmuş o yüzden sıkıntı yok.

Eviniz yakinsa konya merkezdeyseniz alikemal belviranliya gidin acile benim kanamam oldu cok guzel ilgilendiler özele gitmeyin

Canım bende de oluyor bazen. Ama sürekli oluyorsa d vitaminine baktır bence.

Ayyy canım dinlen bence aklıma hiçbir şey gelmiyor normaldir inşallah

Çok uygun yaaa acaba netten satışları var mı canım

Canım sen doktorunu ara ve kadın doğumda nöbetçisi olan bi hastaneye git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…