2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bekleme canım bence
Belki sahte yalancı kasılmalar ama olsun sen ölçümünü yaptır açıklığa baktır Bi nstye gir için rahat etsin

Uzun kollu alt-üst takım alıyim canım ben o zaman. Zaten hastane çıkışı dışında takım almamistim hepsi tek tek satılan ürünlerden aldiklarimin. Teşekkür ederim
Rica ederim güle güle giysin hepsini..

Dün bende çok ayakta kaldım aşağı indi resmen ayaklarını vajinamda hissediyordum tekme attıkça çok canım yandı ayaklarımın altında yastık koyup dinlendim geçti çok şükür umarım senin de dinlenince geçer

Kendi doktorumun telefonu kapalı. Ali Kemal belviranli yi aradık kanama yoksa sabah gelin dediler. Kasılmalar girip girip çıkıyor. Sabahı bekliycez mecbur. Sağ olun kızlar inşallah birşey yoktur. Ben mahvoldum psikolojik olarak.

Aman kuzum sakın sıkıntı yapma stres çok önemli biliyorsun.doktor öyle dediyse sorun yoktur.iyice dinlen uzan kasılmaların çok sıklaşırsa ozaman bir acile git derim sen anlarsın zaten

Allah yardımcın olsun canım dinlen inş geçer

Akıntının kokusuna baktin mı?
Kesedeki sivinin Çamaşır suyu gibi koktuğunu söylüyordu domestic arkadasimiz

BEnce bi hastaneye git canım
Hiç yaşamadım bunları ama normal gibi gelmedi bana

Geçmiş olsun canım. Bence sabahı bekleme en yakın kadın dogum aciline git. Ben olsam oyle yapardım ne olur ne olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…