2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım islaklık felan geldi ara ara geliyor yazmişsın

Kasılmalar girip girip cikiyo diyosun neden sabahı bekliyosun anlamadımki
nerde yaşiyosun hiç mi hastane yok çevrende

1 dk beklemeden gitmelisin hemen doktora

Çok geçmiş olsun insallah yoktur bişeyin

Kızlar ben acile gidiyorum . Kasılmalar geçmiyor. Kendi doktoruma ulaştım kasılma varsa nst çekilsin dedi. Haber ederim

Allahım yardımcınız olsun inşallah her şey yolundadir dualarım bebişimiz ve seninle korkmamaya çalış canım sabaha kadar dinlen güzelce

Allah hepinizden razı olsun. 6 buçuk saat boyunca arası sürekli kısalan kasılmalar . Önce yarım saate birdi sonra 2-3 dakikaya kadar düştü. Verdikleri serum kasılması kesiyor tamamen içeriği neydi sormayı unuttum ama ellerim falan titriyor biraz ağır sanırım. Çarpıntı yapacak bu serum deyip bı de kalp hapı verdiler.Mide koruyucu iğne ve ilaç verdiler. Dünya varmış kasılmalar geçti ya şükürler olsun. Öğleden sonra akciğer için ikinci doz iğneyi de vuracaklar. Bı kaç saat sonra da kendi doktorum gelecek.

Çok çok geçmiş olsun. Hersey yoluna girecek allahın izniyle inşallah

Çok çok geçmiş olsun, oğlun vaktinde sağlıkla doğsun inşallah canım..

Cok gecmiş olsun Allah saglıkla zamanında kucagına almayı nasip etsin dualarım sizinle

Ayy canım bütün gece aklımdaydın, seninle birlikte bende hiç uyuyamadım. Dualarım seninle. Açıklık yada su kaçağı yok değil mi? Bizi sık sık bilgilendir lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…