2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

Her uyandigimda aklıma sen geldin dua ediyorum hep
Sakin ol her sey yoluna girecek inşallah
Bak kasılmalar geçmiş bile. Bebeğin de sen de iyi olacaksın insallah

Canım şimdi nasılsın açılma var mı? Benim de hep aklımdaydın dua ediyoruz sana inşallah zamanında sağ salim, sağlıklı gelsin oğluşun. Suya ne dediler

Canım geçmiş olsun iyi ki gitmişsin. Sağ Salim vakti zamanında doğsun inşallah oğlun. Aklım kaldı sende. Böyle durumlarda druna ulaşamasanda hastaneye git hemen orda ebe gerekeni yapar ulaşırx Allah tekrarını yaşatmasın inşallah.

Çok geçmiş olsun canım

Aslında yaşadığın yerle de alakalı canım. Bizim evler yazın mecbur klimalı. Evde mutlaka uzun kollu giyecek ama sokağa adım attığımız anda çıplak gezse yeri :)) Benim tavsiyem bol bol zıbın al ve 56-62 cm al. Yenidoğan inan ben 1 tane bile bir şey almadım. 1 hafta anca giyiyormuş çünkü. Gerçi benim kız biraz uzun gidiyor ve doktor uzun olacak diyor her seferinde onun da etkisi var. Çok da karıştırma kafanı, bebek doğsun eşini yollarsın yetmezse 1 poşet alır gelir :))

Kızlar ben bugün dayanamayıp saçlarımı boyaticam artik ya yeter çok darlandim bu halimden

Benimki zaten supriz gebelikti, zaten hazirliksizdim. Temmuza kadar nasıl böyle durucam canım sklyo.

Kapalıyım aslında ama ben kendim için kendi adıma rahatsizim. Aynaya bi bakıyorum akmiş boyalar, deforme olmuş uçlar, çıkan beyazlar, renk cümbüşü var kafamda sinir oluyorum

Benimde o durumlarda canım ama doğuma yakın yaptırayım diyorum

Benimde o durumlarda canım ama doğuma yakın yaptırayım diyorum

Ya ben çok taktım şu sıralar. Aynaya bakasım yok. Olmazsa 3 ay sonra tekrar yaptırırım napim.
Fotoğraflarda saçım başım mecbur kapalı olacağı için illa doğumda saçlarımın güzel olması gerekmez ahahah

Doğuma yakın manikür pedikur, cilt bakimi, ağda... oldu da bitti

Canım ben doktoruma danışarak bildiğim kuaförde bitkisel dip boya yaptırdım 3 ayım dolar dolmaz. Doktorum anne psikolojisi herşeyden önemli der. Şimdi 30. Haftada yaptıracağım, sonrada doğuma inşallah.

3 kiloluk danaları çıkaracağız oramızdan yırtıla yırtıla 2 kıl kökünden kopmuş koyar mı be bize

Yırtıla yırtıla mı
Owww nooo :)

Canım ben doktoruma danışarak bildiğim kuaförde bitkisel dip boya yaptırdım 3 ayım dolar dolmaz. Doktorum anne psikolojisi herşeyden önemli der. Şimdi 30. Haftada yaptıracağım, sonrada doğuma inşallah.

Doktorun kalp Ben :))
Bende ombre var şuan. Yıllardır aynı kuaföre gidiyorum. Renk olayını tutturabilir mı bitkisel boyayla bilemedim. Ben bir görüşeyim bakalım

Ay benim hep akıntım var ya başından beri sürekli çamaşır değiştiriyorum ama hiç koku almadım öyle bir akıntı gelse de artık anlamam heralde sürekli olduğundan
Benim şarıl şarıl gelmişti cok fazla geliyordu. Ama suyu gelip hiç anlamayanlar da olabiliyor. Hastanede cok denk gelmiştim oyle.İdrarla beraber tuvalette geliyormuş örneğin. Ya da ara ara az az da sızabılıyormus.Seninki akıntı canım cunku basından beri su gelseydi doktorun anlardı azalma olurdu suda ya da bebekte gelişim sorunu olurdu vs.Mesela su fazlalıgında bebegın hareketler asırı hissediliyor. Ama su azsa daha az hissediyorsun.Ama basından beri az hissediyorsan korkmaya gerek yok cunku kontrollerde fark edilir.Yani ani bir değişim hiç akıntı yokken ya da azken birden artması hareketli cokken birden azalması bunlar işaret bence genel olarak

Benim senelerdir aynı kişi olduğundan utancağım bişey kalmadı çok şükür Belki ağda açtırabilirim şimdi konuşucam bakalım giderim. Hazırlıksız yakalanmaktan korkuyorum
bende doğuma hazırlıksız yakalanmaktan çok korkuyorum. uygun temiz zamanımıza denk gelir inşallah aminnn :))

Serum kasılmalar icinmis. Bebek için iki doz iğne yapacaklar.
Canım cok geçmiş olsun.Korkma hiç bak ne guzel gittin hastaneye ya gitmeseydin.Butun imkanları seferber edecekler eminim. Genelde 2 doz yapılıyorsa tedbir amaclı oluyor. Bu yuzden seninle ilgili içim rahat su anda demek ki açılma vs. yok diye dusunuyorum kendimce.İnşallah sancılar da geçer nst düzelince taburcu olursun en kısa zamanda.İyi haberlerinizi bekliyoruz inşallah. Çok dua edicem ben de sizin için

Canım geçmiş olsun. Gelen sıvı su sızması mı ki? İnş. sağlıkla gelsin bebeğin..

Günaydın kızlar. Bu aralar benim de kuyruk sokumu agrıyor ya. O agrı sırasında bebeğim de inanılmaz hareketleniyor. Bazen sag böbreğe dogru sızı gibi bir agrım oluyor. Kızım da bu agrı varken nstde sancı cıkmıstı korkuyorum acıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…