Benim şarıl şarıl gelmişti cok fazla geliyordu. Ama suyu gelip hiç anlamayanlar da olabiliyor. Hastanede cok denk gelmiştim oyle.İdrarla beraber tuvalette geliyormuş örneğin. Ya da ara ara az az da sızabılıyormus.Seninki akıntı canım cunku basından beri su gelseydi doktorun anlardı azalma olurdu suda ya da bebekte gelişim sorunu olurdu vs.Mesela su fazlalıgında bebegın hareketler asırı hissediliyor. Ama su azsa daha az hissediyorsun.Ama basından beri az hissediyorsan korkmaya gerek yok cunku kontrollerde fark edilir.Yani ani bir değişim hiç akıntı yokken ya da azken birden artması hareketli cokken birden azalması bunlar işaret bence genel olarak
Günaydın kızlar. Bu aralar benim de kuyruk sokumu agrıyor ya. O agrı sırasında bebeğim de inanılmaz hareketleniyor. Bazen sag böbreğe dogru sızı gibi bir agrım oluyor. Kızım da bu agrı varken nstde sancı cıkmıstı korkuyorum acıkcası
Aslında yaşadığın yerle de alakalı canım. Bizim evler yazın mecbur klimalı. Evde mutlaka uzun kollu giyecek ama sokağa adım attığımız anda çıplak gezse yeri :)) Benim tavsiyem bol bol zıbın al ve 56-62 cm al. Yenidoğan inan ben 1 tane bile bir şey almadım. 1 hafta anca giyiyormuş çünkü. Gerçi benim kız biraz uzun gidiyor ve doktor uzun olacak diyor her seferinde onun da etkisi var. Çok da karıştırma kafanı, bebek doğsun eşini yollarsın yetmezse 1 poşet alır gelir :))
Kızlar ben bugün dayanamayıp saçlarımı boyaticam artik ya yeter çok darlandim bu halimden
Benimki zaten supriz gebelikti, zaten hazirliksizdim. Temmuza kadar nasıl böyle durucam canım sklyo.
Kapalıyım aslında ama ben kendim için kendi adıma rahatsizim. Aynaya bi bakıyorum akmiş boyalar, deforme olmuş uçlar, çıkan beyazlar, renk cümbüşü var kafamda sinir oluyorum
Maşallah canım zorluk cıkarmamıs bebek acmıs kapıları hemenBen de her ikisini yaşadım. İlkinde yataktan kalktım. Her yer su oldu. O kokuyu bilmeme rağmen ikinci de akıntı sandım. Günlük ped kullandım az az geliyordu. Gece 3 gibi ilk sancı geldi. Sabah nişan geldi. Hastanede ilk tuşede 6 cm açıklık öğlene bebek..
Su iki gündür oldu canım. Oncesınde yoktu. Haftasonu ikinci üniversite için sınavlara girdim cok yoruldum. Okulları bulamadım bazen cok yurdum. Dun de bizim kıza alısverişe gittik aksam orada da baya ayakta kaldım. Ondandır inşallah. Yarın bakıcaz bakalım durum ne.Bana yatış falan verseler kızım da küçük oldugu için cok zorlanırız. İnşallah yorgunluktandır sadeceSancın artmaz inş canım. Hani ara ara alta vuran ağrı gibi geçer umarım..
Allah hepinizden razı olsun. 6 buçuk saat boyunca arası sürekli kısalan kasılmalar . Önce yarım saate birdi sonra 2-3 dakikaya kadar düştü. Verdikleri serum kasılması kesiyor tamamen içeriği neydi sormayı unuttum ama ellerim falan titriyor biraz ağır sanırım. Çarpıntı yapacak bu serum deyip bı de kalp hapı verdiler.Mide koruyucu iğne ve ilaç verdiler. Dünya varmış kasılmalar geçti ya şükürler olsun. Öğleden sonra akciğer için ikinci doz iğneyi de vuracaklar. Bı kaç saat sonra da kendi doktorum gelecek.
Su iki gündür oldu canım. Oncesınde yoktu. Haftasonu ikinci üniversite için sınavlara girdim cok yoruldum. Okulları bulamadım bazen cok yurdum. Dun de bizim kıza alısverişe gittik aksam orada da baya ayakta kaldım. Ondandır inşallah. Yarın bakıcaz bakalım durum ne.Bana yatış falan verseler kızım da küçük oldugu için cok zorlanırız. İnşallah yorgunluktandır sadece
Fena değildiEvet zor olur minikle. Benim kız minik ishalden serum alıyor. Ben de hamileydim. Bende de ishal karın ağrısı vardı. Çok zor oluyor bir minikle. İnş sadece yorgunluktur. Geçer çabucak. Umarım sınavların da güzel geçmiştir..
Ahh canımAllah hepinizden razı olsun. 6 buçuk saat boyunca arası sürekli kısalan kasılmalar . Önce yarım saate birdi sonra 2-3 dakikaya kadar düştü. Verdikleri serum kasılması kesiyor tamamen içeriği neydi sormayı unuttum ama ellerim falan titriyor biraz ağır sanırım. Çarpıntı yapacak bu serum deyip bı de kalp hapı verdiler.Mide koruyucu iğne ve ilaç verdiler. Dünya varmış kasılmalar geçti ya şükürler olsun. Öğleden sonra akciğer için ikinci doz iğneyi de vuracaklar. Bı kaç saat sonra da kendi doktorum gelecek.
Ben bırakmıştım çocuğumun göbek çevresi küçülmüştü canım doktor dedi ki diğer haftalarda bu fark artar kapatması zor olur sen vitaminlerini al özelliklede balık yağını
Şimdi beslenmeyi tam yapabilen birisi değilim ağzıma balık sürmüyorum takviye mecbur almak zorundayız aklını hiç karıştırma bence
Benimde şeker testim var içtim icecegimi bekliyorum
Allah şifa versin. Güzel haberlerini bekliyoruzYatış verdiler. Sancı göründü. Serum baglayacaklarmis bebeğin akciğer gelişimi için.
İp kamera aldık biz canımKizlar bebek telsizi aldiniz mi yada alicak misiniz galiba sart degil mi? Nasi birsey almak,lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?