2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

Ben de her ikisini yaşadım. İlkinde yataktan kalktım. Her yer su oldu. O kokuyu bilmeme rağmen ikinci de akıntı sandım. Günlük ped kullandım az az geliyordu. Gece 3 gibi ilk sancı geldi. Sabah nişan geldi. Hastanede ilk tuşede 6 cm açıklık öğlene bebek..

Sancın artmaz inş canım. Hani ara ara alta vuran ağrı gibi geçer umarım..

Nemli ve sıcak olsa da klimalık bi yer değil Allahtan:) bir de temmuz sonu görünüyor doğum, zaten 1 ay sonra havalar serinler diye düşünüyorum ama belli de olmaz tabi. Yavrum daha yeni doğmuş olacak üşütmesinden veya terlemesinden korktuğum için bu telaşım ama dediğin doğru, babası gider alır artık bi ihtiyaç olursa:) sağol canım

Ben de artık gideyim diyordum. Sade boya yaptırıyorum. Dün dedim bi 15 gün daha bekleyip mayıs başı yaptırırım. Az da kısaltmaya karar verdim..

Maşallah canım zorluk cıkarmamıs bebek acmıs kapıları hemen

Sancın artmaz inş canım. Hani ara ara alta vuran ağrı gibi geçer umarım..
Su iki gündür oldu canım. Oncesınde yoktu. Haftasonu ikinci üniversite için sınavlara girdim cok yoruldum. Okulları bulamadım bazen cok yurdum. Dun de bizim kıza alısverişe gittik aksam orada da baya ayakta kaldım. Ondandır inşallah. Yarın bakıcaz bakalım durum ne.Bana yatış falan verseler kızım da küçük oldugu için cok zorlanırız. İnşallah yorgunluktandır sadece

Allahım inşallah sağ salim bir şekilde zamanında gelmesini nasip eder bebişinin canım, her şey yoluan girecek allahın izniyle inşallah

Evet zor olur minikle. Benim kız minik ishalden serum alıyor. Ben de hamileydim. Bende de ishal karın ağrısı vardı. Çok zor oluyor bir minikle. İnş sadece yorgunluktur. Geçer çabucak. Umarım sınavların da güzel geçmiştir..

Fena değildiEşim ısrar etti illa bu bölümü oku diye. Yoksa birincisinden ne hayır gördük ki ikincisinden ne görücez kafasındayım

Ahh canım
İyi ki gitmişsin

Allah yardımcınız olsun zamanında gelsin yavrun inşallah

Bence de takviye gerekli. Benim d3 alg yağı vs. bitmişti. Dr. yazmadan almayayım dedim. Son kontrolde baş ile göbek arasında 4-5 günlük bi fark vardı. Gerçi o muayenede şeker testi için yaklaşık 12 saattir açtım. Eşim bebek neye uğradığını şaşırmıştır dediydi. Bebek çişini yaptıktan sonra ölçüm olunca da göbek çevresi küçük çıkabiliyormuş. Yeniden takviyelerimi alıyorum. Yürürken sağda ağrı oluyordu. O da geçti diyebilirim. Artık hangisinin etkisidir bilmiyorum. Ek magnezyum da başladık..

Kizlar bebek telsizi aldiniz mi yada alicak misiniz galiba sart degil mi? Nasi birsey almak,lazim
İp kamera aldık biz canım
Ayni evdeyken internetsiz bi şekilde telefonumdan izleyebiliyorum (ses gidip gelebiliyor )
Eşimde işe gittiğinde internete bağlanıp evi izliyebiliyor
telefondanda kamerayı yönlendirebiliyor.
Biz çok sevdik kamerayı dha önce böyle bi sey görmemiştik bayaği güzel bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…