2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım aynı dertten müzdaribim maalesef. Ve benim saçım beyaz dolu :) Öyle geziyorum aylardır. Ben de mayısta boyatacağım.

Yırtıla yırtıla mı
Owww nooo :)

Doktorun kalp Ben :))
Bende ombre var şuan. Yıllardır aynı kuaföre gidiyorum. Renk olayını tutturabilir mı bitkisel boyayla bilemedim. Ben bir görüşeyim bakalım
Ahaha valla makas atacaklar bir de yırtılmanın yanında

Saç ucunun hiç bir zararı yok canım ombreni yaptırabilirsin. Önemli olan deriye temas etmemesi kimyasalın. Sadece solumaman gerekiyor. O yüzden maske gibi bir şey takmalısın yada dışarı da açık havada yapsın kuaförün Ayy yazdıkça süslenesim geldi, ölüyorummmm

Kızlar günaydın Bende hafta sonu bebek arabamı ve anne bebek çanta mı birde elbise pijama mı aldım sabahlıklığınla beraber o kadar güzel şeyler vardı ki aldıkça alasım geldi. Kızıma güzel ciciler aldık Allah giymeyi de nasip eder inşallah. Yarın benim için de görüş günü bebeğimi göreceğim bakalım en son 21+6 da gitmiştim 500 gr Dı bakalım şimdi ne durumda çok merak ediyorum. Allah hepimizin bebeklerini sağlıklı sıhhatli ve vaktinle doğmayı nasip etsin

ben de en son 21+0 da gittim 496 gramdı. yarın 25+0 da gideceğim inşallah iyidir bebeklerimiz .

dikkat et canım ihmal etme öyleyse, bi doktora git

Kızlar chakrada %60 indirim reklamını görünce hemen siteye girdim okadar sade okadar güzel şeyler varki ama indirimli hali bile uçuk.

Bende ikinci üniversite okuyorum.Vizeleri atlattık şükür.Darisi finallere

Bebisimi görücem diye çok heveslenmiştim ama sadece rahim ağzına baktı bebeği görmedim sadece kafa üstü duruyor dedi .kontrollerimi de 3 haftada bire düşürdü artık.

Kızlar birde size bir soru sormak istiyorum biberon olarak Dr. Brown alacağım ama 60 ml olsun istiyorum ama cam bulamadım hep PP var yardımcı olur musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…