Kızlar ben bugün dayanamayıp saçlarımı boyaticam artik ya yeter çok darlandim bu halimden
Benimki zaten supriz gebelikti, zaten hazirliksizdim. Temmuza kadar nasıl böyle durucam canım sklyo.
Kapalıyım aslında ama ben kendim için kendi adıma rahatsizim. Aynaya bi bakıyorum akmiş boyalar, deforme olmuş uçlar, çıkan beyazlar, renk cümbüşü var kafamda sinir oluyorum
Doktorun kalp Ben :))
Bende ombre var şuan. Yıllardır aynı kuaföre gidiyorum. Renk olayını tutturabilir mı bitkisel boyayla bilemedim. Ben bir görüşeyim bakalım
Ahaha valla makas atacaklar bir de yırtılmanın yanında
Saç ucunun hiç bir zararı yok canım ombreni yaptırabilirsin. Önemli olan deriye temas etmemesi kimyasalın. Sadece solumaman gerekiyor. O yüzden maske gibi bir şey takmalısın yada dışarı da açık havada yapsın kuaförün Ayy yazdıkça süslenesim geldi, ölüyorummmm
Kızlar günaydın Bende hafta sonu bebek arabamı ve anne bebek çanta mı birde elbise pijama mı aldım sabahlıklığınla beraber o kadar güzel şeyler vardı ki aldıkça alasım geldi. Kızıma güzel ciciler aldık Allah giymeyi de nasip eder inşallah. Yarın benim için de görüş günü bebeğimi göreceğim bakalım en son 21+6 da gitmiştim 500 gr Dı bakalım şimdi ne durumda çok merak ediyorum. Allah hepimizin bebeklerini sağlıklı sıhhatli ve vaktinle doğmayı nasip etsin
Kızlar günaydın Bende hafta sonu bebek arabamı ve anne bebek çanta mı birde elbise pijama mı aldım sabahlıklığınla beraber o kadar güzel şeyler vardı ki aldıkça alasım geldi. Kızıma güzel ciciler aldık Allah giymeyi de nasip eder inşallah. Yarın benim için de görüş günü bebeğimi göreceğim bakalım en son 21+6 da gitmiştim 500 gr Dı bakalım şimdi ne durumda çok merak ediyorum. Allah hepimizin bebeklerini sağlıklı sıhhatli ve vaktinle doğmayı nasip etsin
Günaydın kızlar. Bu aralar benim de kuyruk sokumu agrıyor ya. O agrı sırasında bebeğim de inanılmaz hareketleniyor. Bazen sag böbreğe dogru sızı gibi bir agrım oluyor. Kızım da bu agrı varken nstde sancı cıkmıstı korkuyorum acıkcası
Su iki gündür oldu canım. Oncesınde yoktu. Haftasonu ikinci üniversite için sınavlara girdim cok yoruldum. Okulları bulamadım bazen cok yurdum. Dun de bizim kıza alısverişe gittik aksam orada da baya ayakta kaldım. Ondandır inşallah. Yarın bakıcaz bakalım durum ne.Bana yatış falan verseler kızım da küçük oldugu için cok zorlanırız. İnşallah yorgunluktandır sadece
Bebisimi görücem diye çok heveslenmiştim ama sadece rahim ağzına baktı bebeği görmedim sadece kafa üstü duruyor dedi .kontrollerimi de 3 haftada bire düşürdü artık.
Kızlar birde size bir soru sormak istiyorum biberon olarak Dr. Brown alacağım ama 60 ml olsun istiyorum ama cam bulamadım hep PP var yardımcı olur musunuz?