2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kizlar bebek telsizi aldiniz mi yada alicak misiniz galiba sart degil mi? Nasi birsey almak,lazim

Telsiz de anne bebekle ilgili bir şey. Benim evim küçüktü. Odalarımız yan yanaydı. 40 bitene kadar onun odasında kanepede yattım. Uyku süreleri de uzundu. Gerek duymadım. Hani bebek odası uzak olur vs. ihtiyaç duyulur onu bilmiyorum..

Günaydın kızlar iyi haftalar..
Okumadan bişi yazıyorum..
Ebebek yurtdışına ücretsiz teslimat yapıyor kısa bir süre için. Yurtdışındaki arkadaşlar bakabilir

Kızlar bel agrısı olan yok mu benim gibi hafif tırsmaya basladım

Ben ağrıdan uyuyamıyorum artık birde alt tarafım çok ağriyor bacağımı açamiyorum neredeyse ağrıdan doktora daha önce sorduğumda normal demişti o yuzden tekrar tekrar sormadim ama böylede çok zor oluyor

Kızlar Allah sizden bin kere razı olsun yol arkadaşı oldunuz. Kasılmalar devam ediyor 2 kere daha nst ye bağladılar. Rahim ağzı kapalı görünüyor su sızıntısı var mı diye ped verdiler. Serumun dozunu artirdilar. 2 de akciğer için ikinci dozu vuracaklar. Oğlum 1600 gram olmuş hala ters pozisyon da. Sanıyorum bu gece de yatiracaklar. Kasılmalar geçmeden taburcu edemeyiz dediler.

Serum dan ötürü tansiyon 8-5 ayran yemek falan yedirdiler ama değişme yok ilaç çok ağır geliyor korkunç bir çarpıntı var.

Canim kendini bu aralar cok mu yordu. Sanki.misafirlerin falan vardi dikkat et kendine elini karninin uzerine koy bol bol dua oku duzelirsin Allah in izniyle.

Ama benim dipler de kendi rengim değil. O yüzden her iki renk de aktı. Bir de beyazlarım çoğaldı benin son aylarda. Şuan saçında 4 farklı ton var. (

Gittim kuaföre, bir suru işlem gerekiyor dedi doğumdan bir-kac hafta önce yapalım dedi gonderdi beni. Yillardir ayni kuafore gidiyorum baska yere gidip onu aldatamam mecbur katlanicam beklicem

Canım bebeğin maşallahı var. Eminim sağlığı da yerindedir

Kasılmalar da geçer inşallah sonuçta rahim ağzın kapalı. Allah kolaylık versin, sağ salim çıkacaksın hastaneden inşallah inanıyorum

Maşallah oğluşuna, dikkat et kendine ya, sinir stres bence de. Hiçbir şey senden ve yavrundan daha önemli değil unutma

Ayy canım bütün gece aklımdaydın, seninle birlikte bende hiç uyuyamadım. Dualarım seninle. Açıklık yada su kaçağı yok değil mi? Bizi sık sık bilgilendir lütfen.
Şu mesajın o kadar içimi titretti ki Allah hatırını yapsın sagsalim doğuracağız hepimiz inşallah. Saye- canimm Allah razı olsun hepinizden.

Çok çok geçmiş olsun cnm Rabbim şifa versin inşallah cnm

Serum dan ötürü tansiyon 8-5 ayran yemek falan yedirdiler ama değişme yok ilaç çok ağır geliyor korkunç bir çarpıntı var.

Hastanede emin ellerdesin. Gerekeni yapıyorlardır eminim. Sirt üstü yatıp bacaklarını hafif yukarı kaldır. Eğer yan dönmek istersen de soluna doğru yât. Hastanede tansiyonum düşünce beni sol tarafıma yatırıyorlardı ya da sirt üstü

Geçen hafta 3 gün araliksiz ağladım. Çok kötü günler yaşadım sanıyorum stres yaptı böyle.

Neye üzüldün ki o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…