- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
- 158
anladım canım darısı başıma yarın benimki de. öncesinde dikkat edilecek birşey var mı şeker yüklemesi için?Ben geçen hafta yaptırdım tatlım açlık 70 tokluk 104 çıktı çok şükür şeker çıkmadı yani
Bel değilde sırtım ağrıyo çok oturunca aynı pozisyonda kalınca :/Kızlar bel agrısı olan yok mu benim gibi hafif tırsmaya basladım
Canım içini ferah tut sonu güzel olur inşallah, ilk çocuğumda çok acemiydim sıkıntılı günler yaşadım kendime eziyet ettim ağlaya ağlaya kasılmalarım başladı.. 24 saat içinde hastaneye yatırıldım bebek 700 grdı, ciğer geliştiriciler yapıldı ama en yakın boş küvez 250 km uzaktaymış hastane önünde ambulansı hazır beklettiler, iğneler serumlar dediğin gibi çok ağır o serum kalbi etkiliyor direkt.. 16 gün hastanede kıpırdamadan yatırdılar kasılmalar kesilince eve çıktım, haftada 3 gün ebe kontrolüyle dinlenerek 3 ay yattım ve sonuç 39 haftada 3300 doğdu yavrukuşum şimdi 8 yaşında şükürler olsun.Geçen hafta 3 gün araliksiz ağladım. Çok kötü günler yaşadım sanıyorum stres yaptı böyle.
Bende de cam takıntısı varKızlar birde size bir soru sormak istiyorum biberon olarak Dr. Brown alacağım ama 60 ml olsun istiyorum ama cam bulamadım hep PP var yardımcı olur musunuz?
kendine dikkat et hiçbir sey için kendini üzme bol bol dua et herşey yoluna girecek inşallah. dualarımız hep seninle.Geçen hafta 3 gün araliksiz ağladım. Çok kötü günler yaşadım sanıyorum stres yaptı böyle.
Allah'ım mm. Neler neler yasamissin...Canım içini ferah tut sonu güzel olur inşallah, ilk çocuğumda çok acemiydim sıkıntılı günler yaşadım kendime eziyet ettim ağlaya ağlaya kasılmalarım başladı.. 24 saat içinde hastaneye yatırıldım bebek 700 grdı, ciğer geliştiriciler yapıldı ama en yakın boş küvez 250 km uzaktaymış hastane önünde ambulansı hazır beklettiler, iğneler serumlar dediğin gibi çok ağır o serum kalbi etkiliyor direkt.. 16 gün hastanede kıpırdamadan yatırdılar kasılmalar kesilince eve çıktım, haftada 3 gün ebe kontrolüyle dinlenerek 3 ay yattım ve sonuç 39 haftada 3300 doğdu yavrukuşum şimdi 8 yaşında şükürler olsun.
Canım iyi olsun da yeter ki yat yatmak bişey değil ne kadar dayanıklı olursan bebeğinde o kadar dayanıklı olur sabırKızlar Allah sizden bin kere razı olsun yol arkadaşı oldunuz. Kasılmalar devam ediyor 2 kere daha nst ye bağladılar. Rahim ağzı kapalı görünüyor su sızıntısı var mı diye ped verdiler. Serumun dozunu artirdilar. 2 de akciğer için ikinci dozu vuracaklar. Oğlum 1600 gram olmuş hala ters pozisyon da. Sanıyorum bu gece de yatiracaklar. Kasılmalar geçmeden taburcu edemeyiz dediler.
Yok yok cnm hiç birşey yok ya zaten öyle anlatılan kadar kötü birşey değil merak etme inşallah sende güzel sonuçlarla gelirsinanladım canım darısı başıma yarın benimki de. öncesinde dikkat edilecek birşey var mı şeker yüklemesi için?
Bende öyle işte cam olsun istiyorum. Ama küçük cam bulamadım Dr. Brown iyi bir marka ama onunda yok malesef aventte ki kaç ML aldın cnm ?Bende de cam takıntısı var
Avent aldım bu yüzden canım
Kesinlikle öyle canım insan yaşamayınca ders almıyor artık önceliklerimiz evlatlarımız, herşeyi bir kenara itmek gerek kendimiz ve evlatlarımızın iyiliği için. Sen elini karnına koyup bol bol konuş oğlunla zamanını bekleyeceksin büyüyüp öyle geleceksin kucağıma de İnan anlıyor bebeklerAllah'ım mm. Neler neler yasamissin...( Bir daha asla bu kadar güçsüz birakmiycam kendimi Allah'ın izniyle. Haddini yerini yurdunu bilmezler yüzünden iki günde ne hale geldik.diger arkadaşlara da ders olsun
Geçmiş olsun canım. Kasılmaların ağrılı mi?Kızlar Allah sizden bin kere razı olsun yol arkadaşı oldunuz. Kasılmalar devam ediyor 2 kere daha nst ye bağladılar. Rahim ağzı kapalı görünüyor su sızıntısı var mı diye ped verdiler. Serumun dozunu artirdilar. 2 de akciğer için ikinci dozu vuracaklar. Oğlum 1600 gram olmuş hala ters pozisyon da. Sanıyorum bu gece de yatiracaklar. Kasılmalar geçmeden taburcu edemeyiz dediler.
Canımm çok şükür. Dua et bol bol, bizde sana ediyoruzKızlar Allah sizden bin kere razı olsun yol arkadaşı oldunuz. Kasılmalar devam ediyor 2 kere daha nst ye bağladılar. Rahim ağzı kapalı görünüyor su sızıntısı var mı diye ped verdiler. Serumun dozunu artirdilar. 2 de akciğer için ikinci dozu vuracaklar. Oğlum 1600 gram olmuş hala ters pozisyon da. Sanıyorum bu gece de yatiracaklar. Kasılmalar geçmeden taburcu edemeyiz dediler.
Bir nst ölçümünde agriliydi adet ağrısı gibi. Diğerleri değildi.Geçmiş olsun canım. Kasılmaların ağrılı mi?
3 kiloluk danaları çıkaracağız oramızdan yırtıla yırtıla2 kıl kökünden kopmuş koyar mı be bize
Canim,nasil,bisey ip kamera.gerci yaziyim internete bakiyimİp kamera aldık biz canım
Ayni evdeyken internetsiz bi şekilde telefonumdan izleyebiliyorum (ses gidip gelebiliyor )
Eşimde işe gittiğinde internete bağlanıp evi izliyebiliyor
telefondanda kamerayı yönlendirebiliyor.
Biz çok sevdik kamerayı dha önce böyle bi sey görmemiştik bayaği güzel bişey
Çok geçmiş olsun canım. Her şey yolunda gidecek insallah moralini bozmaKızlar Allah sizden bin kere razı olsun yol arkadaşı oldunuz. Kasılmalar devam ediyor 2 kere daha nst ye bağladılar. Rahim ağzı kapalı görünüyor su sızıntısı var mı diye ped verdiler. Serumun dozunu artirdilar. 2 de akciğer için ikinci dozu vuracaklar. Oğlum 1600 gram olmuş hala ters pozisyon da. Sanıyorum bu gece de yatiracaklar. Kasılmalar geçmeden taburcu edemeyiz dediler.
canım gelmiş geçmiş olsunBir nst ölçümünde agriliydi adet ağrısı gibi. Diğerleri değildi.
bencede bekle canım tam emin olmadan çıkma hastaneden, kilosu çok iyi maşallah, akciğer iğnesini de garanti olsun diye vurmuşlardır. rabbim yardımcın olsunKızlar Allah sizden bin kere razı olsun yol arkadaşı oldunuz. Kasılmalar devam ediyor 2 kere daha nst ye bağladılar. Rahim ağzı kapalı görünüyor su sızıntısı var mı diye ped verdiler. Serumun dozunu artirdilar. 2 de akciğer için ikinci dozu vuracaklar. Oğlum 1600 gram olmuş hala ters pozisyon da. Sanıyorum bu gece de yatiracaklar. Kasılmalar geçmeden taburcu edemeyiz dediler.
Hangi bolum canimBende ikinci üniversite okuyorum.Vizeleri atlattık şükür.Darisi finallere
Cok gecmis olsun umarim hemen atlatirsin moralini yüksek tut iyi ki gitmişsin hastaneye evde beklememissin..Bir nst ölçümünde agriliydi adet ağrısı gibi. Diğerleri değildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?