2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Geçen hafta 3 gün araliksiz ağladım. Çok kötü günler yaşadım sanıyorum stres yaptı böyle.
Canım içini ferah tut sonu güzel olur inşallah, ilk çocuğumda çok acemiydim sıkıntılı günler yaşadım kendime eziyet ettim ağlaya ağlaya kasılmalarım başladı.. 24 saat içinde hastaneye yatırıldım bebek 700 grdı, ciğer geliştiriciler yapıldı ama en yakın boş küvez 250 km uzaktaymış hastane önünde ambulansı hazır beklettiler, iğneler serumlar dediğin gibi çok ağır o serum kalbi etkiliyor direkt.. 16 gün hastanede kıpırdamadan yatırdılar kasılmalar kesilince eve çıktım, haftada 3 gün ebe kontrolüyle dinlenerek 3 ay yattım ve sonuç 39 haftada 3300 doğdu yavrukuşum şimdi 8 yaşında şükürler olsun.

Allah'ım mm. Neler neler yasamissin...( Bir daha asla bu kadar güçsüz birakmiycam kendimi Allah'ın izniyle. Haddini yerini yurdunu bilmezler yüzünden iki günde ne hale geldik.diger arkadaşlara da ders olsun

Canım iyi olsun da yeter ki yat yatmak bişey değil ne kadar dayanıklı olursan bebeğinde o kadar dayanıklı olur sabır
Allah yardımcınız olsun

Allah'ım mm. Neler neler yasamissin...( Bir daha asla bu kadar güçsüz birakmiycam kendimi Allah'ın izniyle. Haddini yerini yurdunu bilmezler yüzünden iki günde ne hale geldik.diger arkadaşlara da ders olsun
Kesinlikle öyle canım insan yaşamayınca ders almıyor artık önceliklerimiz evlatlarımız, herşeyi bir kenara itmek gerek kendimiz ve evlatlarımızın iyiliği için. Sen elini karnına koyup bol bol konuş oğlunla zamanını bekleyeceksin büyüyüp öyle geleceksin kucağıma de İnan anlıyor bebekler

Geçmiş olsun canım. Kasılmaların ağrılı mi?

Canımm çok şükür. Dua et bol bol, bizde sana ediyoruz demi ne güzel Bi aile olduk burda hiç bir şey senden ve oğluşundan önemli değil, stresi bir kenara bırakmamız lazım

Canim,nasil,bisey ip kamera.gerci yaziyim internete bakiyim

Çok geçmiş olsun canım. Her şey yolunda gidecek insallah moralini bozma

Bir nst ölçümünde agriliydi adet ağrısı gibi. Diğerleri değildi.
canım gelmiş geçmiş olsun
allahım tekrar yaşatmasın
benim 14. haftamda kesem patladı suyum geldi
o olayı yaşamadan önceki 3 gün senin dediğin gibi çok stresli geçti çok ağlamıştım çok üzülmüştüm ona bağlıyorum
o günden beridirde hep diken üstündeyim aynı şeyleri yine yaşarmıyım diye
o yüzden hiçbişey için stres yapma canım üzülme

bencede bekle canım tam emin olmadan çıkma hastaneden, kilosu çok iyi maşallah, akciğer iğnesini de garanti olsun diye vurmuşlardır. rabbim yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…