2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
kontrolden geldim kızlar herşey yolunda çok şükür
artık doktorum normal hayatına dön dedi hareket etmen lazım doğumun kolay olması için dedi
çünkü 13 haftadır yatıyodum
işe de dönücem artık çok şükür o kadar sıkıldımki yatmaktan
arkadaşlarımı görücem inşallah normal insanlar gibi geçiricem kalan zamanımı
böyle yatarak kendimi hamile gibi değilde hasta gibi hissediyodum
psikolojik olarak daha iyi hissedicem inşallah

kızlar ben göğüs pompası alacağım tekli mi 2limi önerirsiniz?

Ben 2 li aldim
Zamandan tasarruf. Isyerinde sağmam gerekirse daha iyi olur

Bir de göğüslerin ikisi aynı anda boşalınca daha çok süt geliyor demişti hemşire bana

Ilk aylarda Birini Emzirirken diğeri akiyor zaten çok değişik:)

yurtdışında yaşayan arkadaşlar
bu kremleri eşimin halası almanyadan gelirken getirmiş
nasıl sizce
bilgisi olan var mı ?

Eklentiler

• 557CC8BC-B1D2-4210-8669-8F8BAEBB7E07.webp
    93 KB · Görüntüleme: 34
Birefebirece neler yaşamışsın...bebiş korkutmuş seni iyiki durmuş kasılmaların şükür yoksa dogum başlardı allah korusun ben o kasilmalardan 8 saat sonra doğum yapmıştım. Müdahale ettirdigin çok iyi olmuş. Kimse için üzülmeye değmez hamilelikte polyanna ol olmaya çalış...ben duymuyorum görmüyorum sallamıyorum inan söylenenleri hiçbirşey evlatlarimizdan kıymetli değil...tekrar çok geçmiş olsun

Emlak ve emlak yönetimi okuyorum canım.Dokuz Eylül Maliye mezunuyum ben de.İibf den atanmak cok zor malesef

Kızlar ferritin değerim geçen ay 11,9 du bu ay 6,8
En hızlı düştüğü ay bu oldu
11.ayda ilk tahlilimde 23,9 ile başlamıştım

yurtdışında yaşayan arkadaşlar
bu kremleri eşimin halası almanyadan gelirken getirmiş
nasıl sizce
bilgisi olan var mı ?

Penaten kullandım ben. Sanırım şuan ebebek de satıyo.. Şahane bir şey, sudocrem gibi kıvamı.. aynı onun gibi cilt düzenliyo pişik dışında da kullanan var yani.. Diğerini bilemiyorum

Canım inşallah yoluna girecek herşey maşallah kilosu da iyi. Hiç üzülme kimseyi düşünme bu dönemde önemli olan sizsizniz. Allah şifa versin inşallah
Şu mesajın o kadar içimi titretti ki Allah hatırını yapsın sagsalim doğuracağız hepimiz inşallah. Saye- canimm Allah razı olsun hepinizden.
Senden de canım hayırlı haberlerini beklyioruz inşallah dua edelim bol bol

Kızlar ferritin değerim geçen ay 11,9 du bu ay 6,8
En hızlı düştüğü ay bu oldu
11.ayda ilk tahlilimde 23,9 ile başlamıştım

Ayy benim de öyle bir ay içinde dibi gördü ferritin değerim

Ama gebelikte önemli olan hemoglobin. O kaç? 10 a düşünce takviyeye başladım ben. Henüz tahlil olmadim

Canım çok geçmiş olsun sızıntıyı düşündürecek bi akıntın mı oldu bende de su gibi akıntı oluyor

gözünaydın canım, Allah hepimize yavrularımıza tam zamanında sağ salim kavuşmamızı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…