2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
kızlar bebek bakım çantası çok mu gerekli ya, benim evde bi sırt çantam var büyükçe o işimi görür diye düşünüyorum ama bilemedim. Zaten her yere arabayla gidip gelinecek nasipse, kararsız kaldım

canım yeni girebildim foruma valla hep aklımdaydın çok çok geçmiş olsun canım benim

canım nerden aldın sen lansinoh ebebek'te 389 hepsiburadada 300 tl.

Emlak ve emlak yönetimi okuyorum canım.Dokuz Eylül Maliye mezunuyum ben de.İibf den atanmak cok zor malesef
Oda arkadaşım deü maliyede okuyordu. Sanırım bankada çalışıyor. Banka da zor ya..

Yerime başlicak olan arkadaş geldi kafayı sıyırmak üzereyim
İşi öğretmek yapmaktan daha zormuş nasıl geçicek 1 ay bilmiyorum

Kesinlikle öğrenmek, öğretmekten daha kolay bir eylem

Oda arkadaşım deü maliyede okuyordu. Sanırım bankada çalışıyor. Banka da zor ya..

Kesinlikle öğrenmek, öğretmekten daha kolay bir eylem
Özel sektör benim için pek uygun olmuyor canım. Eşim polis oldugu için tayinimiz sık cıkıyor. Bankada calısan arkadaslar sarka gıdınce istifa etmek zorunda kaldı. Hatta işbankasında calısan bir arkadas vardı onun bile tayinini vermediler bıraktı kız.Bu sene sarka gıdıcez bakalım. Cocuklar orada okul cagına gelince dönüş yaptıgımız yerde bakıcam bakalım memuriyet olmazsa.

Ptt sinavla alim yapiyor ve tayin olayı mevcut dene istersen arastir

Kızzlarr, kanguru yada sling kullanacak mısınız? Yenidoğan için hangisi iyi bana bi akıl verin.
Sling cok zor gelıyor bana baglaması falan bir de rahatsız olur gıbı gelıyor bebek. İçinde dururken yanlıs bir baglanma canını acıtır dıye dusunuyorum hep. Ben kanguru kullandım hem de kızım sadece kanguruda uyudu aylarca. Cok memnun kaldım Solomombaby markası yenidogan aparatı da var 3500 grdan sonra kullanmaya baslayabılıyorsunuz

ben orda çalışıyorum canım tayin olayı çok zor domestic
Anladım canım.Ancak gelir uzman yardımcılığı ya da vergi müfettiş yardımcılığında eşimle rahatça tayini ayarlayabılıyoruz. Ama onlara da atanmak o kadar zor ki. Bir sene Kpss puanım ıyıydı basvurdum. Tek sehır sectırıyorlar o sehir için sınava gıdıyorsun ankarada. Sansım benım sectıgım sehır dusuk puanlı olmasına ragmen o sene tavan yaptı. Yuksek olan yerlerde düşük kapattı. Daha düşük puanlı arkadaslar atanırken ben kurum sınavına bile gıdemedım. Hoş onu da geçsem bu sefer mülakat olacaktı ve malesef torpilin en cok dondugu kurumlar bunlar.Bu sene eşim komiser yardımcılığı sınavını kazandı. Ankaraya mülakata gidecek. Bosuna gitmesem mi nasılsa torpilimiz yok diyor düşün. Yine de belli olmaz dedim ben herkesin torpili kul olacak değil ya belki de bizimki Allah olur

olsun canım vardır bir hayır. bebişten sonra olur belki kısmet :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…