canım yeni girebildim foruma valla hep aklımdaydın çok çok geçmiş olsun canım benimAllah hepinizden razı olsun. 6 buçuk saat boyunca arası sürekli kısalan kasılmalar . Önce yarım saate birdi sonra 2-3 dakikaya kadar düştü. Verdikleri serum kasılması kesiyor tamamen içeriği neydi sormayı unuttum ama ellerim falan titriyor biraz ağır sanırım. Çarpıntı yapacak bu serum deyip bı de kalp hapı verdiler.Mide koruyucu iğne ve ilaç verdiler. Dünya varmış kasılmalar geçti ya şükürler olsun. Öğleden sonra akciğer için ikinci doz iğneyi de vuracaklar. Bı kaç saat sonra da kendi doktorum gelecek.
canım ya millet bebek görmek için odana geliyor ya ondan. bana kalsa cok gereksiz ama işte ..O niye canım, anlamadım da ?
allah yardımcın olsun canım yaaaSerum dan ötürü tansiyon 8-5 ayran yemek falan yedirdiler ama değişme yok ilaç çok ağır geliyor korkunç bir çarpıntı var.
Hgb dimi oAyy benim de öyle bir ay içinde dibi gördü ferritin değerim
Ama gebelikte önemli olan hemoglobin. O kaç? 10 a düşünce takviyeye başladım ben. Henüz tahlil olmadim
canım nerden aldın sen lansinoh ebebek'te 389 hepsiburadada 300 tl.Ben 2 li aldim
Zamandan tasarruf. Isyerinde sağmam gerekirse daha iyi olur
Bir de göğüslerin ikisi aynı anda boşalınca daha çok süt geliyor demişti hemşire bana
Ilk aylarda Birini Emzirirken diğeri akiyor zaten çok değişik:)
Oda arkadaşım deü maliyede okuyordu. Sanırım bankada çalışıyor. Banka da zor ya..Emlak ve emlak yönetimi okuyorum canım.Dokuz Eylül Maliye mezunuyum ben de.İibf den atanmak cok zor malesef
Yerime başlicak olan arkadaş geldi kafayı sıyırmak üzereyim
İşi öğretmek yapmaktan daha zormuş nasıl geçicek 1 ay bilmiyorum
Özel sektör benim için pek uygun olmuyor canım. Eşim polis oldugu için tayinimiz sık cıkıyor. Bankada calısan arkadaslar sarka gıdınce istifa etmek zorunda kaldı. Hatta işbankasında calısan bir arkadas vardı onun bile tayinini vermediler bıraktı kız.Bu sene sarka gıdıcez bakalım. Cocuklar orada okul cagına gelince dönüş yaptıgımız yerde bakıcam bakalım memuriyet olmazsa.Oda arkadaşım deü maliyede okuyordu. Sanırım bankada çalışıyor. Banka da zor ya..
Kesinlikle öğrenmek, öğretmekten daha kolay bir eylem
Ptt sinavla alim yapiyor ve tayin olayı mevcut dene istersen arastirÖzel sektör benim için pek uygun olmuyor canım. Eşim polis oldugu için tayinimiz sık cıkıyor. Bankada calısan arkadaslar sarka gıdınce istifa etmek zorunda kaldı. Hatta işbankasında calısan bir arkadas vardı onun bile tayinini vermediler bıraktı kız.Bu sene sarka gıdıcez bakalım. Cocuklar orada okul cagına gelince dönüş yaptıgımız yerde bakıcam bakalım memuriyet olmazsa.
Mamadusbaby kanguru tüm ünlüler kullanıyor etrafimda da kullanan cok kisi var instagramdan takip ediyorum yeni dogan aparatida var ondan alicamKızzlarr, kanguru yada sling kullanacak mısınız? Yenidoğan için hangisi iyi bana bi akıl verin.
Sling cok zor gelıyor bana baglaması falan bir de rahatsız olur gıbı gelıyor bebek. İçinde dururken yanlıs bir baglanma canını acıtır dıye dusunuyorum hep. Ben kanguru kullandım hem de kızım sadece kanguruda uyudu aylarca. Cok memnun kaldım Solomombaby markası yenidogan aparatı da var 3500 grdan sonra kullanmaya baslayabılıyorsunuzKızzlarr, kanguru yada sling kullanacak mısınız? Yenidoğan için hangisi iyi bana bi akıl verin.
Kpss ile mi canım onu bilmiyordum bak. Bir ara sozlesmeli alıyordu basvurmustum ama olmadı malesef.Ptt sinavla alim yapiyor ve tayin olayı mevcut dene istersen arastir
ben orda çalışıyorum canım tayin olayı çok zorPtt sinavla alim yapiyor ve tayin olayı mevcut dene istersen arastir
Nasil zor ? Ben başmüdürlukteyim gayette kolay oluyor tayinlerben orda çalışıyorum canım tayin olayı çok zordomestic
Kpss siz kendi alim yapiyorKpss ile mi canım onu bilmiyordum bak. Bir ara sozlesmeli alıyordu basvurmustum ama olmadı malesef.
Anladım canım.Ancak gelir uzman yardımcılığı ya da vergi müfettiş yardımcılığında eşimle rahatça tayini ayarlayabılıyoruz. Ama onlara da atanmak o kadar zor ki. Bir sene Kpss puanım ıyıydı basvurdum. Tek sehır sectırıyorlar o sehir için sınava gıdıyorsun ankarada. Sansım benım sectıgım sehır dusuk puanlı olmasına ragmen o sene tavan yaptı. Yuksek olan yerlerde düşük kapattı. Daha düşük puanlı arkadaslar atanırken ben kurum sınavına bile gıdemedım. Hoş onu da geçsem bu sefer mülakat olacaktı ve malesef torpilin en cok dondugu kurumlar bunlar.Bu sene eşim komiser yardımcılığı sınavını kazandı. Ankaraya mülakata gidecek. Bosuna gitmesem mi nasılsa torpilimiz yok diyor düşün. Yine de belli olmaz dedim ben herkesin torpili kul olacak değil ya belki de bizimki Allah olurben orda çalışıyorum canım tayin olayı çok zordomestic
Hemen bakayım ona ben o zaman canım sagolasın.Referans olayı cok dönüyorsa sansım yok tabiki ama olsun denerim yineKpss siz kendi alim yapiyor
ben genel müdürlükteyim mühendisim o yüzden zor oluyor canım ama başmüdürlüklerdeki durumu bilmiyorum.Nasil zor ? Ben başmüdürlukteyim gayette kolay oluyor tayinler
olsun canım vardır bir hayır. bebişten sonra olur belki kısmet :)Anladım canım.Ancak gelir uzman yardımcılığı ya da vergi müfettiş yardımcılığında eşimle rahatça tayini ayarlayabılıyoruz. Ama onlara da atanmak o kadar zor ki. Bir sene Kpss puanım ıyıydı basvurdum. Tek sehır sectırıyorlar o sehir için sınava gıdıyorsun ankarada. Sansım benım sectıgım sehır dusuk puanlı olmasına ragmen o sene tavan yaptı. Yuksek olan yerlerde düşük kapattı. Daha düşük puanlı arkadaslar atanırken ben kurum sınavına bile gıdemedım. Hoş onu da geçsem bu sefer mülakat olacaktı ve malesef torpilin en cok dondugu kurumlar bunlar.Bu sene eşim komiser yardımcılığı sınavını kazandı. Ankaraya mülakata gidecek. Bosuna gitmesem mi nasılsa torpilimiz yok diyor düşün. Yine de belli olmaz dedim ben herkesin torpili kul olacak değil ya belki de bizimki Allah olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?