2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
olsun canım vardır bir hayır. bebişten sonra olur belki kısmet :)
İnşallah canım olsa super olur.Çünkü eşimin calısma saatleri cok duzensız. Kızım babasını bir gün görüyor bir gün göremiyor. Ben de özel de calıssam saatler haklar vs. cok kötü. Cocuklar için cok zor olur. Anca okula kreşe gıderlerse özel olabilir. Ama devlette olsa sıkarız gene dişimizi saati de daha düzenli olur diye dusunduk hep. Kısmet bakalım ben de memur olabilecek miyim

Penetan markasini instada muhendisinoglu incelemisti diye hatirliyorum istersen oraya bi bak canim
[/QUOTE]

bakayım canım teşekkürler

inşallah olursun canım. bölümün ve üniversiten çok güzel aslında. bir kapı açılır belki nasip sen takip et yine de.

Aslında buyuk bir sırt çantan varsa almana gerek yok. Bebek cantalarinin fazladan biberon yeri falan oluyor iste. Soguga sicaga korunakli bolmeler var ki genelde baska seyler tikistiriyorsun oralara. amacina uygun kullanilmiyor pek :)
Zaten ilk aylarda çok fazla malzemeyle çıkarken aylar ilerledikçe küçük çantalar da yetmeye başlayacak.

Benim sırt çantam eskimişti, bu yüzden aldim. Yeni olsa almazdim

Evet

canım nerden aldın sen lansinoh ebebek'te 389 hepsiburadada 300 tl.

Ben e bebekten aldim. Şubat ayı indirimine girmişti yanlis hatirlamiyorsam 280 falandi. Internet sitelerine bak en ucuz nerdeyse ordan al. Fiyat farkı oluyor. Lansinohun içinden çantası da çıkıyor bu arada . Işyeri için güzel

Kızlar bir de soyle bir durum var. Emzik biberon alıyoruz iyi guzel de bence ilk ay hiçbirini vermeyin. Benim kızımda ben vermedim hos gene de meme reddi oldu ama sımdı ogluma da vermeyecegım. İnanın emmedikçe agladım.Emzirme danısmanıyla bir gormustum ama olmadı. Bu hamileliğimin 3 aynçına kadar neredeyse 1 bucuk sene gece gunduz 2 saat arayla sagdım kesilmesin diye.Mama vermek kötü demiyorum ama mama vermemek için perişan oldum. Oysa emse ne rahat olacaktı.O yuzden meme reddi yapacak tüm etkenleri ortadan kaldırın bence. Sonrası cok zor oluyor

Aynen canım o termostatlı bölüm cabuk bozuluyor. Ben hem ayrıca hem de cantada termostat bolumunu kullandım bir sure sonra işlevi kalmadı. Gerçi ben bazen ıslak koymus olabılırım biberonu o da bozuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…