2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ay kızlar ya doktorum yarın yokmus moralımo bozuldu. Randevularını iptal etmiş. Şimdi çarşamba gunu gitsem kesin ana baba gunu gibi olur. Cok tercih ediliyor cunku. 15 gun oncesınde zor randevu bulunuyor. Bu sefer baska doktora mı gıtsem.Bu ay sonuna kadar medicalparkta indirim yapmıs hem.Aynı gun içinde iki ayrı branşa randevu alınca ikincisine sadece 25 TL odeyecekmişim.Gitmişken dahiliyeye de gorunurum hem.Yoksa degıstırmesem mi doktoru bılemedım.İstanbula gıtme planımız vardı bu hafta onu da ertelemek zorunda kalıcam şimdiki doktoruma gidersem napsam bilemedim

Canim,nasil,bisey ip kamera.gerci yaziyim internete bakiyim

Böyle bi kamera canım fiyati 130 liraydı 3ay önce aldık

Evde internet olmasa bile antenleri var diye telefona program yükleyıp izleyebiliyoruz yönlendiriyoruz

Dışarı cıktigimizda izlemek için evde internet olmasi lazım öyle de izleniyor

Bizde internet var eşimde gece çalışıyor
Bebegimle beni sürekli izler artik dışardan

3ay aydir da sürekli kullandik denemek için memnun kaldık bi sorun çıkmadı fiyatida çok uygun geldi bize
Normal telsizler bile bayağı pahalanmış çünkü

Çok geçmiş olsun
Sİz iyi olunda kalın hastanede
Nasıl bir ağrı oluyor adet ağrısı gibi mi

Kızlar inşallah hepimiz emziririz ama tabiki birçok fartör, hatta stres bile etkileyebiliyor süt gelmesini. Ben sadece 1 ay emzirmişim annemi, abim 3 ay. Maşallahımız varhem sağlık konusunda, hem eğitim hiç sıkıntı çekmedik. Demem o ki, hiçbirşeyin sonu değil, rahat olun...
LaL stres de herşeye karışıyor be kardeşim, o yüzden bu derece sancı/kasılma geldiğini bilmiyordum
Birefebirece canım İnş, biran önce sancıların geçer, kendini üzme daha fazla. Daha geçen hafta kontrolde doktor bize “şuan doğursan bebekler gene yaşar, tehlikeli dönemi atlattık” demişti, herşey olacağına varır, sen ne olur kendini serbest bırak.

Aynen canım stres çok şeyi tetikliyor inanır mısın şeker de stresle birlikte yükseliyor üç gündür kızlarım gastro geçiriyorlar onlara üzülüyorum ishal kusma birde bana bulaşırsa ne oluruz diye stres etmekten tamamen düzene giren şeker yine yükselmeye başladı yeme içmem insülinim aynı olduğu halde..
Senin şekerin ne durumda insülin artırılacaktı şimdi ne kadar alıyorsun?

Allah'ım mm. Neler neler yasamissin...( Bir daha asla bu kadar güçsüz birakmiycam kendimi Allah'ın izniyle. Haddini yerini yurdunu bilmezler yüzünden iki günde ne hale geldik.diger arkadaşlara da ders olsun

Canım kim üzdü seni bu kadar Allah sorsun hesabını.Takma değmeyecek insanları Allah korusun bebeğini de seni de.Sagliklica hastaneden çıkacaksın ve güçlü bir duruş sergileyeceksin inşaallah.Bebegin ve sen herşeyden önemlisiniz.Dularim sizinle.

Kızzlarr, kanguru yada sling kullanacak mısınız? Yenidoğan için hangisi iyi bana bi akıl verin.

Ergonomik kangurular iyi oluyor. Sling bana yaşamadığım lohusalığı yaşatır gibi geliyo daral gelir onu bağlarken, sökerken..
Mamadus aldım ben, yumuşak kumaşı epey güzel. Yenidoğan aparatı ile birlikte aldım , çok gerekmese bile kenarda dursun dedik. Bakalım kullanmak nasip olur inşallah.

Ben çocuk gelişimi ve eğitimi öğretmenliği mezunuyum.Şimdi ilahiyat okuyorum.İçimde bir ukde kalmıştı onun için okudum.Hem de ilim öğrenmek maksadıyla. İkinci bebe az büyüsün birde adalet okumak istiyorum.Hayatta en zevk aldığım şeylerden biri okumak,yeni şeyler öğrenmek,araştırmak

Mamadusla Solomombaby aynı canım. Ben hatta satıcılarına sormustum ne fark var dıye
. Onlar bile bsy diyemediler. Neyse velhasıl kelam kanguru kurtarıcı kesinlikle kullanırsınız rahat ol o konuda

Benim emlakta ilk senem. Seneye bitsin. Cocuk gelişimi okumayı dusunuyorum ben de. Sarktan donuste hala atanamamış olursam cocuklar krese gıderken ben de ozele baslarım. Ne kadar cok alan o kadar iş sansı diye dusundum

Canım çok güzel nereden aldınız

Benim emlakta ilk senem. Seneye bitsin. Cocuk gelişimi okumayı dusunuyorum ben de. Sarktan donuste hala atanamamış olursam cocuklar krese gıderken ben de ozele baslarım. Ne kadar cok alan o kadar iş sansı diye dusundum

Allah yolunu açık etsin canım.Gönlüne göre versin...

Canım geçmiş olsun çok okuyamiyorum bu ara bebekte sende iyisindir umarım

Bende sırt çantası kullanacağım. İkiz olunca o çantaların yeterli olacağını sanmıyorum
canım nerden aldın sen lansinoh ebebek'te 389 hepsiburadada 300 tl.
Jokerde indirimdeydi canım bir bak bitmemiştir inşallah

Bence medicalparka git bir seferliğine. Ne zararı olacak ki. Hem farklı hastane fatkli doktor deneyimlemis olursun, dahiliye de eşantiyon gibi gayet güzel bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…