2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Saol kuzum sanada çok geçmiş olsun doğuma kadar idare edilir mi ki ya bana kanal tedavisi dolgu yapılacaktı o hafta hamile olduğumu öğrendim röntgen falan cektirmistim birde sanada antibiyotik verir belki
Çok sağol. İdare edebildiğimi zannetmiyorum çünkü gerçekten dayanacak gibi bir agri değil benimki başımı da agritiyor. Doktor ilac yazdi şansıma bugün her yer kapaliydi. Salı günü de doktoruma sorucam durumu bakalım ne diyecek. Sen röntgen cektiysen bence dolgu yapabilirsin tehlikeli kısmı orasi zaten. Zarar uyusturucularda varmis hamileler için çünkü enfeksiyon kaparsa bebeğe de zarar verir zamanla

Progestan ne alaka ya. Bazen dr gerçekten kendi kafa rahatlıkları için yapıyor bunu.

Kızlar bir şey soracağım misal bebekler 6 ay yazan bir tulumun içine ne zaman sığarlar. Yani Aralık’ta giyebilmesi için hangi ayı almalıyız mesela.

Günaydın kızlar iyi hafta sonları gününüz güzel geçsin
Geç yattım gece bin kez uyandım ve erken kalktım harikayım :) havaalanına gidicem şimdi uyurum heralde yollarda bugün komple

Fethiye biraz eser canım, bir de ege denizi daha ısınmamıştır ama güneşleneceğini garanti ederim :) Hem D vitamini depolarsın. Ohhh miss
Olmadı spa da yayılmaca napalım
O koy esmiyo hiç ya çok gittim geçen yıl nisanda girmişmiydim hatırlayamadım da bu sene artık gidemem o tarafa sömürmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…