Birefebirece
canım sen kasılmayla birlikte vajinal ağrılardan bahsetmiştin tam olarak nasıldı benim kasılmam azaldı ama böyle sanki vajinamın içini mi desem bilmiyorum böyletırnaklar gibi yada içerden bi darbe gibi anlık acı hissediyorum tekmemi başka birşey mi anlayamadım
Birefebirece
canım sen kasılmayla birlikte vajinal ağrılardan bahsetmiştin tam olarak nasıldı benim kasılmam azaldı ama böyle sanki vajinamın içini mi desem bilmiyorum böyletırnaklar gibi yada içerden bi darbe gibi anlık acı hissediyorum tekmemi başka birşey mi anlayamadım
Birefebirece
Dediğin gibi saniyelik böyle damar çekmesi gibi şeyler oluyordu canım. Ama böyle saniyelik mesela yürürken bı an öyle kalıyordum sonra hemen geçiyordu. Tekme olunca anlaşılıyor genelde. Bebek ters ise ancak öyle altını tekmeleyebilir . Eğer bebek baş geliş pozisyondaysa tekme değildir senin ki.
Canlar bişey sorucam sabah görünce cevaplarsanız sevinirim.Vajinal ağrılarım oluyordu.Dr söyledim çarşamba günü.Bana progestan ve magnezyum yazmış.Magnezyum kullanırım iyi geleceğini düşünüyorum.Ilk gebeligimde de kullanmıştım.Ama progestanı kullanmaya gerek var mı?Rahim ağzı kapalı.Rahim ağzı uzunluğu iyi 5 küsür cm hatırlıyorum.Amnios sıvısı yeterli.Erken doğum riski de yok.Sadece magnezyum kullanıp ağrılarımi takip edeyim diyorum.Siz ne dersiniz progestan kullananlar?Tavsiyelerinizi bekliyorum canlarım.Bu arada Dr herhangi sıkıntı yok ama agrilarin seni rahatsız ettiği için ilaç yazayım demişti.
Canlar bişey sorucam sabah görünce cevaplarsanız sevinirim.Vajinal ağrılarım oluyordu.Dr söyledim çarşamba günü.Bana progestan ve magnezyum yazmış.Magnezyum kullanırım iyi geleceğini düşünüyorum.Ilk gebeligimde de kullanmıştım.Ama progestanı kullanmaya gerek var mı?Rahim ağzı kapalı.Rahim ağzı uzunluğu iyi 5 küsür cm hatırlıyorum.Amnios sıvısı yeterli.Erken doğum riski de yok.Sadece magnezyum kullanıp ağrılarımi takip edeyim diyorum.Siz ne dersiniz progestan kullananlar?Tavsiyelerinizi bekliyorum canlarım.Bu arada Dr herhangi sıkıntı yok ama agrilarin seni rahatsız ettiği için ilaç yazayım demişti.
Sezeryan olacaksa kullan canım zararı yok. Ama normal dogum olacaksa progestan ın normal dogum surecını uzattığını soylemıstı doktorum. Acılma zor oluyor cunku
Enfeksiyon kasılmaları tetikliyor ama doktorlar da röntgen çekilmesi lazım diyorlar. Bugün ben yine gittim diş hekimine antibiyotik ve ağrı kesici verdi bir hafta kullan fayda etmezse hafif bir anestezi ile tecrubeme dayanarak sinirleri temizleyeyim dedi. Bu da fayda etmezse kurşun yelek giydirip rontgene girebilirsin dedi. Röntgen asla istemiyorum dedim. O zaman doğuma az kalmış bı kaç ay daha ağrı kesicilerle dayanmaya çalış dedi. Parol serbest bi de antibiyotik var işte. Enfeksiyon kesinlikle zararlı bebeğe. Hem kadın doğum doktorum hemde dis hekimi söyledi. Sana da çok geçmiş olsun kuzum.
Kızlar fenalardayim...artık kendimi tutamıyorum her şeyi yemek istiyorum ama her şeyiii bı altın günü olsa da beni çağırsalar fln tüm masayı yerim herhalde o noktadayim en son 2hafta önce 6kilodaydim, kilodan da geçtim bebek sağlıklı beslensin diye kısıyorum her şeyi ama benimki de can yav neyse, şafak 100. Doğumdan sonra bu iştah hâlâ devam ederse kendimi taniyamayabilirim :)
Saol kuzum sanada çok geçmiş olsun doğuma kadar idare edilir mi ki ya bana kanal tedavisi dolgu yapılacaktı o hafta hamile olduğumu öğrendim röntgen falan cektirmistim birde sanada antibiyotik verir belki