Ye annem ye :)
Olmadı spa da yayılmaca napalım
O koy esmiyo hiç ya çok gittim geçen yıl nisanda girmişmiydim hatırlayamadım da bu sene artık gidemem o tarafa sömürmem lazım
Dimi ya sarmalar dolmalar pastalar bol bol tatlılar suan şekeri olanlar için :))Ahahahah:)))
Bı an bu gruptaki tüm annislerle kocaman bı masada cildirircasina yemek yediğimizi hayal ettim bebekler kucagimizda fln:) hayırlısıyla sağ salim doguralim yavruslari inşallah da sonra parti var
Yaa neredesin senAyy canım sana çok yakınım ben biliyor musun:) keyfini çıkar
Sakin ol canım kötü bir rüya gördün: ) ya ben anlamıyorum niye öperler bebekleri kolunu sev ayacıklarını sev vs.bir sürü hastalık var öpücük hastalığı mesela değer Mi yani? Sen kv ne bu hastalıklardan bahset azcık vicdanı varsa öpmezOlaylara gel
Eşimin daha yeni dayısının kızı oldu. İnanılmaz sakin, tatlı, güzel bir kız Allah nazarlardan korusun. Eşimin ailesi biraz egolu ve kendini beğenmiş. 2 teyzesi de sağlıkçı. Hatta biri baya hastane genel müdürü falan. Ama gel gör ki daha 5 günlük bebeği rujlu dudaklarıyla öyle bir öpüyorlar ki, aklımı oynatıyorum sandım. Biz de bebek 6 aylık olana kadar yanakları öpülmez. Ben napıyorsunuz diye söylendikçe, o çok bilmiş kokoş teyzesi daha sert öptüBenim bebeğimi böyle öpemezsiniz haberiniz olsun kıyamet kopar dedim gülerek. Kv dalga geçer gibi alışırsın dedi :) Valla benim yanımda öpemezsiniz dedim tekrar. Kv ve kardeşleri arasında inanılmaz bir bağ var. Her gün birlikteler ve bebek olunca bizden çıkmayacaklar diye ödüm kopuyor. Sabaha kadar kabus gördüm nasıl etkilendiysem :) Gözümü açar açmaz benim kızımı öpemezler diye söylenmeye başladım eşime. O dangalak da ben karışmam kendi aranızda halledin diyor. Ayy deliricem
Spa ya yasak diyorlar yaaOlmadı spa da yayılmaca napalım
O koy esmiyo hiç ya çok gittim geçen yıl nisanda girmişmiydim hatırlayamadım da bu sene artık gidemem o tarafa sömürmem lazım
Aa sağlık hakkında master yapmış hepsi beni konuştururlar mı hiç :) Hiçbir şey olmaz diyorlar sürekli. Baktım cidden böyle bir şeyle karşı karşıyayım, suratı bir aarımSakin ol canım kötü bir rüya gördün: ) ya ben anlamıyorum niye öperler bebekleri kolunu sev ayacıklarını sev vs.bir sürü hastalık var öpücük hastalığı mesela değer Mi yani? Sen kv ne bu hastalıklardan bahset azcık vicdanı varsa öpmez
Bu hafta Antalya'dan döndük deniz suyu bence baya soğuk tek tük girenler varda iyi cesaret havuza falan girdikBende aldım mayomu yanıma bakalım şansımı denicem 22 dereceymiş fethiye
Hamamada girdim inanılmaz rahatladım vallaSpa ya yasak diyorlar yaaHamam, sauna zaten yasak. Masaj desen yüz üstü yatamıyorsun. Esmiyorsa süper, at kendini
Valla taviz verme bu konuda. Sonucda sonuna kadar haklısın kimse bişey diyemezAa sağlık hakkında master yapmış hepsi beni konuştururlar mı hiç :) Hiçbir şey olmaz diyorlar sürekli. Baktım cidden böyle bir şeyle karşı karşıyayım, suratı bir aarımAyy inşallah küserler
Sen tam bir çılgınsınHamamada girdim inanılmaz rahatladım valla
Off dün yemin ediyorum tansiyonum falan düştü sinirimden. Bebeği kucağıma aldım seveceğim bahanesiyle, sırf öpmesinler artık diyeValla taviz verme bu konuda. Sonucda sonuna kadar haklısın kimse bişey diyemez
Yada yalan at kız doktor dedi de kimse dokunmasın diye de:)))Off dün yemin ediyorum tansiyonum falan düştü sinirimden. Bebeği kucağıma aldım seveceğim bahanesiyle, sırf öpmesinler artık diyeO da yavrum bir güzel Giderken annesine, çocuğu gider gitmez yıka dedim sessizce, o da aynen dedi :)) Sesini de çıkartamıyor, görümceleri inanılmaz cadı çünkü....... Ay yeminle darlandım yine
Yaa neredesin sen
Ben hilsside a geliyorım
Yerimize de :)) guneslenWuuuuu biri deniz mi dedi fethiye mi dedi aman Allahım resmen deniz aşerdim:)))
@Meylen cim hoşgeldin geçmiş olsun.
Selammm. Hosgeldin. Güneş gibi doğdun buralara
Hoşgeldin canım
İyi yaptın boşver ☺ Hoşgeldin canımm
Hoşgeldin
Ben bir yere gitmiyorum kız:)Yerimize de :)) guneslen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?