2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Saol canım inş seninde gönlünce olur Doğumun, insülin kiloya engel değil bence diyet kilo aldırmayan, bende bu ay 1 kilo vermişim ama sürekli diyet halindeyim
Ben de diyetle iki haftada 500 gr vermişim bakalım ilerleyen haftalar nasıl geçecek

Enfeksiyon kasılmaları tetikliyor ama doktorlar da röntgen çekilmesi lazım diyorlar. Bugün ben yine gittim diş hekimine antibiyotik ve ağrı kesici verdi bir hafta kullan fayda etmezse hafif bir anestezi ile tecrubeme dayanarak sinirleri temizleyeyim dedi. Bu da fayda etmezse kurşun yelek giydirip rontgene girebilirsin dedi. Röntgen asla istemiyorum dedim. O zaman doğuma az kalmış bı kaç ay daha ağrı kesicilerle dayanmaya çalış dedi. Parol serbest bi de antibiyotik var işte. Enfeksiyon kesinlikle zararlı bebeğe. Hem kadın doğum doktorum hemde dis hekimi söyledi. Sana da çok geçmiş olsun kuzum.

Allah sabır versin kızlar diş ağrısı fena inşallah geçer gider

Valla hiç öyle olmuyo cnm diet ve insulinle anca muhafaza ediyorsun. Bu yemekle zaten kilo alamazsın. Azcık ye(1 dilim yerine 2dilim ekmek gbi) hemen şekerin artıyor. Bu dieti sen yapsan sen de kilo almazsın ama insulin almazsak, her türlü şeker ve kilo artıyor...

Biliyorum canım bilmem mi işin şakası o.

Canim sana da tekrar geçmiş olsun berbat bisey bu agri,benimki sinirleri agriuor kulağıma ve başıma vuruyor agri. Hem dişçi kapali hemde kendi doktorum kapalı,Salı günü randevum var o zaman bakalım ne diyecek,bende röntgen istemiyorum

Kızlar fenalardayim...artık kendimi tutamıyorum her şeyi yemek istiyorum ama her şeyiii bı altın günü olsa da beni çağırsalar fln tüm masayı yerim herhalde o noktadayim en son 2hafta önce 6kilodaydim, kilodan da geçtim bebek sağlıklı beslensin diye kısıyorum her şeyi ama benimki de can yav neyse, şafak 100. Doğumdan sonra bu iştah hâlâ devam ederse kendimi taniyamayabilirim :)

Cok tesekkur ederim .edecektir insallah baslayacagım bugun canım.

Canım korkma Allahın izniyle sıkıntı olmaz.Yakin arkadaşım şu an 32 haftalık.Kendi doktoru suyun çok az diye 10 gün hastanede yatırıp perişan etmiş kızı psikolojik olarak.Dr değiştirdi.Simdiki Dr 37-38 haftaya kadar idare eder suyun sadece haftada 1 kontrol edicez demiş.28 haftalıktan beri bu şekilde maşaallah iyi durumu.Perinatolog belki suyun normal diyecek sana da inşaallah.

Ay ne güzel.insallah canım haftam ileri sukur birazda bundan rahatım gibi .insallah bende arkadasın gibi güzel seyler duyarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…