2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Y Yademim günümüz aynı ya bebek hareketlerin azaldı mı canm ya benim bariz azaldı artık daha az hareket ediyo ama daha sert vuruyo mesela sabahtan beri ortada yok hiç oynamadı
Canım doktor bana hareketsizlik 3 saati geçerse uyandır dedi. Karnını sars biraz bastır. Yemek ye ya da hareket et dedi.

Oyy sen çok güçlü bir kızsın, bebeğin çok şanslı Ben istemedikçe kimseye taviz vermeyeceğim. Az önce eşime mesaj attım, Ö P E M E Z L E R ! diye, kadın kafayı yedi diye gülme krizine girdi Babalar bile bizim gibi değil ya

Canimmm Zaten savaş önce babayla başlıyor sonrasında tek tek galip geliyorsun :) onlar da ogrenicekler öğreniyorlar da tecrübeyle sabit :)

10 gün bekliycem canım artık randevu için belirtilerim sıklaşırsa ozaman gideyim diyorum oyyy beklemek çok zorrr canım senin rahim açıklığını eliyle muayene ederk mi anladı

İl olarak komşuyum şu an sana canim mesafe baya yakın:) ama ben pimpirikli olduğum için yolculuk bile yapmiyorum sen yavrusunla bizim yerimize de guneslen tadını çıkar canım
Ay noolcak kız yapma öyle
Ben haftaya karayolu ile izmire gidip gelicem günübirlik valla

Spa ya yasak diyorlar yaa Hamam, sauna zaten yasak. Masaj desen yüz üstü yatamıyorsun. Esmiyorsa süper, at kendini

Ya orayı daha öncede kulllandım güzel bi havuzu jakuzili öyle bi girer çıkarım sauna ve hamam evet maalesef ama bence çok sıcak kulşanmazsan hamam ok
Eskiden napıyomış hamile kadınlar mecbur hamammış

Ya ben ellerine bile dokunmam ağızlarına götürüyolar diye
Ayaklarını severim izin alıp
Ne acayip insanlar

Ya ben hamile olduğumu öğrenmeden önceki gün girdim hepsine bide geç farkettim yani en riskli dönemde bişeycik olmadı
Sauna beni çok bunaltırda hamam ok bencede

10 gün bekliycem canım artık randevu için belirtilerim sıklaşırsa ozaman gideyim diyorum oyyy beklemek çok zorrr canım senin rahim açıklığını eliyle muayene ederk mi anladı
En doğrusunu yaparsın canım o kadar sık değilse bekle durduk yere panik olmamış olursun. Aynen iki farklı hastane iki farklı doktor baktı elle açıklık var dedi. Sonraki doktor kapanmış progestan dan ötürü dedi. Ya gerçekten kapandı ya da panik olmayayım diye öyle söyledi bilmiyorum. İşte eğilme çömelme çok ayakta kalma kendi kişisel bakımlarını yapabilirsin dedi. Sanıyorum banyoyu falan kastetti. Onu da oturarak yapmamı söyledi ki zaten öyle yapıyordum. Mayısın 3 üne kadar düzenli istirahat dedi. 3 Mayıs'ta ki kontrolde eğer bı sıkıntı gorunmezse hayatına devam edebilirsin diycek sanırım. Ben öyle anladım. Sende aynen böyle dikkat et on gün.

Ya ben ellerine bile dokunmam ağızlarına götürüyolar diye
Ayaklarını severim izin alıp
Ne acayip insanlar
Şapur şupur öptüler çocuğu 5 kilo makyaj ile yüzlerinde burnunu burnuna dayayıp konuşuyor tükürükler hep çocukta ( Ayyyyyyyyyy yemin ederim öldürücem şimdi gidip hepsiniiiiiiiiiiiiiiiii

Şimdi onu yapıcam canım ne yaptım ettim yedim içtim sadece 1 kere döndü o kadar
Geçen bende de aynısı oldu ben panik oldukça daha da azaldı hareketler çocuğun hali yok hareket etmeye bişey oldu diye telaşla doktora gittik doktor herşey yolunda dedikten sonra hareketlendi aaa vurdu hocam dedim eşim bi yandan doktor bi yandan her seferinde aynı şeyi yaşıyoruz der gibi güldüler napim canım ilk çocuğum olacak o kadar. Biraz rahat olmak lazım aslında ama elden gelse keşke

Şapur şupur öptüler çocuğu 5 kilo makyaj ile yüzlerinde burnunu burnuna dayayıp konuşuyor tükürükler hep çocukta ( Ayyyyyyyyyy yemin ederim öldürücem şimdi gidip hepsiniiiiiiiiiiiiiiiii
Ayy tahammül edemem bende kimse dokunmasın öpmesin diyorum eşim abartma deyip duruyor bende herkese babası izin vermiyor diyecem diyorum

Ayy tahammül edemem bende kimse dokunmasın öpmesin diyorum eşim abartma deyip duruyor bende herkese babası izin vermiyor diyecem diyorum
Ya ne bileyim boynunu kokla, çok canın isterse ensesinden ayaklarından ufacık öp. Yediler bildiğin zavallı bebeği ya Koca dudaklı teyzesi bir de valla böyle yaparsan gelmem evine çocuk falan sevmeye dedi. Dışımdan ahaha dedim, içimden ah keşke dedim :))) Gelin olmak zor bee ! ağız tadıyla kavga bile edemiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…