- 28 Ekim 2018
- 3.112
- 6.728
- 88
Oyy sen çok güçlü bir kızsın, bebeğin çok şanslıAnnelik içgüdüleri bize beş panter gücünde savaşma yetenekleri kazandırdı bence. En önemli özelliğimiz ve korkumuz da onları herkesten korumak. Canlarina okuyacagina eminim. Kesinlikle sonuna kadar haklısın . Bak biz kocaman olaylar yaşadık dün iki tencere sarma gelmiş sehirdisindan özür mahiyetinde sanırım.
Canimmm Zaten savaş önce babayla başlıyor sonrasında tek tek galip geliyorsun :) onlar da ogrenicekler öğreniyorlar da tecrübeyle sabit :)Oyy sen çok güçlü bir kızsın, bebeğin çok şanslıBen istemedikçe kimseye taviz vermeyeceğim. Az önce eşime mesaj attım, Ö P E M E Z L E R ! diye, kadın kafayı yedi diye gülme krizine girdi Babalar bile bizim gibi değil ya
Aynen canım hemen koşa koşa dr gitmek istemiyorum yoruldum artık 10 gün var randevuma şimdilik beklemedeyimBenim bu dediğimiz sürekli var genelde son aylarda olurmuş bnde erken başladı. Ama bilemiyoruz ki işde birsürü nedende olabilir
Bende 22 sinde gidecektim ama pzt sağlıkocağına gidip kanları halletcem ilaç zamanımda 25 inde bitiyor 25inde gidicem artık randevuyaAynen canım hemen koşa koşa dr gitmek istemiyorum yoruldum artık 10 gün var randevuma şimdilik beklemedeyim
10 gün bekliycem canım artık randevu için belirtilerim sıklaşırsa ozaman gideyim diyorum oyyy beklemek çok zorrr canım senin rahim açıklığını eliyle muayene ederk mi anladıDediğin gibi saniyelik böyle damar çekmesi gibi şeyler oluyordu canım. Ama böyle saniyelik mesela yürürken bı an öyle kalıyordum sonra hemen geçiyordu. Tekme olunca anlaşılıyor genelde. Bebek ters ise ancak öyle altını tekmeleyebilir . Eğer bebek baş geliş pozisyondaysa tekme değildir senin ki.
Ay noolcak kız yapma öyleİl olarak komşuyum şu an sana canim mesafe baya yakın:) ama ben pimpirikli olduğum için yolculuk bile yapmiyorum sen yavrusunla bizim yerimize de guneslen tadını çıkar canım
Döner canım bu haftalarda belli bi pozisyon yok benimkinin de ayaklar bi aşağıda bi yukarıda ama aşağıda olunca tekmeler pek can acıtıcı :)
Spa ya yasak diyorlar yaaHamam, sauna zaten yasak. Masaj desen yüz üstü yatamıyorsun. Esmiyorsa süper, at kendini
Ya ben ellerine bile dokunmam ağızlarına götürüyolar diyeOlaylara gel
Eşimin daha yeni dayısının kızı oldu. İnanılmaz sakin, tatlı, güzel bir kız Allah nazarlardan korusun. Eşimin ailesi biraz egolu ve kendini beğenmiş. 2 teyzesi de sağlıkçı. Hatta biri baya hastane genel müdürü falan. Ama gel gör ki daha 5 günlük bebeği rujlu dudaklarıyla öyle bir öpüyorlar ki, aklımı oynatıyorum sandım. Biz de bebek 6 aylık olana kadar yanakları öpülmez. Ben napıyorsunuz diye söylendikçe, o çok bilmiş kokoş teyzesi daha sert öptüBenim bebeğimi böyle öpemezsiniz haberiniz olsun kıyamet kopar dedim gülerek. Kv dalga geçer gibi alışırsın dedi :) Valla benim yanımda öpemezsiniz dedim tekrar. Kv ve kardeşleri arasında inanılmaz bir bağ var. Her gün birlikteler ve bebek olunca bizden çıkmayacaklar diye ödüm kopuyor. Sabaha kadar kabus gördüm nasıl etkilendiysem :) Gözümü açar açmaz benim kızımı öpemezler diye söylenmeye başladım eşime. O dangalak da ben karışmam kendi aranızda halledin diyor. Ayy deliricem
Ya ben hamile olduğumu öğrenmeden önceki gün girdim hepsine bide geç farkettim yani en riskli dönemde bişeycik olmadıSen tam bir çılgınsınHem havuza girmiş, hem hamama.. İkisine de yasak derler bir de :)) Evet genelde yabancılar giriyor zaten. Ben deniz mevsimini haziran sonu gibi açtığım için İnsanın sürekli elinin altında olunca pek kıymet bilmiyor cidden. Ya da bunun için özel bir çaba sarf etmiyor. Güneşlenmelere başlayacağım ama sırf çocuk sarılık olmasın diye.
Bi kere döndü o kadar miskin bugün belli ki dinleniyor canımUyuyordur birazdan hareketlenir :) iç kahveni yanında çikolata
En doğrusunu yaparsın canım o kadar sık değilse bekle durduk yere panik olmamış olursun. Aynen iki farklı hastane iki farklı doktor baktı elle açıklık var dedi. Sonraki doktor kapanmış progestan dan ötürü dedi. Ya gerçekten kapandı ya da panik olmayayım diye öyle söyledi bilmiyorum. İşte eğilme çömelme çok ayakta kalma kendi kişisel bakımlarını yapabilirsin dedi. Sanıyorum banyoyu falan kastetti. Onu da oturarak yapmamı söyledi ki zaten öyle yapıyordum. Mayısın 3 üne kadar düzenli istirahat dedi. 3 Mayıs'ta ki kontrolde eğer bı sıkıntı gorunmezse hayatına devam edebilirsin diycek sanırım. Ben öyle anladım. Sende aynen böyle dikkat et on gün.10 gün bekliycem canım artık randevu için belirtilerim sıklaşırsa ozaman gideyim diyorum oyyy beklemek çok zorrr canım senin rahim açıklığını eliyle muayene ederk mi anladı
Eğer Biraz daha hareketlenmezse karnımı sallicam artık sabahtan beri 1 kere döndü ya sinirim bozuldu canımNescafede de oynuyor.. Ben türk kahvesi sevmiyorum da:)
Şimdi onu yapıcam canım ne yaptım ettim yedim içtim sadece 1 kere döndü o kadarCanım doktor bana hareketsizlik 3 saati geçerse uyandır dedi. Karnını sars biraz bastır. Yemek ye ya da hareket et dedi.
Hareketlenir birazdan uykusu var belki devam ederse dr ara ne diyecekBi kere döndü o kadar miskin bugün belli ki dinleniyor canım
Şapur şupur öptüler çocuğu 5 kilo makyaj ile yüzlerindeYa ben ellerine bile dokunmam ağızlarına götürüyolar diye
Ayaklarını severim izin alıp
Ne acayip insanlar
Geçen bende de aynısı oldu ben panik oldukça daha da azaldı hareketler çocuğun hali yok hareket etmeye bişey oldu diye telaşla doktora gittik doktor herşey yolunda dedikten sonra hareketlendi aaa vurdu hocam dedim eşim bi yandan doktor bi yandan her seferinde aynı şeyi yaşıyoruz der gibi güldüler napim canım ilk çocuğum olacak o kadar. Biraz rahat olmak lazım aslında ama elden gelse keşkeŞimdi onu yapıcam canım ne yaptım ettim yedim içtim sadece 1 kere döndü o kadar
Ayy tahammül edemem bende kimse dokunmasın öpmesin diyorum eşim abartma deyip duruyor bende herkese babası izin vermiyor diyecem diyorumŞapur şupur öptüler çocuğu 5 kilo makyaj ile yüzlerindeburnunu burnuna dayayıp konuşuyor tükürükler hep çocukta ( Ayyyyyyyyyy yemin ederim öldürücem şimdi gidip hepsiniiiiiiiiiiiiiiiii
Ya ne bileyim boynunu kokla, çok canın isterse ensesinden ayaklarından ufacık öp. Yediler bildiğin zavallı bebeği yaAyy tahammül edemem bende kimse dokunmasın öpmesin diyorum eşim abartma deyip duruyor bende herkese babası izin vermiyor diyecem diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?