2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Şapur şupur öptüler çocuğu 5 kilo makyaj ile yüzlerinde burnunu burnuna dayayıp konuşuyor tükürükler hep çocukta ( Ayyyyyyyyyy yemin ederim öldürücem şimdi gidip hepsiniiiiiiiiiiiiiiiii

Ennnn hassas olduğum nokta yenidoğan bebeğe dokunulması.Öpmek en uç nokta zaten.kendi yeğenlerimi öpmedim ben doya doya 3 aylık oldular.Bebek sevmeyi bilmediğimizden mi yani Pis pis ağızlarıyla pis elleriyle neden dokunurlar ki.Hele ki rujlu dudakla öpmek nedir.Ayyyy sinirim tavan yaptı.Valla ya kaç gündür doğum sonrası stresine girdim.Bu dengesiz insanlar yüzünden hamileliğin tadına varamıyoruz.

Ya ilk oğlumda ağzı burnu şapır şupur akan grip olmuş şaftı kaymış eşimin halası geldi.Neymis oğlumu sevecekmis.Akil var mantık var yani o halde bebek mi sevilir.Oglum uyanmadı Allahtan oturdu oturdu bekledi gitti.Cocuk uykusuz hala uyanmaya niyeti yok zaten sende gripsin eline alıp tutamayacaksin.Iyilesince tekrar beklerim dedim dengesize.

Eğer Biraz daha hareketlenmezse karnımı sallicam artık sabahtan beri 1 kere döndü ya sinirim bozuldu canım
Bozma sinirini stres yapma anne ne kadar rahat mutluysa onlarda öyle oluyormuş simdi sen sıkarsan oda oynamaz.yer değiştirmiştir ne bilim uyuyodur ufaklık.istemeden endişeleniyoruz böyle durumlarda tabi ama yanlış yapıyoruz.

Dışarı çıkıyor musun canım. Yoksa hep evde dinlenir pozisyonda misin. Ben dışarı çıkmaya cesaret edemedim.29 Nisan'da kontrolum var. Sorucam o zaman.

Ay noolcak kız yapma öyle
Ben haftaya karayolu ile izmire gidip gelicem günübirlik valla

Yaklaşık 3 hafta sonra esimin yanına gidiyim diyorum, hem ozlestik hem de bebeğin buyuk ihtiyaçlarını bebek arabasını,, mobilyasını fln alalim diyoruz. Yol 13 saat sürüyor :) surdan şuraya gitmeyen ben 13saati göze aldım nasıl olcak bakalım :)

Dışarı çıkıyor musun canım. Yoksa hep evde dinlenir pozisyonda misin. Ben dışarı çıkmaya cesaret edemedim.29 Nisan'da kontrolum var. Sorucam o zaman.
Yok çok çok sikilirsan haftada 1 gün arabayla çıkabilirsin dedi canım. 3 Mayıs'ta yeniden karar vericek. Evin içinde bile 10 dk ayakta kalsam kasılmalar oluyor korkuyorum işin aslı artık. Belki de normaldir bu kadarı ama ben panik oldum artık.

Bu bebeklikler niye böyleler ki ya
İnşallah sorunsuz biter canım valla korkuyoruz cidden

Haklısın canım
Çok şükür oynadı zilloşum

Ya inanırmısın ben bi kaç gün yerlere çömelerek bişeyler yaptım ve onun akabinde oldu bu şikayetlerim demekki çömmemek lazımmm

Selam herkese..
Keyifli sancısız ağrısız haftasonlarınız olsun
Sonunda oğluma isim seçebildik ve hastane çıkışını yaptırdık biz de. İzmir’e ulaştı bana beklemesi kaldı
Bebişleri görenlere kocaman maşallah, 100’den düştük saymaya devamm

Eklentiler

• A6FE667C-563D-4EB8-BAD8-B6850CE3CFF1.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 51
  • 86D6C2B3-BEDF-42A5-840F-0B3BD1EF0784.webp
    41,5 KB · Görüntüleme: 63
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…