2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Selam kızlar. Bugun nasipse İstanbula gidiyoruz gezmeyeİnşallah hava cok bozmaz ki bursada zaten bozuk
Bir de kızlar bugun kasıgıma kramp gırdı ilk defa ama baya sıddetlıydı 15 dkya gectı bir daha olmadı ama endişelendim acıkcası. Basına gelen oldu mu doktoruma yazdım yola da cıkıcaz birkaç saate ama korktum yine

Canım kasılma nasıl oluyor sende bebek toplanıyormu yoksa komple mi sertleşiyor karnın

Bı tedirgin oldum ama cidden iyi geldi canım yabancilar guneslenme sezonunu açmışlar sen neredesin canım

Ben de az önce arabayla çıktım dışarı. Ama korkuyorum yani. Kasiklarimda arada keskin bir sancı giriyor. Karnımdaki kasılmalar azaldı. Ama bu kasık sancısı ne anlamadım. Doktor olur normal o dedi. Bir de sarı akıntim çok arttı. Zaten mantar vardı bende. Neyse evde duralım artık. Katlanicaz bir sekilde

Bundan sonrası epey zor sanırım. Sabır Allah. Sağ salim bı bitseydi. Hamilelikten önce nasildim acaba sanki hayal gibi kostugum zipladigim günler. Sanki yıllardır hamile ve yaşlı gibiyim.

Birefebirece canım sana hangi ilacı verdi Dr bende bı acile gösterdim Rovamycine yazdı ama almadım henüz kararsızım kullanıp kullanmakta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…