Selam kızlar. Bugun nasipse İstanbula gidiyoruz gezmeyeİnşallah hava cok bozmaz ki bursada zaten bozuk Bir de kızlar bugun kasıgıma kramp gırdı ilk defa ama baya sıddetlıydı 15 dkya gectı bir daha olmadı ama endişelendim acıkcası. Basına gelen oldu mu doktoruma yazdım yola da cıkıcaz birkaç saate ama korktum yine
Yok çok çok sikilirsan haftada 1 gün arabayla çıkabilirsin dedi canım. 3 Mayıs'ta yeniden karar vericek. Evin içinde bile 10 dk ayakta kalsam kasılmalar oluyor korkuyorum işin aslı artık. Belki de normaldir bu kadarı ama ben panik oldum artık.
Sen tam bir çılgınsın Hem havuza girmiş, hem hamama.. İkisine de yasak derler bir de :)) Evet genelde yabancılar giriyor zaten. Ben deniz mevsimini haziran sonu gibi açtığım için İnsanın sürekli elinin altında olunca pek kıymet bilmiyor cidden. Ya da bunun için özel bir çaba sarf etmiyor. Güneşlenmelere başlayacağım ama sırf çocuk sarılık olmasın diye.
Yok çok çok sikilirsan haftada 1 gün arabayla çıkabilirsin dedi canım. 3 Mayıs'ta yeniden karar vericek. Evin içinde bile 10 dk ayakta kalsam kasılmalar oluyor korkuyorum işin aslı artık. Belki de normaldir bu kadarı ama ben panik oldum artık.
Ben de az önce arabayla çıktım dışarı. Ama korkuyorum yani. Kasiklarimda arada keskin bir sancı giriyor. Karnımdaki kasılmalar azaldı. Ama bu kasık sancısı ne anlamadım. Doktor olur normal o dedi. Bir de sarı akıntim çok arttı. Zaten mantar vardı bende. Neyse evde duralım artık. Katlanicaz bir sekilde
Ben de az önce arabayla çıktım dışarı. Ama korkuyorum yani. Kasiklarimda arada keskin bir sancı giriyor. Karnımdaki kasılmalar azaldı. Ama bu kasık sancısı ne anlamadım. Doktor olur normal o dedi. Bir de sarı akıntim çok arttı. Zaten mantar vardı bende. Neyse evde duralım artık. Katlanicaz bir sekilde
Bundan sonrası epey zor sanırım. Sabır Allah. Sağ salim bı bitseydi. Hamilelikten önce nasildim acaba sanki hayal gibi kostugum zipladigim günler. Sanki yıllardır hamile ve yaşlı gibiyim.
İlk doktor onu yazdı 5 günlük bı ilaç zaten ben 4 gün kullandım sonra bir hafta falan ağrı geçmişti. Yeniden tekrarladı bu sefer özelde ki doktor augumentin yazdı
İlk doktor onu yazdı 5 günlük bı ilaç zaten ben 4 gün kullandım sonra bir hafta falan ağrı geçmişti. Yeniden tekrarladı bu sefer özelde ki doktor augumentin yazdı