2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Böyle şeyler okudukça iyi ki kaynana uzaklarda diyorum. Öpme konusunda eşim çok hassas kimse öpmesin diyor sadece ellerini ayaklarını öpsünler diyor

Anladım canım. Benim bugunlerde komple sertleşiyor kramp da girdi bugun. Doktora yazdım normal yazmıs. Demek ki komple sertleşince kasılma sayılmıyor
Yok hastanedeyken ebe beni rahatlatmak için sakin ol canım bak sadece bı tarafın sertleşmiş gibi bişey demişti. Oda kasılma ama önemli olan Sıklığı canım.

Bundan sonrası epey zor sanırım. Sabır Allah. Sağ salim bı bitseydi. Hamilelikten önce nasildim acaba sanki hayal gibi kostugum zipladigim günler. Sanki yıllardır hamile ve yaşlı gibiyim.
Ben de sanki kendimi bildim bileli hamile gibi hissediyorum.Şimdi kaplumbağa gibiyim. Bir 34-35. Haftaları görseydik Allah'ın izniyle. Uzanmakta ayaklarım kalçam falan da tutuluyor hareketsizlikten herhalde. Daha da agirlaşıcaz bir de bebek büyüdükçe. Baskı daha çok olacak herhalde kasiklarda bele falan. Neyse Allah büyük.

Benim elime ve bacaklarıma fena kramplar giriyor artık her türlü takviye alıyorum ama yeterli gelmiyor heralde
Kasılmaların sebebi herhangi bir eksiklik degil tendonlarla ilgili olabilir. Gebeliğe bağlı kas bağlarında kasılmalar olabilir. Bunun için basit bir kac egzersiz var ben bu egzersizleri denedigimden beri elimde ve bacağındaki kasılmalar büyük ölçüde azaldi..

Kızlar dün görümcemle konuşuyordum 4-5 aylık bir oğlu var,elitimin oğlundan bahsediyordu oda 4 aylık erkek bebek akşamları 9 da uyuyormuş sabah 7 ye kadar. Anneside hiç uyandırıp süt vermiyormuş. Ben sasırdım olur mu öyle şey dedim 3 saatte bir uyanıdırp süt vermesi gerekiyor öyle değil mi?

Canım tam hatırlamıyorum ama o aylarda 6 saate yakın kesintisiz uyuyabilir bebekler. Acıksa uyanır zaten. Her bebeğin mizacı farklı. Yenidoğan dönem hariç ben de uyandırmam mesela...

Canım tam hatırlamıyorum ama o aylarda 6 saate yakın kesintisiz uyuyabilir bebekler. Acıksa uyanır zaten. Her bebeğin mizacı farklı. Yenidoğan dönem hariç ben de uyandırmam mesela...
Hmmm,bunu bilmem iyi oldu. Gerçi annemde anlatır hep 5 kardeşiz biz hepimiz hep gece 12 de uyuyup sabah 8 de uyanırmışız hiç kalkmıyormuşuz.

4 ay gece beslenmesini kesmek için çok çok erken, ben çocuklarımda 8-9 aydan itibaren doktorumuzun tavsiyesiyle kestim gece beslenmesini su da dahil, uykuları kesintisiz ve uzundu.. dediğim gibi 4 aylık bebek için uzun bir süre ama dr tavsiyesiyle hareket ediyorsa annesi bebek sağlıklı mutluysa bilemeyiz

Bana da erken geldi ne yalan söyleyeyim. Ben bilmiyorum eltim ama hiç yan yana gelmedik pek tanımam ama doktorun tavsiye ile değil hatta emzirmedi sırtım agriyor demis İlginç

Her bebek farklı canım. Benim kız da uyanmazdı. Kolikti. Ağlar ağlar, gün içinde ve akşam saatinde beslenir. Ama gece emzirmeye kalk, uyanmaz emmezdi. Denedik olmadı. Bıraktık. Derin ve güzel uyuyordu. Oğlum ise en uzun 4 saat uyuyordu. O gece emmeye uyanırdı. Mizaç diyelim..

Anladım ilk defa anne olacağım için pek bilmiyorum. Doktorlardan duyduğum kadarıni biliyorum yada okuduğum kadariyla ama olabiliyormuş bunu ögrendim. Sağol

Hmmm,bunu bilmem iyi oldu. Gerçi annemde anlatır hep 5 kardeşiz biz hepimiz hep gece 12 de uyuyup sabah 8 de uyanırmışız hiç kalkmıyormuşuz.
Kuzum yine de bilemiyorum, araştırmak lazım. Tam hatırlamıyorum yine de. Zaten benim bebiş sabaha doğru sık uyandırdı. Uyandırma gibi bir durumum olmadı. Kendi uyanırdı..

Benim kızımda uyanmazdı canım ama geç uyuyordu gece uykusunu asla da değiştiremedim bunu
Hala aynı 11 yaşında sabah 7 de kalkıyo yine 23 den önce uyumuyor
Bebekken de beslenmek için uyanmazdı

Kuzum yine de bilemiyorum, araştırmak lazım. Tam hatırlamıyorum yine de. Zaten benim bebiş sabaha doğru sık uyandırdı. Uyandırma gibi bir durumum olmadı. Kendi uyanırdı..
Doğunca zaten buna kendisi karar verir bakalım nasıl bir bebek olacak
Benim kızımda uyanmazdı canım ama geç uyuyordu gece uykusunu asla da değiştiremedim bunu
Hala aynı 11 yaşında sabah 7 de kalkıyo yine 23 den önce uyumuyor
Bebekken de beslenmek için uyanmazdı
Her bebek farklı. Bakalım bizim bu bebekler nasıl huyları olacak görüp ogrenicez inşallah:)

Kızlar park yatak bakarken chipolino anne yanı park yatak gördüm. Mağazaları gezen bu markayı gördü mü? Kumaşı güvenirliliği nasıl acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…