2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Fiyatı ne canım ?
700 diyor canım. Ben bebek odası dışında salon bi tane park yatak istiyorum en azından yemek yaparken( mutfağımın salona bakan servis penceresi var) , ortalığı toparlarken bi işim olduğunda çocuğun nerde olduğu belli olur, kendimi daha rahat hissederim. O yüzden karyola/beşik dışımda park yatak araştırıyorum.

İyi düşünmüşsn kuzum bende iki tane beşik aldım biri kolay taşınabilir ufak. Bence gayet guzel görünüyor markasına çok takılma bence.

İyi düşünmüşsn kuzum bende iki tane beşik aldım biri kolay taşınabilir ufak. Bence gayet guzel görünüyor markasına çok takılma bence.
Sen ne marka aldın canım, bazıları sallanırken çok gıcırdıyormuş mesela kraft calipso için kumaşı çok kokuyor yorumunu okudum. Kullanmış birilerinin tecrübeleri farklı tabi, biz internetten resme göre bakıyoruz

Biz Chicco aldık canım . İçine ayrıca pamuk yatak yaptırdım cibinligini falan yıkadım. Öyle bi koku falan yok bizimkinde.

Bende Ankaradan gecelik pijama babynest alışverişimi yaptım güzel birde hastane çıkışı alırsam başka birşey almicam kayınvalidem de almış biseyler kizimdan da var birsuru

Biz Chicco aldık canım . İçine ayrıca pamuk yatak yaptırdım cibinligini falan yıkadım. Öyle bi koku falan yok bizimkinde.
Chicco prego ve kraft benim kafamdakilerde. Çok büyükte istemiyorım 60x110 fln iyi. Dışarı çıkmıyorumki bakayım mağazalara. Azıcık gezince karnım sertleşiyor.

Bana da erken geldi ne yalan söyleyeyim. Ben bilmiyorum eltim ama hiç yan yana gelmedik pek tanımam ama doktorun tavsiye ile değil hatta emzirmedi sırtım agriyor demis İlginç
Gece beslemesini kesmek için cok erken.Kendi uyanmasa bile beslenme devam etmeli. Cocuk doktoru da aynı seyi soyleyecektır. 6 aydan once kesin diyen doktor hiç duymadım ben ki cogunlugu 6 ayı bile erken buluyor

Chicco prego ve kraft benim kafamdakilerde. Çok büyükte istemiyorım 60x110 fln iyi. Dışarı çıkmıyorumki bakayım mağazalara. Azıcık gezince karnım sertleşiyor.
Ayy o kadar iyi anlıyorum ki. Ya sen dur eşin alsın gelsin ya da internetten al canım. Ben evin içinde bile 10 dakka dolansam hemen taş gibi oluyor. Bu nasıl iş böyle anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…