2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ayy o kadar iyi anlıyorum ki. Ya sen dur eşin alsın gelsin ya da internetten al canım. Ben evin içinde bile 10 dakka dolansam hemen taş gibi oluyor. Bu nasıl iş böyle anlamadım.
Benim eşim gerikafalı biraz kendi çocukluğuyla kıyaslıyor, ona kalırsa çift kişilik yatak alacakmış çocuk döne döne uyusun diyor, bu adam ben alırkende mi böyleydi baen düşünüyorum

Kızlar sol kalçam ağrıyor ya niye acaba, var mı ağrısı olan
Halk arasında kengi diyorlar, ben çok fazla yaşıyorum biraz ayakta durunca öyle bir ağrı giriyor ki dinlenmeden geçmiyor. Doktorumla konuştum ne magnezyum ne ağrı kesici hiçbiri onu geçirmez dedi, bebekler Doğum kanalına baskı yaptığı için basen kemiklerim genişlemiş gittikçe daha çoğalır yalnızca dinlenmek çare olur dedi

Ayyy kız korkuttun beni zaten vajina ağrısıyla yaşıyorum birde kalça olursa sürekli yandım

Korkma canım bu ağrının Doğum sancısıyla vs alakası yok dinlenmeyle geçen birşey, çok yaşayan kadın var bunu yine de tabi doktoruna sor
Belki geçer diyorum ya 1.2 hafta önce falan da bel ağrısı olmuştu kıpırdayamadım ama ertesi güne geçti inşallah buda geçer.

Belki geçer diyorum ya 1.2 hafta önce falan da bel ağrısı olmuştu kıpırdayamadım ama ertesi güne geçti inşallah buda geçer.
Geçer inş daha Doğuma kadar ne ağrılar gelip geçecek ben normalde çok hareketli bir insanım hiç oturmadan günün bittiğini bilirim hamilelikle tüm fiziksel aktivitem kısıtlandı o yüzden hergün yeni bir ağrıyla uyanıyorum

Ya anlatılmaz yaşanır diyim ben sana:) sol tarafında yine mesela otururken bişi yok koltuktan kalkayım derken aman Allahım nasıl bir acı hadi kalktın bu seferde sol tarafa basamıyorum bişeyler batıyor baya bi topallayarak gidiyorum:)) yatakta sağa sola dönerken bacagımı oynattım mı sürekli bi ağrı işde kuzum.

Bende aynı sebepten salona oyun parkı istiyorum
Ama yere yakın istediğimde açabileceğim kendi girip çokacağı bişey
Görürseniz söylesenize

Ayyy kız korkuttun beni zaten vajina ağrısıyla yaşıyorum birde kalça olursa sürekli yandım
Ozellikle son aylarda cok olurmus benim erken.baslamisti ara ara baslayip geciyodu cok sukur gecti ama cok zor ya o kalca agrisi. Benim doktorumda herhangi bir sey vermemisti yapacak bir sey yok demisti

Ay ben hamileliğin basında yogalar yürüyüşler danslar neler yapmadım şimdi hiçbirini yapamıyorum.eğer fazla hareket edersem vajina ağrısı da artıyor

Reactions: LaL
Aynen benim yasadiklarimi.anlatmissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…