Ay benim 1 gün geçse bayram edicem diyorum 1 gün olmasa bi nefes alsam ama yok anam geçmiyor. Benim annem bana hamileyken son ayda böyle olmuş ben anama cektirmişim şimdi sıra bende herhalde:))
Gece beslemesini kesmek için cok erken.Kendi uyanmasa bile beslenme devam etmeli. Cocuk doktoru da aynı seyi soyleyecektır. 6 aydan once kesin diyen doktor hiç duymadım ben ki cogunlugu 6 ayı bile erken buluyor
ayy o Ağrı bende de vardı ilk aylarda oldu bende kalçam ve bacağıma doğru inen bi ağrıydı biraz ayakta kalayım beni mahvediyordu ağladığımı biliyorum kitlenip kalıyordum ama azalarak bitti çok şükür soda içmeye başladıktan sonra umarım senin de geçer dönemsel bişeydir çünkü çok kötü bilirim
Oraya baktım canım uyurken üstünü yada puseti örtmek için çok yumuşak organiğe belki gerek yok ama ben duştan sonra ilk kurulama için kaliteli organik kumaş bakıyorum, ebebek birçok marka var, hangisi daha yumuşak bilemedim. Birde bambu ve organik pamuktan üretilenler var hanfisi suyu daha iyi emer acaba?