Günaydın kızlar 2 gündür acı içinde çığlık çığlığa uyanıyorum
Önceki gün sol bacağımın baldır kısmına kramp girdi bağırarak uyandım önemsemedim arada herkese olur diye
Dün gece de sağ bacağımın baldırına kramp girdi böyle Bi acı yok 2 dakika sürdü ama bende süründüm
Neden böyle bişey olmaya başladı ki acaba?
Önceki gün sol bacağımın baldır kısmına kramp girdi bağırarak uyandım önemsemedim arada herkese olur diye
Dün gece de sağ bacağımın baldırına kramp girdi böyle Bi acı yok 2 dakika sürdü ama bende süründüm
Cnn aynısı bende de oldu çok kötü bi agri yaa . Ama dinlenince geçti Bide sade soda ıctim. Magnezyum eksikliğinden diyorlar ama ne kadar doğru bilemedm
Cnn aynısı bende de oldu çok kötü bi agri yaa . Ama dinlenince geçti Bide sade soda ıctim. Magnezyum eksikliğinden diyorlar ama ne kadar doğru bilemedm
Sanırım aynı şeyleri yaşıyoruz sabah 6 da çığlık attım resmen eşim kalktı taş gibi olmuş bacağın oynatmaya çalış dedi ama ne mümkün nefesim kesildi resmen ikinci kez oluyor bana da
Meyveler olmaya başlamış Antalya'nın tam zamanı cidden ama ben uzun süre orda yaşayamam galiba birde hep şu algı var çocuk yetiştirmenin zor olduğu bı yer gibi geliyor diğer konuda o kadar duru güzellikleriyle muhtesem fizikleriyle ortada gezen turist psikolojik olarak etkiler beni
İlk hamileligimde çok yaşıyordum gece tam vücudumu uyku halinde esnetirken kramp giriyordu bunda hiç yaşamadım magnezyum kullandığım için sanırım kramp gireceğini farketttigini an ayağını parmak uçlarına kadar dümdüz uzatıp ger önüne geçiyor ben öyle bı çözüm bulmuştum
Ya anlatılmaz yaşanır diyim ben sana:) sol tarafında yine mesela otururken bişi yok koltuktan kalkayım derken aman Allahım nasıl bir acı hadi kalktın bu seferde sol tarafa basamıyorum bişeyler batıyor baya bi topallayarak gidiyorum:)) yatakta sağa sola dönerken bacagımı oynattım mı sürekli bi ağrı işde kuzum.
Benim uzun süredirvar canım kalça ağrısı. Aslında bende ağrı çok. Her yönden ağrı çekiyorum + 3 gündür nefes alamıyorum akşamları. Hepsini ikiz gebeliğe ve kendi vücut tepkilerime bağlıyorum. Zor bir hamilelik geçiriyorum ama az kaldı diye avutuyorum kendimi.
Canım bana çok oluyor, hatta hamileliğimin ortasından beri. Manyak bir acı. esner gbi uzanırken mı oldu? Eğer öyleyse o an hemen, ayağının parmak kısmını kendine(yüzüne) doğru çek. Arka baldırın gerinecektir ve geçecektir.(kesşn çözüm ama ben de geç keşfettim:))
Hellooo anneler bugün galiba oğlumun hickirdigini hissettim, kısa aralıklarla yağmur suyu bı yerden damlar gibi pıt pıt pıtlar oldu. Hıçkırıktir herhalde di mi? Bu arada dün muhteşem bı kanguru aldım, kanguru ve sling karışımı bol güvenlikli bı şey, markası snooze, inşallah oğlum da sever. Yarın da şeker yüklemesi var inşallah kolay atlatiriz :)
Kızlar hastaneye nasıl bir çanta götüreceksiniz. Kabin tipi valiz mi yoksa düşündüğünüz bir şey var mı başka. Ben iki üç haftaya kadar hazırlayayım diyorum. Çantaya karar veremedim
Sanırım aynı şeyleri yaşıyoruz sabah 6 da çığlık attım resmen eşim kalktı taş gibi olmuş bacağın oynatmaya çalış dedi ama ne mümkün nefesim kesildi resmen ikinci kez oluyor bana da