Kesinlikle canım beter resmenO bi dakika insana yetiyor ama ne yapacağını bilemiyorsun cnm. Benim de uyurken olmuştu iki defada da .
Kuzum bildiğin uyurken yakalandım ikisindede hani müdahale etme şansım olmadı bağırarak uyandım resmen ben magnezyumu sorayım sanırım artık içmem gerekecekİlk hamileligimde çok yaşıyordum gece tam vücudumu uyku halinde esnetirken kramp giriyordu bunda hiç yaşamadım magnezyum kullandığım için sanırım kramp gireceğini farketttigini an ayağını parmak uçlarına kadar dümdüz uzatıp ger önüne geçiyor ben öyle bı çözüm bulmuştum
Ekstra kullanmıyorum canım kombin vitamin içinde var ondan mı diyorsunuzMagnezyum?
Canım ovmaya gerek yok doğrul bacağını düz şekilde uzat parmaklarını tut ayağını geri doğru yatırmaya çalışır gibi çek , gebe okulunda ebeler söylemişti anında açar diyorlar. Büyük ihtimal doktorun magnezyum verir.Aynısı canım birinci de önemsemedim ama korkunç Bi acı yaşadım annemlerdeydimm babaannem ova ova açtı dün gece de eşim hep böyle mi olcak acaba
Aynen benden daha iyi anlatmışsin olay ayak başparmağındaCanım bana çok oluyor, hatta hamileliğimin ortasından beri. Manyak bir acı. esner gbi uzanırken mı oldu? Eğer öyleyse o an hemen, ayağının parmak kısmını kendine(yüzüne) doğru çek. Arka baldırın gerinecektir ve geçecektir.(kesşn çözüm ama ben de geç keşfettim:))
Derin uykudaydım önce rüya sandım bağırarak kalktım baktım gerçekten acı çekiyorum canımCanım bana çok oluyor, hatta hamileliğimin ortasından beri. Manyak bir acı. esner gbi uzanırken mı oldu? Eğer öyleyse o an hemen, ayağının parmak kısmını kendine(yüzüne) doğru çek. Arka baldırın gerinecektir ve geçecektir.(kesşn çözüm ama ben de geç keşfettim:))
Bı alışveriş yapsam çanta pek kolay olacak daha hiç alışveriş yapmadım canım ben kabin boy dört tekerlekli valizimi goturcem. Eve de ne olur olmaz bebek bakım çantasina yedekleme yapıp üstüne etiket bırakacağım açık bir yere koyup, hastanedeyken lazım olursa getirilecek çanta diyeKızlar hastaneye nasıl bir çanta götüreceksiniz. Kabin tipi valiz mi yoksa düşündüğünüz bir şey var mı başka. Ben iki üç haftaya kadar hazırlayayım diyorum. Çantaya karar veremedim
Canım hastanede kaç gün kalacağın önemli bi faktör ve çoğul yada tekil gebelikte önemli tabi. Benim gittiğim hastanede normal doğum 24 saat, sezaryen 48 saat tutuluyor. Ona göre çanta hazırlamak lazım ne kadar uzun kalınacaksa o kadar çok ihtiyaç olacak. Ben aldığım anne bebek bakım çantası yeterli olur diye düşünüyorum çünkü tekil gebelik ve evim hastaneye 5 dk. Bunların hepsi kişisel kriterler bence.Kızlar hastaneye nasıl bir çanta götüreceksiniz. Kabin tipi valiz mi yoksa düşündüğünüz bir şey var mı başka. Ben iki üç haftaya kadar hazırlayayım diyorum. Çantaya karar veremedim
Ben kabin tipi valiz düşünüyorum canım.Kızlar hastaneye nasıl bir çanta götüreceksiniz. Kabin tipi valiz mi yoksa düşündüğünüz bir şey var mı başka. Ben iki üç haftaya kadar hazırlayayım diyorum. Çantaya karar veremedim
Yavrum magnezyum olmadan olur mu çok geç kalmışsın.ben günde iki üç kere ekstra alıyorum da ancak öyle bel bacak ağrılarının kasılmaların önüne geçiyoruz. Ayrıca yediğim muz maden suyu hariç.Ekstra kullanmıyorum canım kombin vitamin içinde var ondan mı diyorsunuz
Ekstra kullanmıyorum canım kombin vitamin içinde var ondan mı diyorsunuz
Benimde evim hastaneye bi sokak :))Canım hastanede kaç gün kalacağın önemli bi faktör ve çoğul yada tekil gebelikte önemli tabi. Benim gittiğim hastanede normal doğum 24 saat, sezaryen 48 saat tutuluyor. Ona göre çanta hazırlamak lazım ne kadar uzun kalınacaksa o kadar çok ihtiyaç olacak. Ben aldığım anne bebek bakım çantası yeterli olur diye düşünüyorum çünkü tekil gebelik ve evim hastaneye 5 dk. Bunların hepsi kişisel kriterler bence.
Evet fethiyedeyim kalemya koyuÇok güzel canım fethiyedemisin
Teşekkürler canım fikir için. Ben kıyafet alışverişini bıraktım şimdilik yeterli dedim. Sonra çıkıp bakarak alırım lazım olanı hep internetten aldım içimde kalmasınBı alışveriş yapsam çanta pek kolay olacak daha hiç alışveriş yapmadım canım ben kabin boy dört tekerlekli valizimi goturcem. Eve de ne olur olmaz bebek bakım çantasina yedekleme yapıp üstüne etiket bırakacağım açık bir yere koyup, hastanedeyken lazım olursa getirilecek çanta diye
Canım hastane evime çok yakın. Benim ikiz gebelik şimdilik normal Doğum görünsede son dk da durum değişebilir. Birde erken Doğum riskim var bunu da göz önünde bulundurmam lazımCanım hastanede kaç gün kalacağın önemli bi faktör ve çoğul yada tekil gebelikte önemli tabi. Benim gittiğim hastanede normal doğum 24 saat, sezaryen 48 saat tutuluyor. Ona göre çanta hazırlamak lazım ne kadar uzun kalınacaksa o kadar çok ihtiyaç olacak. Ben aldığım anne bebek bakım çantası yeterli olur diye düşünüyorum çünkü tekil gebelik ve evim hastaneye 5 dk. Bunların hepsi kişisel kriterler bence.
Bende öyle düşündüm ama sonra millet bana gülmesin birde size sorayım dedim canım sağolBen kabin tipi valiz düşünüyorum canım.
Eşim antrenör bana squat önerdi günde 10 adet yapmaya başladım. Başka var mi yapabileceğimiz egzersizler?Kasılmaların sebebi herhangi bir eksiklik degil tendonlarla ilgili olabilir. Gebeliğe bağlı kas bağlarında kasılmalar olabilir. Bunun için basit bir kac egzersiz var ben bu egzersizleri denedigimden beri elimde ve bacağındaki kasılmalar büyük ölçüde azaldi..
Işte bende 3 gün önce sordum ne yapılabilir diye hala ağrısını hissediyorum. Eşim squat önerdi günde 10 kere sadece inş geçirir...Günaydın kızlar 2 gündür acı içinde çığlık çığlığa uyanıyorum
Önceki gün sol bacağımın baldır kısmına kramp girdi bağırarak uyandım önemsemedim arada herkese olur diye
Dün gece de sağ bacağımın baldırına kramp girdi böyle Bi acı yok 2 dakika sürdü ama bende süründüm
Neden böyle bişey olmaya başladı ki acaba?
Canım magnezyum kullanmiyosun dimi Eylül'de çok yaşadım bende bunda bı kere bile olmadıIşte bende 3 gün önce sordum ne yapılabilir diye hala ağrısını hissediyorum. Eşim squat önerdi günde 10 kere sadece inş geçirir...
Evet canım senin bide ikiz daha çok zorlanmaya baslamısındır.ama evet az kaldı Allah ın izniyle kavuşmamıza az daha dayanıcazBenim uzun süredirvar canım kalça ağrısı. Aslında bende ağrı çok. Her yönden ağrı çekiyorum + 3 gündür nefes alamıyorum akşamları. Hepsini ikiz gebeliğe ve kendi vücut tepkilerime bağlıyorum. Zor bir hamilelik geçiriyorum ama az kaldı diye avutuyorum kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?