2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kuzum bildiğin uyurken yakalandım ikisindede hani müdahale etme şansım olmadı bağırarak uyandım resmen ben magnezyumu sorayım sanırım artık içmem gerekecek

Aynısı canım birinci de önemsemedim ama korkunç Bi acı yaşadım annemlerdeydimm babaannem ova ova açtı dün gece de eşim hep böyle mi olcak acaba
Canım ovmaya gerek yok doğrul bacağını düz şekilde uzat parmaklarını tut ayağını geri doğru yatırmaya çalışır gibi çek , gebe okulunda ebeler söylemişti anında açar diyorlar. Büyük ihtimal doktorun magnezyum verir.

Aynen benden daha iyi anlatmışsin olay ayak başparmağında

Derin uykudaydım önce rüya sandım bağırarak kalktım baktım gerçekten acı çekiyorum canım
Bastırdım geçmesini bekledim başka bişey yapamadım zaten magnezyum kullanıyo musun sen?

Kızlar hastaneye nasıl bir çanta götüreceksiniz. Kabin tipi valiz mi yoksa düşündüğünüz bir şey var mı başka. Ben iki üç haftaya kadar hazırlayayım diyorum. Çantaya karar veremedim
Bı alışveriş yapsam çanta pek kolay olacak daha hiç alışveriş yapmadım canım ben kabin boy dört tekerlekli valizimi goturcem. Eve de ne olur olmaz bebek bakım çantasina yedekleme yapıp üstüne etiket bırakacağım açık bir yere koyup, hastanedeyken lazım olursa getirilecek çanta diye

Kızlar hastaneye nasıl bir çanta götüreceksiniz. Kabin tipi valiz mi yoksa düşündüğünüz bir şey var mı başka. Ben iki üç haftaya kadar hazırlayayım diyorum. Çantaya karar veremedim
Canım hastanede kaç gün kalacağın önemli bi faktör ve çoğul yada tekil gebelikte önemli tabi. Benim gittiğim hastanede normal doğum 24 saat, sezaryen 48 saat tutuluyor. Ona göre çanta hazırlamak lazım ne kadar uzun kalınacaksa o kadar çok ihtiyaç olacak. Ben aldığım anne bebek bakım çantası yeterli olur diye düşünüyorum çünkü tekil gebelik ve evim hastaneye 5 dk. Bunların hepsi kişisel kriterler bence.

Ben kabin tipi valiz düşünüyorum canım.

Benimde evim hastaneye bi sokak :))
Yürüyerek gidicem

Teşekkürler canım fikir için. Ben kıyafet alışverişini bıraktım şimdilik yeterli dedim. Sonra çıkıp bakarak alırım lazım olanı hep internetten aldım içimde kalmasın
Canım hastane evime çok yakın. Benim ikiz gebelik şimdilik normal Doğum görünsede son dk da durum değişebilir. Birde erken Doğum riskim var bunu da göz önünde bulundurmam lazım
Ben kabin tipi valiz düşünüyorum canım.
Bende öyle düşündüm ama sonra millet bana gülmesin birde size sorayım dedim canım sağol

Eşim antrenör bana squat önerdi günde 10 adet yapmaya başladım. Başka var mi yapabileceğimiz egzersizler?

Işte bende 3 gün önce sordum ne yapılabilir diye hala ağrısını hissediyorum. Eşim squat önerdi günde 10 kere sadece inş geçirir...

Evet canım senin bide ikiz daha çok zorlanmaya baslamısındır.ama evet az kaldı Allah ın izniyle kavuşmamıza az daha dayanıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…