2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Eşim antrenör bana squat önerdi günde 10 adet yapmaya başladım. Başka var mi yapabileceğimiz egzersizler?
Esneme egzersizleri, yere oturup bacaklarını uzatiyorsun. Ayaklarını ayak parmaklarını kendine doğru geriyorsun. (Tutmadan bilekten kendine dogru eğ) Sonra aynı pozisyonda kollarını karşıya uzatiyorsun. El ayasi tam karsiyi gosterecek şekilde bir saga bir sola bilekten ceviriyorsun. Tıpkı direksiyon cevirir gibi. Bunları yaparken kolda ve bacaktaki gerilmeyi hissediyorsun. Sonra elleri salla ve rahatlat. Umarım anlatabilmisimdir.

Kuzum bildiğin uyurken yakalandım ikisindede hani müdahale etme şansım olmadı bağırarak uyandım resmen ben magnezyumu sorayım sanırım artık içmem gerekecek
Canım benim karnımda şiddetli sancım ve kramplarim vardı. Kan tahlili sonucuma göre doktor magnezyum yazdı bana çokk iyi geldi elhamdülillah. Artık hiç öyle bir şikayetim yok

Kızlar merhaba. Bir şey soracağım biz bu bebelere kısa kol ne zaman giydireceğiz.tulumlar hep uzun kollu.

Canım mermerşah bezi almalısın. Google yaz

Kızlar hastaneye nasıl bir çanta götüreceksiniz. Kabin tipi valiz mi yoksa düşündüğünüz bir şey var mı başka. Ben iki üç haftaya kadar hazırlayayım diyorum. Çantaya karar veremedim
Ben kabin boy bi valiz aldım kıyafetleri yıkayıp ütüledim kilitli poşetlere koydum takım takım çok pratik oldu

Aynısı canım birinci de önemsemedim ama korkunç Bi acı yaşadım annemlerdeydimm babaannem ova ova açtı dün gece de eşim hep böyle mi olcak acaba
Ben magnezyum kullanmıyorum arkadaşlar ona bağlamış doktora bi sormak gerek çok fena çünkü

Kızlar hastaneye nasıl bir çanta götüreceksiniz. Kabin tipi valiz mi yoksa düşündüğünüz bir şey var mı başka. Ben iki üç haftaya kadar hazırlayayım diyorum. Çantaya karar veremedim
Kabin boy valiz düşünüyorum canım. Bu sefer çarşaf yatak başlığı filan da koyacağım. Bir de refakatçi için bir kaç malzeme daha..

Kramp geçti ama bacağım kaskatı kaldı canım damarım çekiliyor gibiydi o yüzden ovdu adamcağız
Tamam canım söyleyeyim doktora

Bende öyle düşündüm ama sonra millet bana gülmesin birde size sorayım dedim canım sağol
Yok canım neden gülsünler, heleki seninki ikiz. Yani pişiyorsun temmuz sıcağı odalar sımsıcak terliyorsun sık sık üst değişiyorsun. Birde senin ikiz küveze girmezse bizden daha çok kıyafete ihtiyacın var. Sen evede bi bohça hazırla lazım olursa evden takviye yaparlar.

Vermedi kuzum benlik değil =) çok şükür ağrım avında yoktu yani

bende ilk defa bu sabah 6da krampla uyandım
diyolardı oluyo diye şimdilerde başlıcak heralde benimde

Bende kullanmıyorum ama kombin vitamin de var belki yeterli gelmiyordur
Kombin vitaminde cok düşük canım magnezyum oranı. Eser miktarda denilebilecek kadar az. Doktorunun da tavsiye ettiği bir marka magnezyum kullan gecer canım inşallah

Canım magnezyum kullanmiyosun dimi Eylül'de çok yaşadım bende bunda bı kere bile olmadı
canım bende de olmamıştı 3 gün önceye kadar magnezyum alıyorum aslında arada birde muz fln yiyorum arada
Sağol canım anlattın tabiki
Squat mı bacak krampına mı iyi geliyormuş canım?
Yok bunu yaparsam hicbiryerimin agrimayacagini iddia ediyor beyefendi
Squat normalde bacak ve kalçayı çalıştırıyor bence doktora sormadan yapmayın kızlar bu haftalarda. Yani gebeliğin başından beri spor yapsak ok ama Geç başlamış egzersiz için risk oluşturabilir.
Tabi tabi canim benim spor geçmişim var oyuzden dedi herkes sorsun doktoruna böyle daha dinç olunuyormus. Birde eşim de sporcu olduğu için oda arada yaşıyordu bu feci krampları sonra hakikaten squatla çözdü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…