Sağol canım inşallah bende alayım da hazırlayımBen kabin boy bi valiz aldım kıyafetleri yıkayıp ütüledim kilitli poşetlere koydum takım takım çok pratik oldu
Sağol canım fikir için. Bende valiz düşüneyim o zaman herkes aynı fikirdeKabin boy valiz düşünüyorum canım. Bu sefer çarşaf yatak başlığı filan da koyacağım. Bir de refakatçi için bir kaç malzeme daha..
Sağol canım. Eşimde diyor nasip olursa bir gün kalırsın o kadara gerek var mı diye kafam karıştı. Dediğin gibi nasip olurda küveze girmezlerse inşallah sık sık üst değişebilirYok canım neden gülsünler, heleki seninki ikiz. Yani pişiyorsun temmuz sıcağı odalar sımsıcak terliyorsun sık sık üst değişiyorsun. Birde senin ikiz küveze girmezse bizden daha çok kıyafete ihtiyacın var. Sen evede bi bohça hazırla lazım olursa evden takviye yaparlar.
Bende ya hiç duramazdım yerimde şimdi azıcık yurusem iş yapsam pertGeçer inş daha Doğuma kadar ne ağrılar gelip geçecekben normalde çok hareketli bir insanım hiç oturmadan günün bittiğini bilirim hamilelikle tüm fiziksel aktivitem kısıtlandı o yüzden hergün yeni bir ağrıyla uyanıyorum
Benimde sol bacagimin üst arka kısmında böyle damar çekilmesi gibi bi ağrı var çok zorluyor beni. Doktora sordum normal dedi. Onlara göre herşey normalAy benim 1 gün geçse bayram edicem diyorum 1 gün olmasa bi nefes alsam ama yok anam geçmiyor. Benim annem bana hamileyken son ayda böyle olmuş ben anama cektirmişim şimdi sıra bende herhalde:))
inşaAllah canimm. Son anda yaşayacağım yeter banaTamam canım sorucam inşallah yaşamazsın bi daha
Kullanıyorum günde 2 kez ama onla alakalı değil canım,kramp gbi birşey bu. Özellikle bana böyle gerinir gbi bacağımı uzattığımda oluyordu. Ve derdimi anlatamadığım için 2 dakja boyunca korkudan ne acıdan napıcağımı bilmiyordum hep. Sonra eşim söyledi birgün, üzerine geçen gün bir kitapta okudum. Şaka gbi ama Dediğim yöntemi yap, o an geçecektir. Nasıl yapacağını anladım dimi?Derin uykudaydım önce rüya sandım bağırarak kalktım baktım gerçekten acı çekiyorum canım
Bastırdım geçmesini bekledim başka bişey yapamadım zaten magnezyum kullanıyo musun sen?
Valla canım artık siteye girip okumak, yazmak bile zor geliyor. Tam bir haftadır hem bitiğim, hem mide yanmam cehennem gbi, nefes darlıklarım gece korkudan öldürüyor. Arada ağlayıp rahatlıyorumEvet canım senin bide ikiz daha çok zorlanmaya baslamısındır.ama evet az kaldı Allah ın izniyle kavuşmamıza az daha dayanıcaz
Başlıyormuş gerçekten canımbende ilk defa bu sabah 6da krampla uyandım
diyolardı oluyo diye şimdilerde başlıcak heralde benimde
Yürüyüş demişti bana sadece belki son haftalarda açılma için ideal olabilir bende tam bilmiyorum ki canımSquat normalde bacak ve kalçayı çalıştırıyor bence doktora sormadan yapmayın kızlar bu haftalarda. Yani gebeliğin başından beri spor yapsak ok ama Geç başlamış egzersiz için risk oluşturabilir.
Aynen ya bende onu düşünüyorum kac gündürKızlar ya çnta vs dedik de, şimdi doğumda hemşireye ilk hangi kıyafetleri vereceğiz biz, doğar doğmaz ne giydiriliyor parça parça sayabilecek deneyimli annemlerimiz vardır elbet bi el atsanız
Ben zaten hareketliyim hatta benimki de totonun üstüne oturmuyosun ağrın olur tabi diye kızdıcanım bende de olmamıştı 3 gün önceye kadar magnezyum alıyorum aslında arada birde muz fln yiyorum arada
Sağol canım anlattın tabiki
Yok bunu yaparsam hicbiryerimin agrimayacagini iddia ediyor beyefendi
Tabi tabi canim benim spor geçmişim var oyuzden dedi herkes sorsun doktoruna böyle daha dinç olunuyormus. Birde eşim de sporcu olduğu için oda arada yaşıyordu bu feci krampları sonra hakikaten squatla çözdü.
Belki ağrım yok diye vermedi canım başından beri hiç almadım sorayım başlicam inşallahKombin vitaminde cok düşük canım magnezyum oranı. Eser miktarda denilebilecek kadar az. Doktorunun da tavsiye ettiği bir marka magnezyum kullan gecer canım inşallah
Bencede şimdiden acı çekmekinşaAllah canimm. Son anda yaşayacağım yeter bana
Anladım canım ayak üst kısmından Kendine doğru çek diyorsun bende bastırarak geçirdim zaten kaskatı kaldı onuda eşim masajla halletti sağolsunKullanıyorum günde 2 kez ama onla alakalı değil canım,kramp gbi birşey bu. Özellikle bana böyle gerinir gbi bacağımı uzattığımda oluyordu. Ve derdimi anlatamadığım için 2 dakja boyunca korkudan ne acıdan napıcağımı bilmiyordum hep. Sonra eşim söyledi birgün, üzerine geçen gün bir kitapta okudum. Şaka gbi ama Dediğim yöntemi yap, o an geçecektir. Nasıl yapacağını anladım dimi?
Belde çok ağrım olmuyo ama göğüs kafesinin altında baskı ve o bacakları aşağıya sallayarak oturmak çok kötü canım 8-9 saat az kaldı inşallah biraz daha sabretcezçalışan arkadaşlar zorlanmaya başladınız mı ?
ben 95 gündür raporluydum ve sürekli yatıyodum şimdi bu hafta işe başladım bütüngün oturmaktan belim ağrıyo ya
Evet canım zaten yanlış hatırlamıyorsam 34 yada 36dan sonys yağ İle vajina masajı, gün aşırı ilişki, bulaşık mak doldur boşalt , çömelme egzersizi fln öneriyorlar. Ama şu haftalarda 7 ay spor yapmamış biri olarak bence riskli. Bende bugğn ilk defa dışarı çıktım sanki Yürüyüş iyi geldi.Yürüyüş demişti bana sadece belki son haftalarda açılma için ideal olabilir bende tam bilmiyorum ki canım
Canım sen çilekten almamıydı onlar kişiye göre oynama yapıyormu?Kızlar bebek odamızı aldık fotosu yok malesef çünkü renk ve model de değişikler yaptım 1 ay sonra gelicek o zaman atabilicem ancak içimize sindi çok şükür
Evet canım doğurmadıktan sonra herşey normal:))) demekki aklına gelebilecek herşey olabiliyor şu hamilelikde:)))Benimde sol bacagimin üst arka kısmında böyle damar çekilmesi gibi bi ağrı var çok zorluyor beni. Doktora sordum normal dedi. Onlara göre herşey normal
Aynen kuzum bende aynı biliyorum perine masajı kesin denicemEvet canım zaten yanlış hatırlamıyorsam 34 yada 36dan sonys yağ İle vajina masajı, gün aşırı ilişki, bulaşık mak doldur boşalt , çömelme egzersizi fln öneriyorlar. Ama şu haftalarda 7 ay spor yapmamış biri olarak bence riskli. Bende bugğn ilk defa dışarı çıktım sanki Yürüyüş iyi geldi.
Canım sen çilekten almamıydı onlar kişiye göre oynama yapıyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?