2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
1 saat 15 dk delay var uçuşumda ve zaten erken gelmiştim alana
Gelinde iki muhabbet edek herkesi aradım yinede zaman geçmiyo :) bu oğlanda durmuyo vurup vurup duruyo canını yediğim
Oh ne güzel gezmek , çok iyi ediyorsun:)
Şimdiden gezginci bebeğin :)

Kızlar bebek odamızı aldık fotosu yok malesef çünkü renk ve model de değişikler yaptım 1 ay sonra gelicek o zaman atabilicem ancak içimize sindi çok şükür
Hayırlı olsun:)
Ben çeyizimde çıkardım çocuk odasi
Mayıs ortası duvar kağıdı,halısı, lambası,süs esyalrını alıp düzenleyeceğim

Kızlar ya çnta vs dedik de, şimdi doğumda hemşireye ilk hangi kıyafetleri vereceğiz biz, doğar doğmaz ne giydiriliyor parça parça sayabilecek deneyimli annemlerimiz vardır elbet bi el atsanız
Hastane çıkışı ve
battaniye sette yoksa battaniye
Bez (bezide takıyolar ama markası aynı gitsin)
Çorap
Bu kadar canım ilk kıyafetleri çok kirleniyo tam yıkamıolar ya o yüzden en güzelleri sonraya saklayın yine fotoluk alcaksanız ayrı

Hayırlı olsun:)
Ben çeyizimde çıkardım çocuk odasi
Mayıs ortası duvar kağıdı,halısı, lambası,süs esyalrını alıp düzenleyeceğim
Sağol canım
Daha onlar var dimi bende mayısın 18inde genel temizliği bitirticem 24 mayısta halılar koltuklar yatağım için yıkama gelecek bebek halısını ve perdesini de o ara yıkatmayı düşünüyorum heralde benimde anca mayıs sonunda hazır olcak oda

Bende iğne iğne üstüne koymadım
Bizim odada kalacak zaten ama düzenleme lazım
Blackout perde almalıyım çok güneş alıyo oda çünkü
Boya yapılcak beşik yok şifonyer lazım
Popişimi kaldırsam artık iyi olcak

Ay iş çokta nasıl biticek bakalım bende yapıyorum yapıyorum herşey eksik canım inşallah hallolcak yoğun çalışıyorsun normal mayısta bitirirsin sende inşallah

Koltuklar sırtsırta dayanmış burda
Arkamdaki kadın saçıyla oynadı çokk savurdu durdu
Döküldükçe üflüyom anlamıyo
Gülerek dedim şampuanınızı değiştirin bence çok dökülüyo valla
Sıkıntıdan millete sardım

Kolay gelsin hepimize .
Hanımefendı oynamaya başladı mı :)

Birde montessori düşünen arkadaşlarım kaç tane mobilyacıyla görüştüysem 2 2.5 yaş öncesi kullanamayacağımı bebekler için çok güvenli olmadığını sarkıp düşebilceğini derin yan çıtalama yaptırırsam bebeğe ulaşırken sıkıntı yaşayacağımı söyledi
Yani demem o ki ben 8 10 ay içinde ayırmayı düşündüğüm için Malesef montessori tercih edemedim büyüyen beşik aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…