2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar bebek odamızı aldık fotosu yok malesef çünkü renk ve model de değişikler yaptım 1 ay sonra gelicek o zaman atabilicem ancak içimize sindi çok şükür
bizimde odamız pazar günü geliyo
herkes erken diyo ama 30. haftam oluyo son ana bırakmak istemiyorum herşey hazır olsun istiyorum

Belde çok ağrım olmuyo ama göğüs kafesinin altında baskı ve o bacakları aşağıya sallayarak oturmak çok kötü canım 8-9 saat az kaldı inşallah biraz daha sabretcez
32. haftanda çıkıcak mısın izne meylencim
yoksa çalışabilir mi alcan 37ye kadar

Uyandırması gerekiyor.Benim yeğenim de 3 aylık uyandırmasan gece 12 de emip uyuyup sabah 7-8 de uyanıyormus.Bana sordular en az 1 defa uyku süresine göre gerekirse 2 defa alarm kurup emzir dedim gelinimize.Nitekim Dr da aynısını demiş.Alarm kuruyorlar şimdi.

Ayyy yeminlen aynısını yaşıyorum haftalardır.Oturup ya da uzanip kalkinca topalliyorum tam vajinamin uzerindeki damarlar kopacakmis gibi oluyor.Dün magnezyum başladım.Dr progestan da yazmış.Onu kullanmayı düşünmüyorum.Magnezyumun faydası olsa bari diyorum.Dr kilo ile de alakalı bi baskı vardır dedi.Sen kaç kilosun canım şu an?

Yani bence de işte insan bisey de diyemiyor ki!

bizimde odamız pazar günü geliyo
herkes erken diyo ama 30. haftam oluyo son ana bırakmak istemiyorum herşey hazır olsun istiyorum
Güle güle kullanın canım bence de gelsin çıksın aradan Malesef biz geç bile kaldık anca bulduk falan filan
33te çıkıyorum canım 32de çalışabilir alıcam 33te çıkıcam diye hesaplıyorum bakalım inşallah planladığım gibi olur

Ay annemede diyolarmis ki 8. Aya kadar bisey yapmayin.ya o saatten sonra bende hal kalacak mi zaman yetecek mi.hem allh korusun bisey olacak mi diye olumsuz neden duauneyim.olacagi varsa son anda da oluyo
Yani olacak ılan don günde bile olacak Alkah bilir . Kimseye kötü anı yaşatmasın rabbim sağlıkla gelsinler inşallah evlatlarımız

Ben 1 aydır magnezyum içiyorum ama fayda falan görmedim yada içmesem daha mı kötü olur bilemicem valla annem bende 55 kiloymuş onda da varmış gerçi son ayda falan diyor.84 kiloyum şuan

Ben 1 aydır magnezyum içiyorum ama fayda falan görmedim yada içmesem daha mı kötü olur bilemicem valla annem bende 55 kiloymuş onda da varmış gerçi son ayda falan diyor.84 kiloyum şuan

Bende 85 kg yum.Bilmiyorum Dr hani problem yok rahim ağzı kapalı çocuğun suyu gelişimi iyi riskli gebelik değil dedi.Olsa olsa kilodandir dedi.Ilk oğlumda hiç hatırlamıyorum vajinal ağrılar.Hatta çalışıyordum o zaman çok rahattım.Bilemedim nedenini.Ama çok canım yanıyor yürürken dönerken

Bende de öyle hiçbir sorun yok.ama bu ağrı beni öldürecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…