2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
İyi geceler herkese..

Hastanede ebeye bebeğinizin giymesi için vereceğiniz pakette, bir adet gömlek zıbın ya da alttan çıtçıtlı iç zıbın, bir adet tulum, çorap, şapka, bez ve battaniye olması lazım..

Battaniye yerine müslin olabilir şehrinizin ısısına göre..
Eldiven takmak yerine kendinden eldivenli tulumları yanda üstleri tavsiye ederim.. (Emzirirken mutlaka açmanızı ayrıca tavsiye ederim)

Tırnak makası ya da törpü götürmenizde fayda var, bazen uzun tırnakla doğabiliyorlar, çizmesinler pembe tenlerini..

Ama mesela benim suda doğumdu ve aniden plansız oldu.. ve o an sardıkları herşey ıslanıp kirliye ayrıldı. O yüzden bebek temizlenmeden önce eğer birlikte zaman geçirecekseniz ayrı bir müslin örtü götürmenizi tavsiye ederim.
Kucak kucağa emişme sarılma bitince temizlenmesi için verirken ilk takımını verebilirsiniz

Ben bambu hiç kullanmadım organik pamuklu kullandım.. Bence yumuşak olmayan müslin yok e bebekte Hellobaby benimki %100 pamuk ve kaç yıkamadır bozulma yok aşırı memnunum...
Banyo sonrası müslinle kurulamıyorum ben mesela, üstüne örtüp ilk suyunu alması yetiyo, sonra havlu ile kurulayıp kremlemeye geçiyorum, bacak katları kol altları kulak arkası vs havluyla daha iyi oluyo gibi hissediyorum

Aradığım net cevap buydu canım çok teşekkür ederim

Ay ne işe yarar güzel bilgiler verdin sen öyle, sabahtan beri organik hastane çıkışı siteleri geziyorum beynim sulandı

Ay ne işe yarar güzel bilgiler verdin sen öyle, sabahtan beri organik hastane çıkışı siteleri geziyorum beynim sulandı

Bebek geldikten sonra kendi öğretiyo çok şeyi, saçtaki konak kulak arkasındaki kir, tırnak kesmenin yolları hep zamanla oturuyo inan..
Tavsiyem şimdiden bulandırma beynini hiç, olur bu yaa dediğin içine sinen ne varsa at sepete

Ben 7 tane oyuncak aldim ama gereksiz mi erken mi acaba? Ilk aylar gerek olmaz mi oyuncaga? Esim gereksiz gibi gordu de bebegin neyi sevip sevmeyecegini bilmedigimizden

Ben 7 tane oyuncak aldim ama gereksiz mi erken mi acaba? Ilk aylar gerek olmaz mi oyuncaga? Esim gereksiz gibi gordu de bebegin neyi sevip sevmeyecegini bilmedigimizden
İlk etapta renkli sesli çıngırak tarzı oyuncaklar ideal ne zaman görüp takip edecek duyacak tepki vermelerini beklicez illaki oynayacak canım gereksiz değil hevesini istediğin gibi al şuan bizim ev oyuncak dükkanı gibi sonrasında büyük bı dokuntuye dönüşüyor

Oyle mi canim.bazen cok kafama takiliyo.doktora gidicem kontrol zamanida geldi.allahtan hic hareket etmiyo degil ama eskisi gibi degil kuvvetli bi tekme yok bende
hareket azlığı bendede var bikaç gündür
ben işe başlamama bağlıyorum
sürekli bişeylerle uğraştığımdan kendimi dinleyemiyorum geceleri yattığımda hissediyorum tekmelerini :)

Gunaydın iyi haftalar kızlar ben bu gece hiç uyuyamadım sağa dön sola dön çıldıracaktım

benide dün gece ilk defa eşim uyandırdı hayatım yan dönsene horluyosun dedi ahahaha
2 yıllık evliyiz adam ilk defa uyandırdı beni gece artık ne kadar gürültü yaptıysam
sola yatmaktan kolum uyuşuyo bazen istemsiz sırt üstüde yatıyorum ya

Kızlar ya çnta vs dedik de, şimdi doğumda hemşireye ilk hangi kıyafetleri vereceğiz biz, doğar doğmaz ne giydiriliyor parça parça sayabilecek deneyimli annemlerimiz vardır elbet bi el atsanız
Canım üst zıbın iple bağlamalı hastane çıkışı bez çorap şapka ve battaniye tamamdır.
Ben zaten hareketliyim hatta benimki de totonun üstüne oturmuyosun ağrın olur tabi diye kızdı
ben zaten ilkinin peşinde koşmaktan pertim çıkıyor birde adam bana egzersiz veriyor birsuru ama hareket hareketi çağırıyor bence ya ben ilk hamileliğinde hep dinlemiyordum ve daha zorlamıştım sanki şimdi daha hareketli ve hızlı geçiyor sanki
çalışan arkadaşlar zorlanmaya başladınız mı ?
ben 95 gündür raporluydum ve sürekli yatıyodum şimdi bu hafta işe başladım bütüngün oturmaktan belim ağrıyo ya
Ben son 2 haftadır baya zorlanıyorum nefes nefese kalıyorum.
Aynen canım şimdiden kaç şehre gitti sayamıcam unuttum
Ankara defalarca
Kastamonu
Bilecik
Kıbrıs*2
Kayseri
Adana
Mersin
İzmir
Bızzzt error unuttum başkalarını

Pilot olsa bari
Ay benim gibi biri daha üstelik benimde kastamonu ve ankara çok oldu. Havada doğacak neredeyse çocuk diye 2 haftadır arabayla gidip geliyorum. Kastamonu ortakmis özelden yazışalım merak ettim mesleği

Bende birkaç kez kendi sesime uyandım nefes alışverişlerimiz daha derin doğumdan sonra düzelir inşallah bu horlama işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…