2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

Maşallah canım ben de sola döneyim diye tedirgin olmaktan uyuyamıyorum bazen :)

Günaydın Compengciğim. Hayırdır neden uyuyamadın?

Günaydın canım. Anlamadım ki sağa dön sola dön evde tektim sanırım ondan huzursuz oldum

Oyle mi canim.bazen cok kafama takiliyo.doktora gidicem kontrol zamanida geldi.allahtan hic hareket etmiyo degil ama eskisi gibi degil kuvvetli bi tekme yok bende
Uygulamada sabah Bi kez akşam Bi kez yazıyo mesela 32. Haftaya kadar böyleymiş hareket saymayı 32den sonra yapabilcekmişiz benim geçen sabah hiiiç yoktu ortada korktum valla

Aynen canım senin bide yavruşun var ev işi elin işi derken boşver çokta zorlama squat falan tabiki iyi bişey ama hareketli insansan o kadarda kasmaya gerek yok ki
Eşimin yengesinin Bi çocuğu var mesela 2. Hamile şikayet ediyo belim ağrıyo bacağım ağrıyo ayağımı kaldıramıyorum diye dedim sürekli oturuyorsun abla yürü hareket et inan daha hafif oluyo insan diye

İnanır mısın tam aksi tam çocuk yetiştirilecek bir yer :) İnsanları çok aydın, rahat, gürültü patırtı yok. Hem büyükşehir, hem de küçük. Yeme, içme ucuz.. İnan gözün o kadar çıplaklığa alışıyor ki, yazın bikini üstüyle dolmuşa binenler, beline havluyu bağlamış evine yürüyenler.. Dönüp bakmıyorsun bile :))

çalışan arkadaşlar zorlanmaya başladınız mı ?
ben 95 gündür raporluydum ve sürekli yatıyodum şimdi bu hafta işe başladım bütüngün oturmaktan belim ağrıyo ya
Valla canım çalışırken bir şey hissetmiyorum ama eve gittiğimde anlıyorum ne kadar yorulduğumu. Mutlaka 1-2 saat uyuyorum ya da ayaklarımı yukarı kaldırıyorum. Şirkette de çoğu zaman sandalyeye otururken ayağımı popomun altına alıyorum :))

Bende oyle dusundum canim illa ki dikkatini ceker insallh saglikli olsun oynamak istesin yeter ki.bosta dursun nolcak demi.donusumlu cikarin oyuncaklari diyolar oyle yapariz yada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…