2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Önceden bi ara karnımın sağ alt kısımlarına hergün sancı girerdi kızlar. Magnezyum eksikliğim varmış kullanmaya başladığımdan beri yoktu sancım. Bu sabah öyle müthiş bir sancı girdi ki nefes almaya mecal bırakmadı.. Alıştırmalık heralde bunlar . Kızımda da sancı çok girerdi ama zaman geçtikce hafife alıyormuş insan. Her ne kadar 2. hamileliğimde olsa endişeleniyorum bazen. Annelik içgüdüsü işte. Hayırlı sabahlar

m
Bende sabah hissettim canim ama kuvvetli degil titrek boyle pir pir gibi.sorucam bakalim doktora
Canim o pırpırr hareketler benim prensesimde de oluyor sanki seğirme gibi değil mi? ya da böyle kafesteki bir kuş gibi, kafesin kapağını açınca uçacakmış gibi.

Evet canin osekilde oluyor seyirme tarzi.cok kuvvetli degil.bi ara daha kuvvetliydi bu aralar oyle degil
canım belki önceden takla attığı için kuvvetli hissediyorsundur. Şimdi benim zavallınında yeri daraldıği için takla falan atamıyor eskisi kadar. Sana da bu yüzden azalma oldu gibi gelmiş olabilir mi?

bana doktorum günde 7den az olmucak dedi
10 kere hareket etmesi lazım dedi
Hareketliliğin kesin yavaşlaması ya da kesilmesi olmadığı sürece pek çok durum normaldir.
Son araştırmalar 28. Haftadan itibaren bebeğin hareketlerini annenin günde iki kez , bir kez annenin hareketsiz olduğu sabah saatlerinde ve bir kez da daha hareketli olduğu akşam saatlerinde kontrol etmesinin yerinde olacağını gösteriyor.

bütün kaynaklar bu şekilde yazıyor canım doktor görüşü farklı olabiliyo tabiki ama ben baya baya araştırmıştım

Ahahah ismine münhasır
Benimde seyyah sweetim var dün onu giydim hatta olan kalın bi o kaldı çünkü
Bizim konser monser işleri canım
Ama kastamonu eşimin ailesinin memleketi cenaze için gittim döndüm öyle
Sen ne işsin öyle :)?

Oyle mi o kadari yeterliyse iyi canim.o zaman cok takmayalim
Hareketliliğin kesin yavaşlaması ya da kesilmesi olmadığı sürece pek çok durum normaldir.
Son araştırmalar 28. Haftadan itibaren bebeğin hareketlerini annenin günde iki kez , bir kez annenin hareketsiz olduğu sabah saatlerinde ve bir kez da daha hareketli olduğu akşam saatlerinde kontrol etmesinin yerinde olacağını gösteriyor.

Bak kuzum için rahat olsun sabah bi kaç saat hareket etmeyince korkmuştum sabah akşam yokluyo zaten

@Yademim günümüz aynı ya bebek hareketlerin azaldı mı canm ya benim bariz azaldı artık daha az hareket ediyo ama daha sert vuruyo mesela sabahtan beri ortada yok hiç oynamadı
bende korkmuştum neden hareket etmiyor diye hatta bugün doktora soracaktım, yeri daraldığı için mi acaba ? aynı vuruncada sert vuruyor.

bende korkmuştum neden hareket etmiyor diye hatta bugün doktora soracaktım, yeri daraldığı için mi acaba ? aynı vuruncada sert vuruyor.
evet canım 24-28 arası en hareketli olduğu dönemmiş şimdi daha sert ve daha az olması normal yazıyo
benim öğlene kadar yoktu ondan korktum uyuyodu demekki miskin

çok iyi fikir :))
Çok güvenmeyin alerjiye bi de onlar uğraşırsınız valla

Kızımda süt alerjis başta olmak üzere çoklu alerji vardı diyet ve raporlu özel bir formül mama ile besledik 6. Aydan sonra
Çok şükür iki yaşında geçti ama bende kendimden geçtim
Ağzına bişeyler sokuşturmaya çalışanlar mı dersin misafirlikte yaptığı çorba için ısrar eden mi ararsın
Amaann siz çok herşeyi inceliyosunuz eskiden alerji mi vardı biz 4 tane büyüttük ayran çorbasıyla diyenlere laf anlatmakla geçti 1,5 yılımız
Pinpirik anne olup çıkıyosun yani insanlat anlamıyor

Ayy tahammül edemem bende kimse dokunmasın öpmesin diyorum eşim abartma deyip duruyor bende herkese babası izin vermiyor diyecem diyorum
benim eşim kimseye öptürmeyeceğim diyor gerçekten :)) çocuğu kimseye vermicekmiş bi tek ben alabilirmişim görmemişin çocuğu bu kimse kusura bakmasın diyor, o yüzden benim içim rahat canım, zaten açık sözlüdür. bütün aileyi aşılatmayı bile düşünüyoruz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…