2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Selam kızlar benimde kontrolum vardı bugün bebeğim 1223 Gr olmuş direnclerde ilerleme yok ama gerilemede yok böyle giderse preeklampsi olmaz dedi pozisyon makat birde çok asagida bebek dedi hareketlerini az hissetmeme buna bağladı nst ile sancı kontrolü yaptı normal çıktı kendini yorma dinlen zamanla yukarı çıkar dedi birde omega3 önerdi siz ne kullaniyorsunuz

Canım aç olman gerekiyor. Önce açlık kan şekeri bakılacak çünkü
Ben şeker yükleme yaptırmadım bilmiyorum o yüzden ama açlık şekerine bakılırken kahvaltı hiç duymadım yahu
Kızlar sağollun cevap verdiğiniz icin. Bende duymadim kahvalti ama asistani hafif kahvalti yap dedi ama yinede yapmadim kahvalti ne olur ne olmaz

Biz hala ismi netlestiremedik o yüzden hediyeliklerede baslayamiyorum mika kutu şerit falan aldım içine şeker koyup suslicem terliklerimi yaptım becerebilirsem birde taç yapicam

Aynen canım onları haziran başında yaptırıcam dolaba koyucam bişey olmaz heralde ya olur mu ki ne zaman gelcek bıdıklar bilmiyoruz ki
Haziran başıda erken gibi haziran ortası yaptır bence bilmedik durum olursa biri senin adına halleder artık:) milleti zehirlemeyelim yaz günü:) ()))

Haziran başıda erken gibi haziran ortası yaptır bence bilmedik durum olursa biri senin adına halleder artık:) milleti zehirlemeyelim yaz günü:) ()))
Canım aldığımız bayram çikolatası kutu çikolatalar falan 2 ay duruyo buzdolabında zehirlemez ki
Ben isimli istediğim için biraz zamana ihtiyacımız var bence ideal haziranın 10u gibi yaptırmak

Canım aldığımız bayram çikolatası kutu çikolatalar falan 2 ay duruyo buzdolabında zehirlemez ki
Ben isimli istediğim için biraz zamana ihtiyacımız var bence ideal haziranın 10u gibi yaptırmak
Ben birde kurabiye yapmak istiyorum kuzenime yapmıştım

Eklentiler

• Screenshot_20190423-174759.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 52
  • Screenshot_20190423-174749.webp
    38 KB · Görüntüleme: 62
Ben birde kurabiye yapmak istiyorum kuzenime yapmıştım
Şeker hamuru gibi mi sade kurabiye mi canım
Ben bi yenilmelik bişey vereyim diyorum isimli çikolata Bi tane hatıra dağıtnalık bişey karar veremedim lavanta kesesi yada sukulent tarzı bişey olabilir
Tatlı tuzlu kurabiye alırız iki çeşit bide beze pasta yaptırmayı düşünüyorum içecek olarakta cam sebilde limonata tamamdır canım

Ela
Meva ismi yeni galiba çok duymaya başladım ama ısınamıyorum
Asel de birden herkes koymaya başladı ama tınısı güzel isim canım
Adıyla yaşasın inşallah
Amin canım hepside mevayi kızım doğduktan sonra rüyamda görerek öğrendim Asel soyadimizla çok uyumlu ela da daha naif kızımın adıyla uyumlu

O mesaja ekledim şimdi foto canım o tarz hediyelik bişey yaparım isteyen yesin 40 gün bişey olmaz demişti şeker hamuru satan kişi

O mesaja ekledim şimdi foto canım o tarz hediyelik bişey yaparım isteyen yesin 40 gün bişey olmaz demişti şeker hamuru satan kişi
Hediyelik şu tarz düşündüm birde yaptığım terliği atayim

Eklentiler

• Screenshot_20190406-125045.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 57
  • Screenshot_20190405-234601.webp
    48,3 KB · Görüntüleme: 60
  • 15560312384941019509204.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 83
Bunlari mevlut yaparken mi dagitacaksin canim. Yoksa dogumdan.hemen sonra mi

Zehirlemezde tadı çirkin oluyor damak zevki:) ama ayın 10u iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…