Selam kızlar benimde kontrolum vardı bugün bebeğim 1223 Gr olmuş direnclerde ilerleme yok ama gerilemede yok böyle giderse preeklampsi olmaz dedi pozisyon makat birde çok asagida bebek dedi hareketlerini az hissetmeme buna bağladı nst ile sancı kontrolü yaptı normal çıktı kendini yorma dinlen zamanla yukarı çıkar dedi birde omega3 önerdi siz ne kullaniyorsunuz
Biz hala ismi netlestiremedik o yüzden hediyeliklerede baslayamiyorum mika kutu şerit falan aldım içine şeker koyup suslicem terliklerimi yaptım becerebilirsem birde taç yapicam
Canım aldığımız bayram çikolatası kutu çikolatalar falan 2 ay duruyo buzdolabında zehirlemez ki
Ben isimli istediğim için biraz zamana ihtiyacımız var bence ideal haziranın 10u gibi yaptırmak
Canım aldığımız bayram çikolatası kutu çikolatalar falan 2 ay duruyo buzdolabında zehirlemez ki
Ben isimli istediğim için biraz zamana ihtiyacımız var bence ideal haziranın 10u gibi yaptırmak
Ela
Meva ismi yeni galiba çok duymaya başladım ama ısınamıyorum
Asel de birden herkes koymaya başladı ama tınısı güzel isim canım
Adıyla yaşasın inşallah
Şeker hamuru gibi mi sade kurabiye mi canım
Ben bi yenilmelik bişey vereyim diyorum isimli çikolata Bi tane hatıra dağıtnalık bişey karar veremedim lavanta kesesi yada sukulent tarzı bişey olabilir
Tatlı tuzlu kurabiye alırız iki çeşit bide beze pasta yaptırmayı düşünüyorum içecek olarakta cam sebilde limonata tamamdır canım
Ela
Meva ismi yeni galiba çok duymaya başladım ama ısınamıyorum
Asel de birden herkes koymaya başladı ama tınısı güzel isim canım
Adıyla yaşasın inşallah
Ben bi yenilmelik bişey vereyim diyorum isimli çikolata Bi tane hatıra dağıtnalık bişey karar veremedim lavanta kesesi yada sukulent tarzı bişey olabilir
Tatlı tuzlu kurabiye alırız iki çeşit bide beze pasta yaptırmayı düşünüyorum içecek olarakta cam sebilde limonata tamamdır canım