Eki Görüntüle 2261452
Eki Görüntüle 2261451
kızlar becerikli annem bana bunları yapmış çoook beğendim ve çok sevindim ikisini de severek kullanacağıma eminim , sizinle de paylaşmak istedim. Şu sepet gibi olan aynı zamanda açılıp minder gibi olabiliyor onu baya büyük yapmış ama bence kullanışlı
10 lu hastane çıkışı 1 adet
5 li hastane seti 2 adet
Müslim battaniye
2 takım pijama takımı bebek için
Çorap
Kilotlu çorap bile aldım kızıma
Ağız mendili
Bebek bezi
Küvet kova maşrapa
Biberon
Emzik
Elektrikli göğüs pompası
Anne bebek çntası
Kendime gecelik ve sabahlık
Pijama takımı
Lohusa takımı kızımla kendime
Göğüs pedi
Şimdilik aklıma gelenler bunlar canım bir sürü işimi hallettim zaten beşik ve bebek arabamı geçen hafta almıştım. Bir tek bebek krem şampuan falan onlar kaldı yani
İyi günlerde kullanın inşallah:) ben de kıyafet işini bugün itibariyle tamamladım. Bebek bakım ürünleri kaldı...bebek odası ve arabasını da 2hafta sonra halledicez inşallah eşimin yanına gidince. Reflu yatağı, atesolcer, kendime pijama takımı da aldık mı bu iş tamamdır inşallah. Ha bir de kapı süsü sipariş edicem, doğuma yakın da çikolata vs. yaptiricam nasipse
Canım ben 3 ay sonrasıni 6aylik Tulumlarini uzun kollu aldım, yine 3ay sonrası için 3-4 tane uzun kollu üst aldım şimdilik. O zaman gelince zaten eksikleri alırım...bir de yeni dogan setleri ince kumaş ama uzun kollu, yenidogan için 2takim alttan citcitlisi uzun kollu. 0-3 ay bedenden de 2 takım uzun kollu takım aldım ola ki bebek kilolu olur ya da 10gun sonra yeni doğan kıyafetleri olmazsa diye. Şimdilik aklıma gelenler bunlar canım. İlk 3 ay için diğer aldıklarım kısa kollu.
Kutlu olsun bayramımız
Nice bayram heyecanlarına bebeklerinizle
Gösterileri olacak sabah telaşlarınız olacak ağalayacaksınız oturup küçük kurbağa izlerken ahh neler neler :)