2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

İyi günlerde kullanın inşallah:) ben de kıyafet işini bugün itibariyle tamamladım. Bebek bakım ürünleri kaldı...bebek odası ve arabasını da 2hafta sonra halledicez inşallah eşimin yanına gidince. Reflu yatağı, atesolcer, kendime pijama takımı da aldık mı bu iş tamamdır inşallah. Ha bir de kapı süsü sipariş edicem, doğuma yakın da çikolata vs. yaptiricam nasipse

Kızlar elbise olarak neler aldınız bebeğe tekstil olarak hangileri uzun kol ?

Canım ben 3 ay sonrasıni 6aylik Tulumlarini uzun kollu aldım, yine 3ay sonrası için 3-4 tane uzun kollu üst aldım şimdilik. O zaman gelince zaten eksikleri alırım...bir de yeni dogan setleri ince kumaş ama uzun kollu, yenidogan için 2takim alttan citcitlisi uzun kollu. 0-3 ay bedenden de 2 takım uzun kollu takım aldım ola ki bebek kilolu olur ya da 10gun sonra yeni doğan kıyafetleri olmazsa diye. Şimdilik aklıma gelenler bunlar canım. İlk 3 ay için diğer aldıklarım kısa kollu.

Son düzenleme:
Kızlar günaydın bugün sağlık ocakları kapalı mi? Ben unuttum bugünün 23 nisan olduğunu sağlıkocagına gidicektim kapalıdır herhalde

Benim nasıl olduysa hiç aklıma gelmedi ya bu hamilelik bende unutkanlıkda yaptı:) yarın doktoruna gideceğim olmadı perşembeye kaldı artık
Dr akşam gidersen sabahtan sağlık ocağında tahlil yaptir canım 3 ten sonra sisteme dusuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…