2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
23 nisan indirimleri çok oluyordu güzel indirimler yakalayan paylaşsııııın

Kızlar günaydın. Dr yarın 50 mg şeker yapalım dedi. Bu 50 beni çok yorar mı ya düşük dedi ama bilmiyorum bir saat bekle dedi

Sağol canım

4 mayis ta kontrolümüz var, o zaman 32 oluyoruz tam, kontrol den sonra çantamı hazırlayım diyorum, ne geç ne de erken olmaz değil mi :) bakalım minnak hanım bı kez yüzünü gösterecek mı :) doğana kadar göstermeyecek gibime geliyor, ne zaman gitsek boş dönüyoruz :)

Kızlar dün cartersa bakiim dedim, çoğu üründe indirim olunca normal etiket fiyatı 400tl olan giysileri 250ye aldım. Gece saat 12yi gecince kargo durumuna bakiim dedim, ne göreyim! 23 Nisan diye tüm ürünlerde %23 indirim var demezler mi aynı ürünlerden tekrar aldım indirimle 192ye geldi ilk kargo gelince de iade edicem artık

Benimde hastane çikolatası süsleme işlerim duruyor ve bende saha ateş ölçeri bebek bakım ürünü yani tırnak makası tarak o seti almadım ama çoğu bitti gözüyle bakıyorum

Benimde hastane çikolatası süsleme işlerim duruyor ve bende saha ateş ölçeri bebek bakım ürünü yani tırnak makası tarak o seti almadım ama çoğu bitti gözüyle bakıyorum

Benim en çok gözümde büyüyen kıyafet fasliydi. Geri kalan parcalara ben de bitti gözüyle bakıyorum o yüzden

Ben sırf bu yüzden psikolojik olarak su içmeyi azalttığımı farkettim, bir haftadır sağ bacağıma kramp girmeye başladı susuzluk tetikliyor tuvalet sıkıntısına rağmen mecbur bol su tüketmeliyiz
Ben günde 3 litre içiyorum canım eksiltmedim hiç
Benimde ayakları aşağıda doktor oda yapar vajinal ağrı demişti. Bu bebişler heryeriyle vuruyor galiba
Elleri dursa başları durmuyor heryere yetişiyorlar maşallah
Çok güzel olmuş annenin ellerine sağlık

Kızlar merhaba. Şeker yüklemesi icin ac mi olmamiz lazim? Ben doktorun asistani hafif bir kahvalti yap demişti ama bilemedim

Bende alışveriş yapıyorum Bi kaç gündür kızlar
Bi tane sabahlık lı gecelik aldım Bi tane penye gecelik aldım 3 tane lohusa donu Bi tane emzirme sütyeni aldım belki kullanamam diye sadece hastane çantasında bulundurcam
Kızıma h&mden 3lü uzun tulum 3lü şortlu tulum aldım zıbınlarımız çoraplarımız hastane çıkışlarımız zaten tamam
Eksik olarak reflü yatağı tırnak saç bakım kaldı
Taç terlik takım yaptırıcam
Kendime de lohusa pedi ve göğüs pedi alırsam hastane çantası eksiklerimiz biticek

Bende de göğüs pedi pompası poşeti pedi kaldı:) bide çikolatası falan oda şimdiden olmaz zaten bayatlar çikolar:)))

Bende de göğüs pedi pompası poşeti pedi kaldı:) bide çikolatası falan oda şimdiden olmaz zaten bayatlar çikolar:)))
Aynen canım onları haziran başında yaptırıcam dolaba koyucam bişey olmaz heralde ya olur mu ki ne zaman gelcek bıdıklar bilmiyoruz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…