Canım ben 3 ay sonrasıni 6aylik Tulumlarini uzun kollu aldım, yine 3ay sonrası için 3-4 tane uzun kollu üst aldım şimdilik. O zaman gelince zaten eksikleri alırım...bir de yeni dogan setleri ince kumaş ama uzun kollu, yenidogan için 2takim alttan citcitlisi uzun kollu. 0-3 ay bedenden de 2 takım uzun kollu takım aldım ola ki bebek kilolu olur ya da 10gun sonra yeni doğan kıyafetleri olmazsa diye. Şimdilik aklıma gelenler bunlar canım. İlk 3 ay için diğer aldıklarım kısa kollu.
4 mayis ta kontrolümüz var, o zaman 32 oluyoruz tam, kontrol den sonra çantamı hazırlayım diyorum, ne geç ne de erken olmaz değil mi :) bakalım minnak hanım bı kez yüzünü gösterecek mı :) doğana kadar göstermeyecek gibime geliyor, ne zaman gitsek boş dönüyoruz :)
Kızlar dün cartersa bakiim dedim, çoğu üründe indirim olunca normal etiket fiyatı 400tl olan giysileri 250ye aldım. Gece saat 12yi gecince kargo durumuna bakiim dedim, ne göreyim! 23 Nisan diye tüm ürünlerde %23 indirim var demezler mi aynı ürünlerden tekrar aldım indirimle 192ye geldi ilk kargo gelince de iade edicem artık
İyi günlerde kullanın inşallah:) ben de kıyafet işini bugün itibariyle tamamladım. Bebek bakım ürünleri kaldı...bebek odası ve arabasını da 2hafta sonra halledicez inşallah eşimin yanına gidince. Reflu yatağı, atesolcer, kendime pijama takımı da aldık mı bu iş tamamdır inşallah. Ha bir de kapı süsü sipariş edicem, doğuma yakın da çikolata vs. yaptiricam nasipse
Benimde hastane çikolatası süsleme işlerim duruyor ve bende saha ateş ölçeri bebek bakım ürünü yani tırnak makası tarak o seti almadım ama çoğu bitti gözüyle bakıyorum
Benimde hastane çikolatası süsleme işlerim duruyor ve bende saha ateş ölçeri bebek bakım ürünü yani tırnak makası tarak o seti almadım ama çoğu bitti gözüyle bakıyorum
Ben sırf bu yüzden psikolojik olarak su içmeyi azalttığımı farkettim, bir haftadır sağ bacağıma kramp girmeye başladı susuzluk tetikliyor tuvalet sıkıntısına rağmen mecbur bol su tüketmeliyiz
Eki Görüntüle 2261452
Eki Görüntüle 2261451
kızlar becerikli annem bana bunları yapmış çoook beğendim ve çok sevindim ikisini de severek kullanacağıma eminim , sizinle de paylaşmak istedim. Şu sepet gibi olan aynı zamanda açılıp minder gibi olabiliyor onu baya büyük yapmış ama bence kullanışlı
Bende alışveriş yapıyorum Bi kaç gündür kızlar
Bi tane sabahlık lı gecelik aldım Bi tane penye gecelik aldım 3 tane lohusa donu Bi tane emzirme sütyeni aldım belki kullanamam diye sadece hastane çantasında bulundurcam
Kızıma h&mden 3lü uzun tulum 3lü şortlu tulum aldım zıbınlarımız çoraplarımız hastane çıkışlarımız zaten tamam
Eksik olarak reflü yatağı tırnak saç bakım kaldı
Taç terlik takım yaptırıcam
Kendime de lohusa pedi ve göğüs pedi alırsam hastane çantası eksiklerimiz biticek
Bende alışveriş yapıyorum Bi kaç gündür kızlar
Bi tane sabahlık lı gecelik aldım Bi tane penye gecelik aldım 3 tane lohusa donu Bi tane emzirme sütyeni aldım belki kullanamam diye sadece hastane çantasında bulundurcam
Kızıma h&mden 3lü uzun tulum 3lü şortlu tulum aldım zıbınlarımız çoraplarımız hastane çıkışlarımız zaten tamam
Eksik olarak reflü yatağı tırnak saç bakım kaldı
Taç terlik takım yaptırıcam
Kendime de lohusa pedi ve göğüs pedi alırsam hastane çantası eksiklerimiz biticek