2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar müslinde pamuk mu iyi olur bambu karışım olanmı? Bugün mothercarede baktım pamuk olanlar sertti %70bambu %30 pamuk olanlar yumuşacıktı.

Kızlar bugunku alışveriş 🛍 cok zevkliydi
Almayacagim dedim 500₺ mal oldu
Başladık haydi hayırlısı
Sağlıkla gelsinler inşallah

Bebek alışverişi yapmak bile çok güzel di mi ya:) güle güle kullanin hepsini inşallah canim

Kızlar ya ben de düşündüm taşındim isimli çikolata yaptiriyim diyorum. Tugbakugudan hastane çıkışı yaptırıyorum, aynı o tasarım çikolata da olsun dedim. Bir de bu arkası acacakli olan magnetler hoşuma gitti, ona da aynı tasarım olacak. Hastane masasına bunları koyarız, pastaneden çeşit pasta alırız, sebilimiz olur, çikolata ve magnet olur, masa süslemesi olur bı iki tane, arka plana da ufak bı poster bastiririz hoşgeldin diye tamam diyorum. İnşallah tüm hayallerimiz sağ salim hayırlısıyla gerçekleşir kızlar... Ha bı de kapı susunu de ahşap ve ışıklı olanlardan yaptıracam, sonra oğlumun odasında da kullanışlı olur. Vallahi bunları konuştukça bile heyecanlaniyorum inşallah oğlum anası gibi panik atak olmaz

Canım çok güzel düşünmüşsün, sağlıcakla gelsin kuzularımız bende Tuğba kuğu dan yaptırdım hastane çıkışı. Ordaki tasarımı çikolataya bende yaptırayım diyorum da nereden yaptıracaksın buldun mu?

Canım valla piyasadakiler belli Bi kaç marka var e bebeğe gidip bakarak alıcam sanırım cesaret edemiyorum hiç birine
Senin var mı düşündüğün Bi marka
Canım belki fikir olur
Ben kiraz çekirdekli sevi bebenin reflü yatagini aldim
çok güzel yorumlar okudum inşallah memnun kaliriz bizde

Bugün kontrolumuz vardı ama tabiki söylemidiler kilosunu ve boyunu. 3D de göremedik ekstra 175 dolar istediler bunun için yapmadım bende. Biraz koca kafalı olacak galiba babası gibi bide şeker yüklemesi yaptım içecek fanta gibiydi güzeldi de ama dişimden içene kadar aglicaktim çok soguktu. Bu arada dün dişime dolgu yaptım 2 tane şey koydular üstüme bebek etkilenmesin diye. Ama disim hala soğuğa karşı hassas. Geçer mi dersiniz?

bizimki geçen hafta 1220ydi doktorum iri diyo normal doğuramıcam bu gidişle
neyse sağlıkla gelsinde artık nasıl gelirse gelsin kafasındayım artık
ben vitamin pregnacare kullanıyorum omega 3te var içinde
O bı şekilde yolunu bulur bebiş senin için hangisi hayırlısıyla öyle olsun ben hiç takmıyorum sezeryan olucam tek sağlıkla zamanında gelsinde

İyi olsunda varsın söylemesinler
Dolgudan sonra diş hassasiyeti 1 2 gün sürüyo inşallah hava almaz tamamen geçer canım

Canım belki fikir olur
Ben kiraz çekirdekli sevi bebenin reflü yatagini aldim
çok güzel yorumlar okudum inşallah memnun kaliriz bizde
Bebek icinde kayiyo falanda diyenler vardi sanki. Ben dosya ekleyemedim ama ebebekte vardi.yesil.desenli bende onu dusundum ayni markanin

Eline ulaştı mı kuzum? Kötü kokuyo felan yazmışlardı da
Bende okudum o yorumları ilk bi korktum ama
Sipariş verdim yinede hiç öyle bi bi koku yoktu canım

torbasınin normal naylon kokusundan başka bişi yok
Yatakta hiç koku yok
İnsanlar mı çok abartıyor anlamadım yani

Bebek icinde kayiyo falanda diyenler vardi sanki. Ben dosya ekleyemedim ama ebebekte vardi.yesil.desenli bende onu dusundum ayni markanin
Altinda kaymasin diye yastığı var canım benimki yastikli olan

bazilarınin sadece yan korumasi oluyomuş
Onlardan kayabilir belki

Baya baya kişi yazmıştı çünkü üretimden mi acaba
Baby plusta çıkardı daha yeni reflü yatağı gidip bakmadan içime sinmicek galiba canım

Amin canım aminnnn inşallah... Instagramda mintseker ve bebek_cikolatasi sayfalarını buldum. Orda metal baskıli kutulu çikolata da var, posterle magnet de var. Tabi benim doğum temmuz sonu göründüğü için temmuz başı gibi sipariş veririm muhtemelen. Eğer yaparlarsa hastane odamızın komple konsepti minnoş bı aslancık olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…