4 mayis ta kontrolümüz var, o zaman 32 oluyoruz tam, kontrol den sonra çantamı hazırlayım diyorum, ne geç ne de erken olmaz değil mi :) bakalım minnak hanım bı kez yüzünü gösterecek mı :) doğana kadar göstermeyecek gibime geliyor, ne zaman gitsek boş dönüyoruz :)
bende 32de hazırlamayı düşünüyorum zaten herşey hazır yıkanıp ütülenip çantaya koyması kaldı
oda bigünlük iş
bizede hiç göstermedi bizim sıpa yüzünü ya
doğunca görcez heralde
He bilmiyorum bunlar nasıl olur canım kutu çikolata raf ömrü uzun tadı değişmiyo da bakalım ya plan yapıyoruz belki yapamadan cup gidicez hastaneye nasip
bende 32de hazırlamayı düşünüyorum zaten herşey hazır yıkanıp ütülenip çantaya koyması kaldı
oda bigünlük iş
bizede hiç göstermedi bizim sıpa yüzünü ya
doğunca görcez heralde
Selam kızlar benimde kontrolum vardı bugün bebeğim 1223 Gr olmuş direnclerde ilerleme yok ama gerilemede yok böyle giderse preeklampsi olmaz dedi pozisyon makat birde çok asagida bebek dedi hareketlerini az hissetmeme buna bağladı nst ile sancı kontrolü yaptı normal çıktı kendini yorma dinlen zamanla yukarı çıkar dedi birde omega3 önerdi siz ne kullaniyorsunuz
bizimki geçen hafta 1220ydi doktorum iri diyo normal doğuramıcam bu gidişle
neyse sağlıkla gelsinde artık nasıl gelirse gelsin kafasındayım artık
ben vitamin pregnacare kullanıyorum omega 3te var içinde
Canım dün bana 75lik şeker yüklemesi yapıldı. Gazı kaçmış gazoz içmiş gibi oldum, korkulacak bı şey yokmuş. Gider gitmez bı kan alındı ardından hemen şekerli suyu içtim. 1saat sonra tekrar kan alındı, 1saat sonra da 3.kan alındı ve bitti. Hemen orda simit çay fln yedik ama zorlanmadim ben çok şükür. Sonuçlarımiz da güzel çıktı maşallah