2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bunu beğendim çok kullanışlı
Sizce guzel mi kizlar

Eklentiler

• C8BEC53C-5D2D-4857-9EBD-FFB85B2442EA.webp
    45,9 KB · Görüntüleme: 86
bende 32de hazırlamayı düşünüyorum zaten herşey hazır yıkanıp ütülenip çantaya koyması kaldı
oda bigünlük iş
bizede hiç göstermedi bizim sıpa yüzünü ya
doğunca görcez heralde

Amin canım hepside mevayi kızım doğduktan sonra rüyamda görerek öğrendim Asel soyadimizla çok uyumlu ela da daha naif kızımın adıyla uyumlu
İçine hangisi siniyosa o olsun canım zaten insan Bi tanesine ısınınca diğerlerini gözü görmüyor

Yarın da ben gidicem bakalım inşallah görürüm yüzünü 5 aylıkken görmüştüm oda çok ufaktı

bizimki geçen hafta 1220ydi doktorum iri diyo normal doğuramıcam bu gidişle
neyse sağlıkla gelsinde artık nasıl gelirse gelsin kafasındayım artık
ben vitamin pregnacare kullanıyorum omega 3te var içinde

Kızlar günaydın. Dr yarın 50 mg şeker yapalım dedi. Bu 50 beni çok yorar mı ya düşük dedi ama bilmiyorum bir saat bekle dedi

Canım dün bana 75lik şeker yüklemesi yapıldı. Gazı kaçmış gazoz içmiş gibi oldum, korkulacak bı şey yokmuş. Gider gitmez bı kan alındı ardından hemen şekerli suyu içtim. 1saat sonra tekrar kan alındı, 1saat sonra da 3.kan alındı ve bitti. Hemen orda simit çay fln yedik ama zorlanmadim ben çok şükür. Sonuçlarımiz da güzel çıktı maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…