- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
Çok iyidi masallahİyi olsunda varsın söylemesinler
Dolgudan sonra diş hassasiyeti 1 2 gün sürüyo inşallah hava almaz tamamen geçer canım
Bende orda yaptırmak istedim çok ama ödeme şekli biraz kafami karıştırdı,annem ve kardeşim orda olmalarına rağmen onlari uğraştırmayim dedim vazgeçtimCanım çok güzel düşünmüşsün, sağlıcakla gelsin kuzularımızbende Tuğba kuğu dan yaptırdım hastane çıkışı. Ordaki tasarımı çikolataya bende yaptırayım diyorum da nereden yaptıracaksın buldun mu?
Benim artık aslanlara zaafım var :) oğlumun adı Leo olacak aslan demekAmin canım aminnnn inşallah... Instagramda mintseker ve bebek_cikolatasi sayfalarını buldum. Orda metal baskıli kutulu çikolata da var, posterle magnet de var. Tabi benim doğum temmuz sonu göründüğü için temmuz başı gibi sipariş veririm muhtemelen. Eğer yaparlarsa hastane odamızın komple konsepti minnoş bı aslancık olur :)
Benim artık aslanlara zaafım var :) oğlumun adı Leo olacak aslan demek. Gerçi ben oldum olasi aslan,kaplan çok severim çok asi hayvanlar :)
Bende orda yaptırmak istedim çok ama ödeme şekli biraz kafami karıştırdı,annem ve kardeşim orda olmalarına rağmen onlari uğraştırmayim dedim vazgeçtimen azından battaniyesini yaptirmak isterdim
Organizasyon şirketi güzelliği dimi bunlarBen biraz org işlerine meraklıyım:) bunlar da bizim hediyelik, çikolata ve takı yastığımızbir tane de kuğu ve led lamba yaptırdım:)
Eki Görüntüle 2261766 Eki Görüntüle 2261767 Eki Görüntüle 2261768 Eki Görüntüle 2261769 Eki Görüntüle 2261770
Video da ilk doğduğu andan itibaren diyor iki tipi var belki o diğerini aldığı için öyle oldu.Icinde aparat olmadigi icin kullanamadim dedi arkadasim 4 uncu aydan sonra kullanmış.. ama cok m3mnun kalmis
İğne yeri acıyo tabi canım uyuşukluk geçince diş ağrı kabir azabından derler Allahım kimseye yaşatmasın hemde hamilelikte hiç mi hiç yaşatmasın geçmiş olsun canımÇok iyidi masallahdoktor bakmaya çalıştıkça tekme atiyordu rahatsız etme dercesine. Uyuşması için 2 defa iğne yaptilar ben kolay kolay uyuşmuyorum,iğne yaptıkları yerde çok agriyor. Bide benim randevulerim artık 2 haftaya düştü. Bidahaki randevum 7 Mayıs
Kuzey de çok havalı bir isimLeo ay ne güzel...benim de oğlumun adı Kuzey olacak ama babası bı ara aslan mi koysak diye mizirdandi ama olmaz dedimçünkü yıllar yıllar önce bir gün oğlumuz olursa adını kuzey koyarız diye konuşmuştuk :) adı kuzey olsa da her şeyi aslanli oldu babasınin GS li olması da etkili tabi babasi görüntülü arayıp karnimla konuşuyo bi de aslan oğlum diye
Ya benimde öyle oldu bugün özellikle erken gelecek diye korkuyorum. Biraz dinlenmem lazım sanirimBenim iki gündür mesaneme acayip bir baskı var. Bebekler bir vuruyor resmen canım acıyor. Bazende çıkıverecekler gibi oluyor
Çok teşekkür ederim canım. Sen ne zaman izne ayriliyorsun? Vallahi hamilelik zor bide çalışıyorsunuz bir çoğunuz tam cennetliksiniz. Rabbim kolaylık versin hepinizeİğne yeri acıyo tabi canım uyuşukluk geçince diş ağrı kabir azabından derler Allahım kimseye yaşatmasın hemde hamilelikte hiç mi hiç yaşatmasın geçmiş olsun canım
Ben bu hafta sonu gidicem sanırım bacak ağrılarım arttıkça artıyo
Ya ben hiç anlamıyorum ki! Bide arada kur farki var,burdan turkiyedeki bir bankaya para nasil gönderilir kafam basmadi bir türlü. Western union ile olsaydi yapardim da bu şekilde zorCanım internet bankacılığı üzerinden ücretini havale/EFT yapiyosun o kadar, begeniyorsan yaptır içinde kalmasın bence :)
18 mayıs gibi planlıyorum canım bi aksilik olmazsaÇok teşekkür ederim canım. Sen ne zaman izne ayriliyorsun? Vallahi hamilelik zor bide çalışıyorsunuz bir çoğunuz tam cennetliksiniz. Rabbim kolaylık versin hepinizeBenim gözümde gerçekten kıymetlisiniz,bide 2. Bebeği bekleyenlerde çalışan kadar yoruluyor helal olsun hepinize ❤
Kuzey de çok havalı bir isim. Bizim babamız da koyu GS valla. Ama bizim nedenimiz ulusal bir isim olsun dedik yurtdisinda yaşadığımız icin isimle dalga geçme çok oluyor burda maalesef
Ya ben hiç anlamıyorum ki! Bide arada kur farki var,burdan turkiyedeki bir bankaya para nasil gönderilir kafam basmadi bir türlü. Western union ile olsaydi yapardim da bu şekilde zor
Az kalmış ondan sonra uyuyabilirsen uyu valla meylencim :) ama sanma biz rahat uyuyoruz. Rahat bir pozisyon bulana kadar 4 dönüyorum ondan sonra tekmeler başlıyor uyu uyuyabilirsen18 mayıs gibi planlıyorum canım bi aksilik olmazsa
Hepimize zor canım öyle deme biraz uyuduğunuz için kıskanıyorum sizi o kadar
Amin Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Canım bence annenlere söyle yaptırcağın kişi adına pttden yatırsınlar bence kabul ederler böyle böyle yurtdışında yaşıyorum dersen anlayışla karşılicaktır yaptıracağın yer içinde kalmasın annenlerinde yarım saatini almazYa ben hiç anlamıyorum ki! Bide arada kur farki var,burdan turkiyedeki bir bankaya para nasil gönderilir kafam basmadi bir türlü. Western union ile olsaydi yapardim da bu şekilde zor
Bizimkiler şuan uçakta. Kardeşime söyledim erkek arkadaşına sorar misin diye ama kesin unuttu,bende kardeşim de olsa çekinirim bidaha sormadım. Bide annemde kardesimde ameliyat oldular estetik amaçlı çok ağrılı gecti günleri ama ona rağmen oğluma hastane çıkışı ve güzel şeyler almışlar sağolsunlar.Annenler TR deyse bı tanıdık havale yapsın onlar da parasını ona verebilirler belki canim
Ben 3 gecedir uyuyamıyorum bacak çekmesi bacak krambı yüzündenAz kalmış ondan sonra uyuyabilirsen uyu valla meylencim :) ama sanma biz rahat uyuyoruz. Rahat bir pozisyon bulana kadar 4 dönüyorum ondan sonra tekmeler başlıyor uyu uyuyabilirsen. Amin canim amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?