2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
İyi olsunda varsın söylemesinler
Dolgudan sonra diş hassasiyeti 1 2 gün sürüyo inşallah hava almaz tamamen geçer canım
Çok iyidi masallah doktor bakmaya çalıştıkça tekme atiyordu rahatsız etme dercesine. Uyuşması için 2 defa iğne yaptilar ben kolay kolay uyuşmuyorum,iğne yaptıkları yerde çok agriyor. Bide benim randevulerim artık 2 haftaya düştü. Bidahaki randevum 7 Mayıs

Bende orda yaptırmak istedim çok ama ödeme şekli biraz kafami karıştırdı,annem ve kardeşim orda olmalarına rağmen onlari uğraştırmayim dedim vazgeçtim en azından battaniyesini yaptirmak isterdim

Benim artık aslanlara zaafım var :) oğlumun adı Leo olacak aslan demek . Gerçi ben oldum olasi aslan,kaplan çok severim çok asi hayvanlar :)

Benim artık aslanlara zaafım var :) oğlumun adı Leo olacak aslan demek . Gerçi ben oldum olasi aslan,kaplan çok severim çok asi hayvanlar :)

Leo ay ne güzel...benim de oğlumun adı Kuzey olacak ama babası bı ara aslan mi koysak diye mizirdandi ama olmaz dedim çünkü yıllar yıllar önce bir gün oğlumuz olursa adını kuzey koyarız diye konuşmuştuk :) adı kuzey olsa da her şeyi aslanli oldu babasınin GS li olması da etkili tabi babasi görüntülü arayıp karnimla konuşuyo bi de aslan oğlum diye

Bende orda yaptırmak istedim çok ama ödeme şekli biraz kafami karıştırdı,annem ve kardeşim orda olmalarına rağmen onlari uğraştırmayim dedim vazgeçtim en azından battaniyesini yaptirmak isterdim

Canım internet bankacılığı üzerinden ücretini havale/EFT yapiyosun o kadar, begeniyorsan yaptır içinde kalmasın bence :)

İğne yeri acıyo tabi canım uyuşukluk geçince diş ağrı kabir azabından derler Allahım kimseye yaşatmasın hemde hamilelikte hiç mi hiç yaşatmasın geçmiş olsun canım
Ben bu hafta sonu gidicem sanırım bacak ağrılarım arttıkça artıyo

Kuzey de çok havalı bir isim . Bizim babamız da koyu GS valla. Ama bizim nedenimiz ulusal bir isim olsun dedik yurtdisinda yaşadığımız icin isimle dalga geçme çok oluyor burda maalesef

Çok teşekkür ederim canım. Sen ne zaman izne ayriliyorsun? Vallahi hamilelik zor bide çalışıyorsunuz bir çoğunuz tam cennetliksiniz. Rabbim kolaylık versin hepinize Benim gözümde gerçekten kıymetlisiniz,bide 2. Bebeği bekleyenlerde çalışan kadar yoruluyor helal olsun hepinize

Canım internet bankacılığı üzerinden ücretini havale/EFT yapiyosun o kadar, begeniyorsan yaptır içinde kalmasın bence :)
Ya ben hiç anlamıyorum ki! Bide arada kur farki var,burdan turkiyedeki bir bankaya para nasil gönderilir kafam basmadi bir türlü. Western union ile olsaydi yapardim da bu şekilde zor

18 mayıs gibi planlıyorum canım bi aksilik olmazsa
Hepimize zor canım öyle deme biraz uyuduğunuz için kıskanıyorum sizi o kadar
Amin Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Kuzey de çok havalı bir isim . Bizim babamız da koyu GS valla. Ama bizim nedenimiz ulusal bir isim olsun dedik yurtdisinda yaşadığımız icin isimle dalga geçme çok oluyor burda maalesef

Haklısın canım bebişinin ismini çok güzel dusunmussunuz :) bizim de babamız Karadenizli, baba ocağını üzerinde taşısin dedik. Bir de kuzey yıldızı gibi parlasin, isildasin...doğadaki her şeyin kuzeyi gösterdiği gibi oğlumuz da yönünü yolunu hiç kaybetmesin, duruşu karakteri sağlam olsun dedik:)) yavrumuzun haberini aldıktan sonra da hayatımız tam anlamıyla pozitif yönde değişti:) Kuzeyimiz daha doğmadan anne babasına bile yön gösterdi ahh yavrum benim

Ya ben hiç anlamıyorum ki! Bide arada kur farki var,burdan turkiyedeki bir bankaya para nasil gönderilir kafam basmadi bir türlü. Western union ile olsaydi yapardim da bu şekilde zor

Annenler TR deyse bı tanıdık havale yapsın onlar da parasını ona verebilirler belki canim

18 mayıs gibi planlıyorum canım bi aksilik olmazsa
Hepimize zor canım öyle deme biraz uyuduğunuz için kıskanıyorum sizi o kadar
Amin Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Az kalmış ondan sonra uyuyabilirsen uyu valla meylencim :) ama sanma biz rahat uyuyoruz. Rahat bir pozisyon bulana kadar 4 dönüyorum ondan sonra tekmeler başlıyor uyu uyuyabilirsen . Amin canim amin

Canım bence annenlere söyle yaptırcağın kişi adına pttden yatırsınlar bence kabul ederler böyle böyle yurtdışında yaşıyorum dersen anlayışla karşılicaktır yaptıracağın yer içinde kalmasın annenlerinde yarım saatini almaz

Annenler TR deyse bı tanıdık havale yapsın onlar da parasını ona verebilirler belki canim
Bizimkiler şuan uçakta. Kardeşime söyledim erkek arkadaşına sorar misin diye ama kesin unuttu,bende kardeşim de olsa çekinirim bidaha sormadım. Bide annemde kardesimde ameliyat oldular estetik amaçlı çok ağrılı gecti günleri ama ona rağmen oğluma hastane çıkışı ve güzel şeyler almışlar sağolsunlar.

Az kalmış ondan sonra uyuyabilirsen uyu valla meylencim :) ama sanma biz rahat uyuyoruz. Rahat bir pozisyon bulana kadar 4 dönüyorum ondan sonra tekmeler başlıyor uyu uyuyabilirsen . Amin canim amin
Ben 3 gecedir uyuyamıyorum bacak çekmesi bacak krambı yüzünden yoksa çoook güzel uyuyodum ya dediğin gibi o zaman uyuyamayabilirim Bi iki ayda Bebişim için uyumam sonra uyurum kokusuyla gelsinler yeter ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…