2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Çok geç artik 3 saat sonra burdalar bizimkiler. Bizimkiler ameliyat oldular çok agrili acili. 1 kere kardeşime dedim ama unuttu bende tekrarlamadim kendi ailem olsada çekindim benim için yorulmasinlar dedim. Türkiye de arkadasım var belki o yaptırır bende parayi ona gönderirim

Allah günah yazmasın beni bununla imtihan etmesin ama gerçekten hamilelik benim için çok çok zorlaştı rahat nefes alıp oturabildigim hareket edebildiğim uyuyabildigim 1 saat bile yok artık. Mide yanması dis ağrısı kasılmalar gerginlik derken kalan iki ay nasıl geçecek diye çok ağlıyorum. Sanırım depresyon da var biraz . Sürekli altimi ve arkamı tekmeliyor. Çok acılı oluyor. Odasını yapacaktım heves heves o bile yarım kaldı ona bile üşeniyorum

Ay nolcak sanki yaptırır canım içinde kalmasın ya valla

Ben 3 gecedir uyuyamıyorum bacak çekmesi bacak krambı yüzünden yoksa çoook güzel uyuyodum ya dediğin gibi o zaman uyuyamayabilirim Bi iki ayda Bebişim için uyumam sonra uyurum kokusuyla gelsinler yeter ki
Ayakta cok mu kaliyorsun acaba? Benim öyle agrilarim yok hep evdeyim,ev işi disinda bisey yapmıyorum,havalar sürekli yağmurlu disari çıkamıyorum. Sende benim gibi sabirsiz misin? Bazen diyorum ki bir an ca gelsin sonra yok yok 8 hafta daha kalsin tam 38 de gelsin kendi kendime konuşuyorum

Slm kizlar coktandir takip edemiyorum.insallah hepinizde bebişlerinizle beraber iyisinizdir.son bir hadtadir sikintilarim arttı. Ikı elimde de karpaltunel sendromu başladı.sabahlari ağrısından duramıyorum akşama doğru biraz hafifliyor.daha 2 ay var doğuma nasıl idare edeceğim hiç bilmiyorum.vucudum çok su topluyor.kuyruk sokumu ve bel agrisindan hic oturamiyorum.bu sikintilarin bu kadar cogalmasi biraz erken degilmi diye dusunuyorum.ne yapsam bilemedim.

Gündüz sıkıntım yok tövbe tam yatıyorum başlıyo bacaklar ağrımaya istersem gündüz koşayım çekmez ağrımaz yatakta oluyo genelde çözemedim
Evet ya küvez sınırını aşıp gelirse çok sevinirim gerçekten 37yi doldursun bana kafi

Kurumus-Maskara canım sen bı sayfaya görüş olmadı ben yaptiriyim senin için
:) ya bu kadar tatli ve ince düşünceli olman benii çok duygulandırdı. Çok teşekkür ederim. Ben sayfayla birdaha konuşacam. Allah için iyi bir insana benziyor yardımcı olacak gibi. Tekrar sağol

Kızlar bir de metre hesabı tül alip
:) ya bu kadar tatli ve ince düşünceli olman benii çok duygulandırdı. Çok teşekkür ederim. Ben sayfayla birdaha konuşacam. Allah için iyi bir insana benziyor yardımcı olacak gibi. Tekrar sağol

Canım benim ne demek lafı bile olmaz, inan samimiyetimle söylüyorum. İçinde kalmasın hiçbir şey yeter ki bebislerimize mutlu olalım inşallah

Çok haklısın bugün bacağım çekince ağrıdan bağırırken 2.yi 3.yü Yapan deli heralde dedim (annişler yanlış anlamayın lütfen)
Herşeyi yaşadık ama yüzdük yüzdük kuyruğu artık canım azıcık daha sabır Allahım yardımcımız olsun yokluklarını göstermesin

Gündüzün yorgunluğu o şekilde çıkıyor demek ki. Çok geçmiş olsun zor valla. Al benden de o kadar kuveze girmesin o sınırı geçsin hemen gelsin istiyorum küçük aslanım

Kızlar bir de ben metre hesabı tül alıp hastane odası için bebegin yatağına ve anne yatağının baş ucuna tül diktircem terziye. Lastikli olur, hemen geçiririz yataklara diye düşündüm

Kızlar bir de metre hesabı tül alip

Canım benim ne demek lafı bile olmaz, inan samimiyetimle söylüyorum. İçinde kalmasın hiçbir şey yeter ki bebislerimize mutlu olalım inşallah
Allah razı olsun. Dilerim ki bu samimiyetin ve iyi niyetinin karşılığı evladına sağlık olarak dönsün inşallah

Kızlar bir de ben metre hesabı tül alıp hastane odası için bebegin yatağına ve anne yatağının baş ucuna tül diktircem terziye. Lastikli olur, hemen geçiririz yataklara diye düşündüm
Bizim hastane veriyo canım bi sor istersen var mı öyle bişey diye

Bizim hastane veriyo canım bi sor istersen var mı öyle bişey diye

Aaa süpermiş. Ben doğum iznine ayrılınca evi ocağı eşimin olduğu şehre tasicam canım sonra da es durumu tayiniyle orda ise baslicam. Yani uzun lafın kısası daha ortada hastane fln yok:) inşallah oğlum bı sürpriz yapmazsa 34.haftada fln orda olucam Allah yardımcımız olsun inşallah oğlum zamanında gelir de Dr de hastane de ayarlanır

Rabbim ecrini versin diye dua ediyorum hep ama ciddi mana da zevkli hiç bir yani kalmadi benim için. Yalnızca acı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…