İnşallah hallolur canım valla senin durumun zor Allah yardımcın olsun şimdiden küçük yer değilse olacağınız şehir sen yinede hastane araştır ki süpriz olmasın Bi fikir sahibi olursun en azından kuzumAaa süpermiş. Ben doğum iznine ayrılınca evi ocağı eşimin olduğu şehre tasicam canım sonra da es durumu tayiniyle orda ise baslicam. Yani uzun lafın kısası daha ortada hastane fln yok:) inşallah oğlum bı sürpriz yapmazsa 34.haftada fln orda olucam Allah yardımcımız olsun inşallah oğlum zamanında gelir de Dr de hastane de ayarlanır
Zor ama Geçicek biticek sonu sonsuz mutluluk sonsuz Bi aşkRabbim ecrini versin diye dua ediyorum hep ama ciddi mana da zevkli hiç bir yani kalmadi benim için. Yalnızca acı.
İlk üçü evet canım ama ben yönlendirdim tabii. Aslında şekerlikleri eminönünden alıp boş zamanı olan yapabilir:)Organizasyon şirketi güzelliği dimi bunlar
İnşallah hallolur canım valla senin durumun zor Allah yardımcın olsun şimdiden küçük yer değilse olacağınız şehir sen yinede hastane araştır ki süpriz olmasın Bi fikir sahibi olursun en azından kuzum
ilk üçünü org şirketindeki kız ayarladı canım. Valla benim kızlara aldığım nevresim takımından daha kaliteli oldu. Ama istersen sırf yastık yapıyor mu diye sorabilirsin, belki yapıyordur bilemedim...Nerden yaptırdın nakışları merve
Ben Birol içgiyim diye bi yerden aldım canım geçen hafta sabahlık gecelik takımınıİnanılmaz yoruldum bugün
Hastane çıkışı bulamadım istediğim gibi
Hm den aldım bi hastane çıkışı
Banyo havlusu falan filan aldım
Ayrı ayrı zamanlarda alınca ne aldığımıda bilmiyodım oturdum yazdım baya bişeyler olmuş
Lohusa takımı gecelik sabahlık nerelerden aldınız
Geçen bir arkadaş almıştı siparişini bekliyodu geldi mi acaba?
Nakışlı isimli hastane çıkışı yaptıran var mı?
Hastane odası süslemicem ben ama hediyelik yaptırmam lazım zarif bişey fikir please ismiyle uyumlu olsun diyorum Deniz
Stopp :)
Yok kuzum istirahat diyor. Bebek iri diyor bide. Kan değerlerin idrar tahlillerim normal çıkıyor ama karnım çok büyük ben minyonum tasiyamiyorum.Zor ama Geçicek biticek sonu sonsuz mutluluk sonsuz Bi aşk
Doktorum farklı bişey demiyo mu ya neden bu kadar oluyo diye
Güzel güzel gelsin minnoşların canımİlk üçü evet canım ama ben yönlendirdim tabii. Aslında şekerlikleri eminönünden alıp boş zamanı olan yapabilir:)
Tamamda yavrum ikiz üçüz olanlar hiç yürüyememesi lazım mantıken duruşuyla yada rahimle yerleşmesiyle ilgili falandır minyonluktan sanmıyorum kuzumYok kuzum istirahat diyor. Bebek iri diyor bide. Kan değerlerin idrar tahlillerim normal çıkıyor ama karnım çok büyük ben minyonum tasiyamiyorum.
Hiiç bişeyi düşünme canım yapabildiğini yavaş yavaş yap yapamadığını sal gitsin zamanla otursun ki oturur ev eksikler vs vsValla bebeğin eksiklerini mi düşüneyim, 13saatlik mesafeye karnım burnumda yaz sıcağında taşınmayı bı de o evi tekrar yerleştirmeyi mi düşüneyim, yoksa dr.du dogumdu onu mu duseneyim bilemedim. Eşimin memleketi olduğu için çevresi genis, kuzenleri jinekolog biraz onlara güveniyorum. Yoksa zaten heyecanlı stresli bı tipim vallahi daraliyorum aklıma geldikce, o yüzden pek dusunmemeye çalışıyorum. Sağol canım benim, amin.
Çok çok zarifler hayran kaldımmm :)Ben biraz org işlerine meraklıyım:) bunlar da bizim hediyelik, çikolata ve takı yastığımızbir tane de kuğu ve led lamba yaptırdım:)
Eki Görüntüle 2261766 Eki Görüntüle 2261767 Eki Görüntüle 2261768 Eki Görüntüle 2261769 Eki Görüntüle 2261770
He tabi yavrum onun da etkisi var. Kafasınin yukarda olması hem reflunun hemde acılı tekmelerin nedeni imiş zaten. Bı de rahmin biraZ kalp şeklinde dedi ne demek istedi anlamadım. Sen duydun mu böyle bişey?Tamamda yavrum ikiz üçüz olanlar hiç yürüyememesi lazım mantıken duruşuyla yada rahimle yerleşmesiyle ilgili falandır minyonluktan sanmıyorum kuzum
Dinlenebildiğin kadar dinlen bu zamanlar öyle aksın gitsin senin için hepimiz için
Hiiç bişeyi düşünme canım yapabildiğini yavaş yavaş yap yapamadığını sal gitsin zamanla otursun ki oturur ev eksikler vs vs
Bak eşinin akrabaları vs de varmış destek olurlar o zamanlara hayırlısıyla gelde
Hiç duymadım kalp şekli ama kadınların farklı farklı rahim şekillerine sahip olduğunu biliyorum çünkü görümcem ameliyat oldu ve doktor onun rahim şeklinin farklı olduğunu söylemiştiHe tabi yavrum onun da etkisi var. Kafasınin yukarda olması hem reflunun hemde acılı tekmelerin nedeni imiş zaten. Bı de rahmin biraZ kalp şeklinde dedi ne demek istedi anlamadım. Sen duydun mu böyle bişey?
siparişi bekliyen bendim sana yazmıştım canım ama göremedin sanırımİnanılmaz yoruldum bugün
Hastane çıkışı bulamadım istediğim gibi
Hm den aldım bi hastane çıkışı
Banyo havlusu falan filan aldım
Ayrı ayrı zamanlarda alınca ne aldığımıda bilmiyodım oturdum yazdım baya bişeyler olmuş
Lohusa takımı gecelik sabahlık nerelerden aldınız
Geçen bir arkadaş almıştı siparişini bekliyodu geldi mi acaba?
Nakışlı isimli hastane çıkışı yaptıran var mı?
Hastane odası süslemicem ben ama hediyelik yaptırmam lazım zarif bişey fikir please ismiyle uyumlu olsun diyorum Deniz
Stopp :)
Sevi bebeninki daha iyi geldi bana normal babynest alacaktım baş kısmı yüksek diye bunu tercih ederim diye düşünüyorumCanım valla piyasadakiler belli Bi kaç marka var e bebeğe gidip bakarak alıcam sanırım cesaret edemiyorum hiç birine
Senin var mı düşündüğün Bi marka
Canım bana magnezyumu yazdı doktor farkedilir bi azalma oldu kramplarda sende al mutlakaGündüz sıkıntım yok tövbe tam yatıyorum başlıyo bacaklar ağrımaya istersem gündüz koşayım çekmez ağrımaz yatakta oluyo genelde çözemedim
Evet ya küvez sınırını aşıp gelirse çok sevinirim gerçekten 37yi doldursun bana kafi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?