2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Günaydın kızlar gününüz güzel olsun benimde dün kontrol vardı.kalpteki parlaklık henüz geçmemiş dedi. Bebek normal Doğum poz. Dedi.kafası haftasının önünde biraz dedi ama sorun var demedi. Kilosu Biraz ilerde dedi. 50 mg şeker yapalım dedi. Şimdi içtim bekliyorum İnş şeker Çıkmaz kızlar

Canım bende artık mevsimden dolayı balık yiyemiyorum deyince reginnes diye bir balık yağı önerdi. Ecz sordum bu çok iyi dedi.

kızlar bende bir haftadır bekliyorum Tuğba kuğu için bekletiyorlar sizi de beklettiler mi. Oradaki tasarımı nasıl çıkaracaksınız kızlar baskı için

Günaydın
Sağlıkla gelsinler inşallah bebişlerimiz
Kolay gelsin cnnm

Baya baya kişi yazmıştı çünkü üretimden mi acaba
Baby plusta çıkardı daha yeni reflü yatağı gidip bakmadan içime sinmicek galiba canım
Canım bu reflü yatağı çok mu gerekli bir şey? Bebeği zaten yan ve yastıksız yatırıyoruz, kıpırdayamıyor. Ne için ve ne zaman kullanılacağını anlayamadım da ben

Hediyelik şu tarz düşündüm birde yaptığım terliği atayim
ellerine sağlık canım çok güzel olmuş :)) ben süse henüz karar veremedim bakalım istediğim gibi taç da bulamadım yaa kendim de yapabilirim diyorum ama bakalım, kızıma da yapmak istiyorum hem.

Günaydın ☀
Sağlıkla gelsinler inşallah bebişlerimiz
Kolay gelsin cnnm
sağol canım amin

Canım bu reflü yatağı çok mu gerekli bir şey? Bebeği zaten yan ve yastıksız yatırıyoruz, kıpırdayamıyor. Ne için ve ne zaman kullanılacağını anlayamadım da ben
Canım o eğimli olduğu için kusmaları reflüyü azaltıyor hemde yüzüstü de yatırırsın düz olmadığı için Allah korusun boğulmayı da önlemiş olursun
Hem koltuğun üstünede koyarsın yatar hem yatağa koyarsın yatar bence gerekli tabiki sen bilirsin yine küfür etme bana masraf ettirdiniz diye

Günaydın kuzum doğuma yakın bile geçebiliyor onu kafana takma şeker yüklemende çabucak geçsin inşallah çıkmaz

kızlar bende bir haftadır bekliyorum Tuğba kuğu için bekletiyorlar sizi de beklettiler mi. Oradaki tasarımı nasıl çıkaracaksınız kızlar baskı için

Galiba çok yoğunlar canım, ben beğendiğim bi tasarım üzerinde oynama yaptım biraz, onu tarif ettiğim gibi yapıp bana gönderdiler tasarımı ama ben beğenmedim, sonra tekrar başka bi şey denedik ona tamam dedim. bu bahsettiğim süreç belki 1 haftayı bulmuştur ama farkında değilim inan. en sonunda pzt ödemeyi yaptım 2-3 iş gününe kargoda olur dendi bakalım ne zaman gelecek. tasarımın son halini taslak olarak gönderiyolar, ben de onu çikolata firmasına göndericem bence yapabilirler.

Ahahha zaten burayı okumasam sanırım, ben minnoş kızıma bir kaç şey alıp kenara çekilirdim. Yok şu marka olsun, şunu da derken batırdınız beni. Alçaklar

geçmiş olsun canım, doktor ne dedi peki şişme tuzdan falan mı oluyor yoksa? o kalça ağrısı bendede var yatakta dönmekte bile zorlanıyorum bazen. inşallah şu son aylar bi an evvel geçip gider :)

Ahahha zaten burayı okumasam sanırım, ben minnoş kızıma bir kaç şey alıp kenara çekilirdim. Yok şu marka olsun, şunu da derken batırdınız beni. Alçaklar
Hepimiz aynı gemideyiz hepimiz battık tek değilsin böyle böyle rahatlat kendini cınım sürekli kart ekstrelerim geliyo adam artık diyo ki yandım ben iki kadın elinde kaldım 3 kat çalışmam lazım sus diyorum

Canım nasıl bir şey tasarladınız

Merhaba arkadaşlar göğüsümde uca doğru çok fazla ağrı ve acım oluyor ara ara 26 haftalık gebeyim. Sizdede oluyormu ? Gece uykudan uyandım. Bu normalmi lütfen cevap verin
evet canım bazen çok ağrıyabiliyor, özellikle erken haftalarda yatırmıyordu beni de, geçer inşallah göğsünü korumaya çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…