ben almadım ya duruma göre gerek duyarsam babişkosu alsın gelsinCanım bu reflü yatağı çok mu gerekli bir şey? Bebeği zaten yan ve yastıksız yatırıyoruz, kıpırdayamıyor. Ne için ve ne zaman kullanılacağını anlayamadım da ben
Canım nasıl bir şey tasarladınız
Valla artık kendinize para harcayamazsınız her şey çocuğa diyorlardı da inanmıyordum. Daha doğmadan böyle dana, hele bir doğsun anası neler alacak onaHepimiz aynı gemideyiz hepimiz battık tek değilsin böyle böyle rahatlat kendini cınımsürekli kart ekstrelerim geliyo adam artık diyo ki yandım ben iki kadın elinde kaldım 3 kat çalışmam lazım sus diyorum
canım kumaşı çıkarılıp yıkanıyormu?Ben e bebekten babynestin reflü yatağı şeklinde olanını aldım. Gri renkte bir şey. Markası sevi bebe miydi unuttum. Tavsiye ederim.
Salon için küçük park yatak aldım, gündüz gürültüde uyumaya alışsın diye yanımda yatıracağımBen e bebekten babynestin reflü yatağı şeklinde olanını aldım. Gri renkte bir şey. Markası sevi bebe miydi unuttum. Tavsiye ederim.
Az kaldı kuzum az daha sabır acı çekerken hep kucağına alcağın zamanı düşünRabbim ecrini versin diye dua ediyorum hep ama ciddi mana da zevkli hiç bir yani kalmadi benim için. Yalnızca acı.
Aha ! İşte aradığım anne kankalarımdan biri dahaben almadım ya duruma göre gerek duyarsam babişkosu alsın gelsin
Salon için küçük park yatak aldım, gündüz gürültüde uyumaya alışsın diye yanımda yatıracağımAna kucağı aldım. Yatağımın yanına beşik aldım. Şimdi bir de reflü yatağı mı alacağım. Anam keyife bak hanımzadede ki
Evet yaptırmadım daha beterini yaptım alabildiğm kısımları eldivenle gerisini jiletle aldımAha ! İşte aradığım anne kankalarımdan biri dahaEttik 3 Nerede benim sukellam ?? Gelsin de bana güneşlendiğini falan anlatsın. 40'ı çıkınca tatil programlarımızı anlatalım birbirimize Compeng hala ağda yaptırmadı mı? Bunları konuşalım nolurr (
0-3 ay | |
3-6 ay | 3 adet h&m |
0-3 ay | 3 adet ebebek |
3-6 ay | 4 adet LCW , 2 adet ebebek , |
0-3 ay | 6 adet h&m |
3-6 ay |
0-3 ay | 3 adet h&m 1 adet e-bebek hellobaby |
3-6 ay | 2 adet LCW 4 adet e-bebek hellobaby |
0-3 ay | 4 adet e-bebek |
3-6 ay | 4 adet lcw |
Şaka gibi geliyo hala Bi canlı bana ait olcakValla artık kendinize para harcayamazsınız her şey çocuğa diyorlardı da inanmıyordum. Daha doğmadan böyle dana, hele bir doğsun anası neler alacak onaAy kızım olacak diye ölüyorum mutluluktan yaa, çok şükür :) Sen de öyle misin?
Ya canım ben oda işini doğum sonrasına bıraktım. Ayrı ayrı planlamak, zamana yaymak istiyorum oldu bittiye gelsin istemedim. Şu 130 cm sallanan beşikler varya büyümeyen, onlardan aldım. Bir tane de dolap aldım kıyafetleri için, ikisini de odama koydum. Ben anlamadım ki bu bebeklere sürekli yatak alıp duruyoruz :))valla şimdiden batmaya doğru gidiyoruz doğduklarında napcaz bilmemben de çocuk odası dışında anne yanı beşik alsam mı diyorum ama bebekler hemen büyüyor çok kullanılmıyor deniyor. Seninki anne yanı beşik mi normal beşik mi canım? odası, anne yanı, ana kucağı, reflü yatağı, bebek arabası derken bizimki de çok yataklı bir beyzade olacak
Ay sen çılgın mısın? Eldivenle nasıl aldın, acımadı mıEvet yaptırmadım daha beterini yaptım alabildiğm kısımları eldivenle gerisini jiletle aldım
Ya canım ben oda işini doğum sonrasına bıraktım. Ayrı ayrı planlamak, zamana yaymak istiyorum oldu bittiye gelsin istemedim. Şu 130 cm sallanan beşikler varya büyümeyen, onlardan aldım. Bir tane de dolap aldım kıyafetleri için, ikisini de odama koydum. Ben anlamadım ki bu bebeklere sürekli yatak alıp duruyoruz :))
sorma hunharca saldırdım tuttum tuttum kopardımAy sen çılgın mısın? Eldivenle nasıl aldın, acımadı mıBu benim için büyük bir mesele haline geldi. Kıllar çıkınca ağda yaptıracaksın mühendis hanım. Yok öyle
Aha ! İşte aradığım anne kankalarımdan biri dahaEttik 3 Nerede benim sukellam ?? Gelsin de bana güneşlendiğini falan anlatsın. 40'ı çıkınca tatil programlarımızı anlatalım birbirimize Compeng hala ağda yaptırmadı mı? Bunları konuşalım nolurr (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?