2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ben e bebekten babynestin reflü yatağı şeklinde olanını aldım. Gri renkte bir şey. Markası sevi bebe miydi unuttum. Tavsiye ederim.

Canım bu reflü yatağı çok mu gerekli bir şey? Bebeği zaten yan ve yastıksız yatırıyoruz, kıpırdayamıyor. Ne için ve ne zaman kullanılacağını anlayamadım da ben
ben almadım ya duruma göre gerek duyarsam babişkosu alsın gelsin

Canım nasıl bir şey tasarladınız

tatlı bi aslancık modeli var, onu beğendik biz ama arka fonu yeşil renkliydi onu daha mavi tonlarda yaptırdım. bir de yazı tipini değiştirdim canım. Zaten istediğiniz her şekilde oynama, ekleme, çıkarma yapabiliriz dediler.

Valla artık kendinize para harcayamazsınız her şey çocuğa diyorlardı da inanmıyordum. Daha doğmadan böyle dana, hele bir doğsun anası neler alacak ona Ay kızım olacak diye ölüyorum mutluluktan yaa, çok şükür :) Sen de öyle misin?

Günaydın kizlar bende cok rahat bi hamilelik gecirdim dogrusu kusma bulanti vs hic yasamadim ama su 1 aydir el ayak sismesi ayaklarmda halsizlik kendimde halsizlik hic biseye yetemiyoms gibi bi his oluyo icimde ozelilikle bu aralar yani agirlastkca hareket alani kisiliyo uyku duzeni bozuluyo bacaklarda kramp gerilme derken beni bir dogum korkusu almis durumda bebegimi cok istedm 2 yili gecmis bi surede bekledm sukur cok sukur bugunume sukur kesinlikle sikayet etmek degl ama gercekten annelik zorms bazen yapabilcekmiyim korkusu aliyor benim gibi olan varmi normal dogum cok istemekle birlikte korkudan sezeryana alsn bitsin gitsin diyorum bazen erkenmi dogsa diyorum bazende zmaaninda gelsin sacmalama diyorm

Ben e bebekten babynestin reflü yatağı şeklinde olanını aldım. Gri renkte bir şey. Markası sevi bebe miydi unuttum. Tavsiye ederim.
Salon için küçük park yatak aldım, gündüz gürültüde uyumaya alışsın diye yanımda yatıracağım Ana kucağı aldım. Yatağımın yanına beşik aldım. Şimdi bir de reflü yatağı mı alacağım. Anam keyife bak hanımzadede ki

ben almadım ya duruma göre gerek duyarsam babişkosu alsın gelsin
Aha ! İşte aradığım anne kankalarımdan biri daha Ettik 3 Nerede benim sukellam ?? Gelsin de bana güneşlendiğini falan anlatsın. 40'ı çıkınca tatil programlarımızı anlatalım birbirimize Compeng hala ağda yaptırmadı mı? Bunları konuşalım nolurr (

valla şimdiden batmaya doğru gidiyoruz doğduklarında napcaz bilmem ben de çocuk odası dışında anne yanı beşik alsam mı diyorum ama bebekler hemen büyüyor çok kullanılmıyor deniyor. Seninki anne yanı beşik mi normal beşik mi canım? odası, anne yanı, ana kucağı, reflü yatağı, bebek arabası derken bizimki de çok yataklı bir beyzade olacak

Evet yaptırmadım daha beterini yaptım alabildiğm kısımları eldivenle gerisini jiletle aldım

İŞTE LİSTEM NASIL SİZCE LÜTFEN YORUMLAR MISINIZ GEREKLİ OLAN BAŞKA NE EKLENEBİLİR?

GİYİM

0-3 ay hastane çıkışı seti ( 3 tane lazım 1 tane aziz bebeden e bebek alındı 1 tane jammybaby mavi işlemeli alındı )
Yedek tulum
0-3 ay
3-6 ay3 adet h&m

5 tane 0-3 yedek alt 5 tane 3-6 ay yedek ALINDI
0-3 ay3 adet ebebek
3-6 ay4 adet LCW , 2 adet ebebek ,

5er tane 0-3 ay 5er tane 3-6 ay KOLSUZ BODY
0-3 ay6 adet h&m
3-6 ay

KISA KOLLU BODY ALINDI
0-3 ay3 adet h&m 1 adet e-bebek hellobaby
3-6 ay2 adet LCW 4 adet e-bebek hellobaby

UZUN KOLLU BODY ALINDI
0-3 ay4 adet e-bebek
3-6 ay4 adet lcw

çorap 5 adet yenidoğan 5 adet 3 aylık ALINDI
şapka HASTANE ÇIKIŞI İLE BİRLİKTE 3 TANE ALINDI
eldiven 3 TANE ALINDI
önlük 2 TANE LCW ALINDI
müslin battaniyeler 2 adet ebebek ALINDI
penye battaniye hastane çıkışında 1 tane var
ağız bezleri 10LU ALINDI
bağlamalı iç zıbın 2 TANE ALINDI
yelek 2 TANE 3 aylık ALINDI

EMZİRME - BESLENME
göğüs ucu kremi
göğüs pedi BABY&ME ALINDI
göğüs kalkanı
emzirme sütyeni
süt sağma makinesi >>lansinoh
süt saklama poşeti >> baby&me
emzirme yastığı >> mycey
biberon
biberon temizleme fırçası
emzik 2 TANE MAMAJOO ALINDI
emzik kutusu

BAKIM-BANYO

tarak >> NUK ALINDI
tırnak makası >>> CHICCO SET ALINDI
burun aspiratörü
pişik kremi >> BABY ME ALINDI
yeni doğan ıslak mendil >> sleepy
alt değiştirme bezi (kullan-at) BABY&ME
alt silmek için pamuk >> baby&me ALINDI
bebek bezi >> sleepy
yenidoğan şampuan >> BABY ME ALINDI
havlu ÖZDİLEK ALINDI
deterjan
banyo küveti
küvet filesi
maşrapa
kova
banyo süngeri
alt değiştirme minderi
kulak pamuğu BABY&ME ALINDI
bebek yağı >> BABY ME ALINDI

ARAÇ-GEREÇ

beşik
oto koltuğu
bebek arabası
ana kucağı
oyun halısı KANZ ALINDI
kanguru
uyku arkadaşı

KENDİM İÇİN VE DİĞER IVIR ZIVIRLAR
lohusa külodu
depend külot
lohusa geceliği
emzirme sütyeni
terlik
bebek çantası >>> my valice bebek bakım sırt çantası ALINDI
dolap organizerleri kutuları

Şaka gibi geliyo hala Bi canlı bana ait olcak benden ziyade eşim kafayı yemiş durumda kızışımda kızışım diye diye dolaşıyor evde

Ya canım ben oda işini doğum sonrasına bıraktım. Ayrı ayrı planlamak, zamana yaymak istiyorum oldu bittiye gelsin istemedim. Şu 130 cm sallanan beşikler varya büyümeyen, onlardan aldım. Bir tane de dolap aldım kıyafetleri için, ikisini de odama koydum. Ben anlamadım ki bu bebeklere sürekli yatak alıp duruyoruz :))

Evet yaptırmadım daha beterini yaptım alabildiğm kısımları eldivenle gerisini jiletle aldım
Ay sen çılgın mısın? Eldivenle nasıl aldın, acımadı mı Bu benim için büyük bir mesele haline geldi. Kıllar çıkınca ağda yaptıracaksın mühendis hanım. Yok öyle

o kadar aldık ama inşallah uyurlar sıpalar

ben de rahatım biraz, bebişte anlıyor ruh halimizden galiba kızım da rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…